Revizyon (resimli)

Komplikasyon değil de düzgün yapılmayan iş diyelim biz ona.bence biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursunuz mutlaka.ilk ameliyatı düzgün yapamayan doktorlar yüzünden ne çok bedel ödüyoruz
Ah sormayın. Baya kötü etkilendim. Önceki kemerli burnum bile baya daha simetrik, daha doğal ve yüzümle uyumluydu.Neyse olanlara çare yok. Revizyon a da hala hazır değilim, güvenimi kaybettim baya

Ah sormayın. Baya kötü etkilendim. Önceki kemerli burnum bile baya daha simetrik, daha doğal ve yüzümle uyumluydu.Neyse olanlara çare yok. Revizyon a da hala hazır değilim, güvenimi kaybettim baya
1 yıl geçsin de doğru bir karar verirsiniz inşallah.iyi bir doktor bulursanız emin ol sonuç çok güzel olur

keşke kabul etse hatasını tabiki ben tekrar ücret ödemek istemem, ama bırakın kabul etmeyi daha neler neler.. Bir de ilk ameliyat başarısını baz alınca insan 2.i aynı kişiye olmaya korkuyor.
Aynı doktora olmak istemiyor olmanızı anlıyorum en azından bir çözüm bulsun süleyman taşı ameliyat ücreti yüksek yazık yani birde revizyon iyice dert çıkarıyorlar başımıza.

Reactions: drx
Merhaba naptınız benzer durumdayız

Kime oldunuz ilk ameliyatı

Size msj attım naptınız sorununuz ne ozelden yazar mısınız lutfen ben de revizyon dusunuyorum Eren bey nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…