Revizyon olup mutlu olan var mı?

Tohru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
678
938
18
Ben 6 yıl önce bir burun ameliyatı geçirdim malesef kbb doktoruna deviasyon hafif bir kemer burun ucunda düşüklük vardı ve burnum yüzüme göre büyüktü.malesef şimdi önden eğri ve hala büyük bir burnum var yandan güzel sorun yok ama bu öndeki eğrilik revizyonlukmuş malesef.merak ettiğim revizyon olup mutlu olan var mı?

Evet çünkü şekilde sıkıntı oldu daha sonra araştırmalarım bana estetik sorun varsa plastiğe olmanın daha iyi olduğunu gösterdi baya pişman oldum.
Ben daha olmadım ama ben de plastik cerraha olmayı düşünüyorum. Ama daha bugün burdaki bir başlıkta bir hanımefendi "kbb'ye olun plastiğe olmayın, fonksiyonel olması önemli" dedi. Ben de plastik cerrah fonksiyonaliteyi niye çöpe atsın, sonuçta cerrah, heykeltraş değil diye düşünüyorum.

Ben daha olmadım ama ben de plastik cerraha olmayı düşünüyorum. Ama daha bugün burdaki bir başlıkta bir hanımefendi "kbb'ye olun plastiğe olmayın, fonksiyonel olması önemli" dedi. Ben de plastik cerrah fonksiyonaliteyi niye çöpe atsın, sonuçta cerrah, heykeltraş değil diye düşünüyorum.
Ben demistim :) Iş doktorda bitiyor.Her doktorun revizyonu çıkabilir,şuan Türkiye de burunda isim yapmış doktorlar kbb doktoru.Emre Ilhan,Muhammed Dilber,Abdulkadir Göksel,Teoman Doğan,Süreyya Senel'dir vs daha aklıma gelmeyen nicesi.Bu doktorların da revizyonu çıkmıyor mu çıkıyor. Burun da kbb doktoru daha hakim oluyor bence.Plastik cerrah olarak Ahmet Dilber'i beğeniyorum.Hem fonksiyonel hem güzel burun yapan plastik cerrahta var tabiki dolu.Sizin düşündüğünüz doktorun (ismini vermeyeyim Ankarada ki) daha bugün foruma postu düştü. Hastanın burnunu aşırı küçültmüş ve nefes alamıyormuş aslında sizi uyarmak istedim...

Plastik cerrahta olmak daha mantıklı geliyor fonksiyonelliği düzeltir zaten işinin ehli biri ama mesela kbb şeklini tam hesaplayamayabilir sonuçta evet nefes almak çok önemli ama şekilde sorun çıkınca yine ameliyat olmak zorunda kalıyorsun en iyisi işinin ehli birine olmak baştan benim hatam bu oldu sanırım.

ben KBB'de oldum hem de iki defa ve bana dediker plastik cerrahi daha iyi olur diye. Sonuç: 8 yıl sonra tekrar kemik eğriliği ve estetikten memnun değilim burun ucu istediğim gibi olmadı. 3 ameliyatı gözüm yemiyor. Bakalım artık, olursamda sonbaharda olurum

Ben demistim :) Iş doktorda bitiyor.Her doktorun revizyonu çıkabilir,şuan Türkiye de burunda isim yapmış doktorlar kbb doktoru.Emre Ilhan,Muhammed Dilber,Abdulkadir Göksel,Teoman Doğan,Süreyya Senel'dir vs daha aklıma gelmeyen nicesi.Bu doktorların da revizyonu çıkmıyor mu çıkıyor. Burun da kbb doktoru daha hakim oluyor bence.Plastik cerrah olarak Ahmet Dilber'i beğeniyorum.Hem fonksiyonel hem güzel burun yapan plastik cerrahta var tabiki dolu.Sizin düşündüğünüz doktorun (ismini vermeyeyim Ankarada ki) daha bugün foruma postu düştü. Hastanın burnunu aşırı küçültmüş ve nefes alamıyormuş aslında sizi uyarmak istedim...
Hangi doktorun postunun düştüğünü yazmadınız sormama rağmen. Günlük olarak bakıyorum, öyle bir şey göremedim. Cevabınızda suç teşkil eden bir şey olmayacaktı ki, niye cevap vermiyorsunuz? Uyarmak istedim deyip gerisini getirmemek, altında iyi niyet yok gibi geldi bana açıkçası.

Hangi doktorun postunun düştüğünü yazmadınız sormama rağmen. Günlük olarak bakıyorum, öyle bir şey göremedim. Cevabınızda suç teşkil eden bir şey olmayacaktı ki, niye cevap vermiyorsunuz? Uyarmak istedim deyip gerisini getirmemek, altında iyi niyet yok gibi geldi bana açıkçası.
Sizi tanımam etmem,ne kötü niyetim olacak :) Ankarada hangi plastik cerrahi düşünüyorsanız ve hakkında yorum yazdıysanız o.. bunda çok mantik yurutulecek bir taraf yok,doktora kendim ameliyat olmadim o yüzden isim vermiyorum.Nefes alamayan şahısta doktorun ismini bana özelden bildirdi,genel paylaşmadığı için yazmadim

Sizi tanımam etmem,ne kötü niyetim olacak :) Ankarada hangi plastik cerrahi düşünüyorsanız ve hakkında yorum yazdıysanız o.. bunda çok mantik yurutulecek bir taraf yok,doktora kendim ameliyat olmadim o yüzden isim vermiyorum.Nefes alamayan şahısta doktorun ismini bana özelden bildirdi,genel paylaşmadığı için yazmadim
Niye hala üstü kapalı cevap veriyorsunuz? Bir tane doktorun değil, birden fazla Ankara'daki doktorun başlığına yazdım.

Özelden niye söylemiyorsunuz? Sizi doktora şikayet mi edeceğim ki? Zaten sizinle alakalı bir konu değil, başkasının şikayeti. Burda insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, forum da o yüzden var ama siz hiç yardımcı olmuyorsunuz maalesef. Üzücü gerçekten.

Son düzenleme:
Bir bildiğiniz varsa özelden söyleyin sonuçta maddi manevi yük altına giriyoruz ameliyat olurken herkesin bildiğini yazması gerekir tamam açık olarak forumda sıkıntı olabilir ama özelden sakıncası yoktur yani.

Plastik cerrahta olmak daha mantıklı geliyor fonksiyonelliği düzeltir zaten işinin ehli biri ama mesela kbb şeklini tam hesaplayamayabilir sonuçta evet nefes almak çok önemli ama şekilde sorun çıkınca yine ameliyat olmak zorunda kalıyorsun en iyisi işinin ehli birine olmak baştan benim hatam bu oldu sanırım.
Ben iyi bilinen bir plastik cerraha oldum ama inanın olduğuma bin pişmanım bence önemli olan el becerisi

Ben 6 yıl önce bir burun ameliyatı geçirdim malesef kbb doktoruna deviasyon hafif bir kemer burun ucunda düşüklük vardı ve burnum yüzüme göre büyüktü.malesef şimdi önden eğri ve hala büyük bir burnum var yandan güzel sorun yok ama bu öndeki eğrilik revizyonlukmuş malesef.merak ettiğim revizyon olup mutlu olan var mı?
Bende 6 yıl kadar önce plastik cerraha yaptırmış ve çok pişman olmuştum. Revizyon ameliyatımı lokalle 5 gün önce kbb doktoruna oldum. Burnumun kendiliğinden hafif bi yamukluğu vardı. Hala var ama beni rahatsız etmiyor açıkcası. Doktor düzeltmek için yapacağımız şeyler ileride burnunun çökmesine sebep olur dedi ve yamukluğuna dokunmadı. Ama onun dışında her türlü sorunumu düzeltti. Bazı doktorlar ileride yaşayacağımız sorunları hiç söylemeden sadece para için her şeyin düzeltilebileceğini söylüyorlar. O yüzden doktorunuzu iyi seçin. Umarım istediğiniz gibi güzel bir buruna kavuşabilirsiniz

Plastik cerrah , kbb değil bence olay. Sadece rinoplasti yapan doktora olmak lazım. Yoksa karın estetiği yapan plastik cerrahı tercih etmeyeceğim gibi, bademcik ameliyatı yapan kbb uzmanını da tercih etmeyeceğim. İşi gücü sadece burun olan birileri lazım bize arkadaşlar.

Back
X