• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon öneri

introvertfeels

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
134
34
13
28
Konya da özelde ameliyat oldum N.Ö.
O kadar eğri bir burun ki delikleri üstü kanatları etlerimi koparıp geri eğri büğrü dikmesi o kadar özensiz para odaklı bi işki yüzümdeki burun değil eğri büğrü yapay iğrenç bir şey gibi duruyor ve çok kısa kolumella kesmiş burnumun içine doğru dikmiş o kadar problemim var ki önceliğim asimetri kanadımıda çok hırpaladığı için çökük nefes problemi yapıyor revizyon için doktor önerir misiniz kısa burun uzatan asimetri sorunlarını çözen daha uyguna ulaşabileceğim doktor arıyorum

O kadar eğri bir burun ki delikleri üstü kanatları etlerimi koparıp geri eğri büğrü dikmesi o kadar özensiz para odaklı bi işki yüzümdeki burun değil eğri büğrü yapay iğrenç bir şey gibi duruyor ve çok kısa kolumella kesmiş burnumun içine doğru dikmiş o kadar problemim var ki önceliğim asimetri kanadımıda çok hırpaladığı için çökük nefes problemi yapıyor revizyon için doktor önerir misiniz kısa burun uzatan asimetri sorunlarını çözen daha uyguna ulaşabileceğim doktor arıyorum
ne kadar oldu ameliyat olalı?

benimde 40gün oldu bende bakıyorum revizyoncu.. en son erkan soylu ve hüseyin özay'ın işlerini beğendim ama hem karar vermek zor hemde bütçesel sınırlar 😢

Ben senin burnunu görmüştüm bence sıkıntı yoktu doktorun da kötü bi doktor değil bence, (ben en kötüsünü gördüm o yüzden çoğu iyi geliyor da olabilir) şikayetinde burun ucun kaldırılırsa o görüntü gider muhtemelen kendi doktorun lokalle yapar belki düzdü burnun mesela , benim eski burnum düzken şuan yamuk delikleri asimetrik aşırı nefes sorunum var bu kişiye yaptırılmaz mesela zaten bağırıyor ama senin doktorunun işi gayet normal gözüküyor sen bilirsinde görüştün mü şikayetini çözüm sundu mu

yok canım benimkide kötü baya önden o kalınlık hergün sinirimi bozuyor burnumda patlıcan gibi uzun iniyor ödemlerim indie daha iyi olur sanmıştım ama yok burun hergün sönüyor gözümde 2. ye direk barbie burun istiyorum diyeceğim anca ozaman küçük yapacaklar anladım 😅 doktorum bu konuda iyi en nasıl istiyosan yaparım dedi ama 1yıl sonra istersen lokalle orayı düzeltirim istersen komple revizhon yaparım dedi ama ne yazıkki güvenim yok ilkinde istediğim hiçbişey yapmamış 2.de kötü olursa naparım diye ben doktorları gezmeye başlasım açıkcası gezeceğim bakacağım fiyat alacağım kararımı ona göre vereceğim

Foto atar misıniz özelden ben de korkuyorum

Foto atmanızı o yüzden istemistim.belki size öyle geliyordur

Burdan attığım oldu sadece bana öyle gelmiyor birde doktorlara ulaştığım da özellikle belirteyim para odaklı olmayan vicdanlı hekimler bile direk revizyon vakası olduğumu süreci beklemem gerektiğini söylüyorlar o kadar kötü malzeme kullanmış ki özelde olduğu halde zaten bu naylon dikişler için bida olmam gerekiyor vücudum naylona reaksiyon da gösteriyor devlette bile kullanılmıyor bu malzeme çünkü çevremde kimsede yoktu Allah korkusu olmayınca diri diri öldürmek bu başka açıklaması yok .

Tek tercihim Dr. Ali Murat Akkuş piyasada ki en iyisi, size de tavsiye ederim.
Reklam kokan bir yorum. Ali Murat Akkuş tan çok şikayet var. Üstelik daha önce Kadınlar Kulübünde sahte hesapla reklamı yapılmaya çalışıldı. Ama fark edilip engellendi. Siz de yeni üye olmuşsunuz. Yazık !!! İnsanlar bu platformda sağlıklarını düzeltmek için doğru doktora ulaşmaya çalışıyorlar onları para için yanıltmaya kimsenin hakkı yok…

Eklentiler

• IMG_0581.webp
    IMG_0581.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_0582.webp
    IMG_0582.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 7
Reklam kokan bir yorum. Ali Murat Akkuş tan çok şikayet var. Üstelik daha önce Kadınlar Kulübünde sahte hesapla reklamı yapılmaya çalışıldı. Ama fark edilip engellendi. Siz de yeni üye olmuşsunuz. Yazık !!! İnsanlar bu platformda sağlıklarını düzeltmek için doğru doktora ulaşmaya çalışıyorlar onları para için yanıltmaya kimsenin hakkı yok…

Teşekkürler süpersiniz 🌺

Back
X