Riskleri göze alıyorsanız yaptırın bence. Yalnız burnun birazına dokunayım bir kısmına dokunmayın falan demeyin çünkü burun baştan sona şekillendiğinde düzgün bir görüntü oluşuyor. Burun kalkıklığımı beğeniyorum daha fazla kaldırmayın deyin sadece.Merhaba arkadaslar beni taniyanlariniz vardir..bundan yaklasik bir yil evvel Ameliyat oldum sonrasinda memnuniyetsizlik ve simdiyse tekrar revizyon ameliyati olma asamasindayim..
Sadece Tipplasti yapildi yani sadece burun ucum duzeltildi burun sirtina sadece törpü atildi dolayisi ile burun sirtim ekstradan kalin ve tümsek gorunuyor su an
Bukez burun ucuna dokundurtmadan burun sirtini duzelttiresim var daraltma ve kirma islemi gerceklesecek
Sizce daraldiginda nasil bi goruntu olusur? Revizyon olduguma degermi ?
Sizin ne gibi sorunuz var amaliat oldunuzmu .veya hangi doktorları düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olurmusunuzRiskleri göze alıyorsanız yaptırın bence. Yalnız burnun birazına dokunayım bir kısmına dokunmayın falan demeyin çünkü burun baştan sona şekillendiğinde düzgün bir görüntü oluşuyor. Burun kalkıklığımı beğeniyorum daha fazla kaldırmayın deyin sadece.
Bir de revizyonda başarılı bir doktora ameliyat olun, yoksa dokunmayın daha iyi.
Bahsettiğiniz doktora revizyon olmayı düşünüyordum ama şimdi şüpheliyim.Sizin ne gibi sorunuz var amaliat oldunuzmu .veya hangi doktorları düşünüyorsunuz lütfen yardımcı olurmusunuz
Eren taştanla bende revizyon için görüşmeye gideceğim.ne gibi şikayetler duydunuzBahsettiğiniz doktora revizyon olmayı düşünüyordum ama şimdi şüpheliyim.
İlk ameliyatım sonucu burun kemiğinde çöküntü (açık çatı sorunu diyorlar galiba) , burun kanatlarında çekilme, kemik kıkırdak bağlantısının kopması sonucu gaga burun deformitesi sorunlarım var.
Revizyonunuzu yapan doktor hariç Eren Taştan ile görüştüm. Olumlu konuştu fakat fiyatı yüksek. Eren bey hakkında da şikayetler var. Açıkcası kararsızım. Nefes sorununuz var mı? Lütfen burnunuzun resmini özelden atar mısınız bana?
Burada birisi konu açmıştı, iki defa ameliyat olmuş ama sonuç kötü diye.Eren taştanla bende revizyon için görüşmeye gideceğim.ne gibi şikayetler duydunuz
Ben yaptığı burunlardan birkaç kişide gördüm bence pek güzel olmamıştı.olumsuz yorum bütün doktorlar ile ilgili var bahsettiğiniz konuyu bende okudum ama gitmemek icin bir neden olarak görmüyorum.asimetriyi düzeltebilir mı sizce.neden bilmiyorum ama ben hiç güvenemiyorum ne ona nede bir başka doktora.revizyon için ne kadar ücret istedi.baska doktorlar var mı görüştüğünüzBurada birisi konu açmıştı, iki defa ameliyat olmuş ama sonuç kötü diye.
Eren beyin revizyon fotoğraflarına baktım, çok beğendim. Konuşmaları, neyi nasıl yapacağını anlatması bana güven verdi. Fiyatı bütçeme uygun olsaydı ona giderdim. Hala da düşünüyorum.
Düzeltebilir herhalde, yoktan yaptığı burunlar da var.Ben yaptığı burunlardan birkaç kişide gördüm bence pek güzel olmamıştı.olumsuz yorum bütün doktorlar ile ilgili var bahsettiğiniz konuyu bende okudum ama gitmemek icin bir neden olarak görmüyorum.asimetriyi düzeltebilir mı sizce.neden bilmiyorum ama ben hiç güvenemiyorum ne ona nede bir başka doktora.revizyon için ne kadar ücret istedi.baska doktorlar var mı görüştüğünüz
Cv sen de mi burnunu büyütmek istiyorsun?Ben yaptığı burunlardan birkaç kişide gördüm bence pek güzel olmamıştı.olumsuz yorum bütün doktorlar ile ilgili var bahsettiğiniz konuyu bende okudum ama gitmemek icin bir neden olarak görmüyorum.asimetriyi düzeltebilir mı sizce.neden bilmiyorum ama ben hiç güvenemiyorum ne ona nede bir başka doktora.revizyon için ne kadar ücret istedi.baska doktorlar var mı görüştüğünüz
Biraz daha zamlanirsa ameliyat olmak hayal olacak zaten.cok abartılı ücretler çok kısa sürede çok fazla artıyor.Düzeltebilir herhalde, yoktan yaptığı burunlar da var.
Ben de sonuçtan emin değilim. Ameliyat olacağım 6 ay geçecek hala iyiyse ancak o zaman içim rahat edecek. Hislerinizi iyi anlıyorum. Engin Erkal'la da görüştüm. Onda da şikayet var ama şikayet edilen burunlar da hoş görünüyor bence.
Eren beyin zamlanmamış revizyon ücreti 30 bin idi.
Bende kıkırdak ekleneceği için büyüyecek.kucuk bir burnum oldu ama tek sorun küçük olması değil columela kısmı yok ve çok asimetrik bunlarda duzeltilecek.Cv sen de mi burnunu büyütmek istiyorsun?
Gecmis olsun umarim her sey yoluna girer. Ben 3 ay oldu ameliyat olali çok pismanim. Neredeyse tüm kıkırdağımi almis yanlari iyice oymuş. Yuzum facia bu uyumsuz burunla yasamayi unuttum.Bende kıkırdak ekleneceği için büyüyecek.kucuk bir burnum oldu ama tek sorun küçük olması değil columela kısmı yok ve çok asimetrik bunlarda duzeltilecek.
Size de geçmiş olsun.revizyon olma kararını bence iyi düşünün nasıl sonuçlanacağı belli olmaz ya daha kötü olursa o zaman daha çok üzüleceğiz.iyi bir doktor bulmak lazım bütün is doktora kalıyor sonuçta.revizyonu çoğu doktor yapmak istemiyor yapanlarında ameliyat ücreti çok yüksek sonucun ne olacağını da bilmiyoruz dünya kadar zahmet çekip yine olumsuz sonuç almakta var.Gecmis olsun umarim her sey yoluna girer. Ben 3 ay oldu ameliyat olali çok pismanim. Neredeyse tüm kıkırdağımi almis yanlari iyice oymuş. Yuzum facia bu uyumsuz burunla yasamayi unuttum.
Evet riskli bir iş, hem de çok pahalı. Yaşamadan sonucu göremeyeceğiz ama bir yerde risk almak gerekiyor yine de.Size de geçmiş olsun.revizyon olma kararını bence iyi düşünün nasıl sonuçlanacağı belli olmaz ya daha kötü olursa o zaman daha çok üzüleceğiz.iyi bir doktor bulmak lazım bütün is doktora kalıyor sonuçta.revizyonu çoğu doktor yapmak istemiyor yapanlarında ameliyat ücreti çok yüksek sonucun ne olacağını da bilmiyoruz dünya kadar zahmet çekip yine olumsuz sonuç almakta var.
Sizin yerinizde olsam burnuma dokunmazdım. Nefes problemi yoksa dokunmayın, düzgün görünen bir burnunuz var.Gecmis olsun umarim her sey yoluna girer. Ben 3 ay oldu ameliyat olali çok pismanim. Neredeyse tüm kıkırdağımi almis yanlari iyice oymuş. Yuzum facia bu uyumsuz burunla yasamayi unuttum.
Ne kadarmis revizyon fiyati ?Burada birisi konu açmıştı, iki defa ameliyat olmuş ama sonuç kötü diye.
Eren beyin revizyon fotoğraflarına baktım, çok beğendim. Konuşmaları, neyi nasıl yapacağını anlatması bana güven verdi. Fiyatı bütçeme uygun olsaydı ona giderdim. Hala da düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?