- 26 Ocak 2016
- 484
- 167
- 53
30 bindi gittiğimde.Ne kadarmis revizyon fiyati ?
Develüasyon yeni olmuştu. Zamlanmamış fiyattı. Yurtdışında burun revizyonu kaç euro?Sen ne zaman gittin asagi yukari? Biz yurtdisinda ki lere geciriyor adamlar !! 6500€ istedi
Ben de revizyon olup burnumu özellikle burun ucumu buyutmek istiyorum. Yuvarlak ve kalkık olmayan bir burun kim yapabilir sizce. Emre İlhan yuvarlak uçlu burun yapar mı?
Muayene ücreti ne kadardı acaba? İlk ameliyat için ücretini biliyor musunuz?Burada birisi konu açmıştı, iki defa ameliyat olmuş ama sonuç kötü diye.
Eren beyin revizyon fotoğraflarına baktım, çok beğendim. Konuşmaları, neyi nasıl yapacağını anlatması bana güven verdi. Fiyatı bütçeme uygun olsaydı ona giderdim. Hala da düşünüyorum.
Muayene ücretsiz. İlk ameliyat 15 bindi geçen yaz sonu.Muayene ücreti ne kadardı acaba? İlk ameliyat için ücretini biliyor musunuz?
Eren hocanın revizyon ücreti 35 binden başlıyor,aralık ayında muayene oldum.Muayene ücreti ne kadardı acaba? İlk ameliyat için ücretini biliyor musunuz?
Net rakam söylemedi, çünkü tekrar muayeneye gel karar verirsen dedi . Muayene sırasında çok yorgundu, ben de tam 4 saat bekledim. Öğle yemeği bile yememişti, odaklanamadı hiç bana. Değişik bir tecrübe oldu benim içinNet rakam söylemedi mi?
EvetSizin ilk ameliyatı süleyman taş mi yapmıştı?
Böyle davranan doktora bir daha gitmeyin bence.yorgunluguyla mutluluklar dileyin yorgun olduğunda hasta kabul eden doktora ben bir daha gitmezdim ve güvenmezdimNet rakam söylemedi, çünkü tekrar muayeneye gel karar verirsen dedi . Muayene sırasında çok yorgundu, ben de tam 4 saat bekledim. Öğle yemeği bile yememişti, odaklanamadı hiç bana. Değişik bir tecrübe oldu benim için
Böyle davranan doktora bir daha gitmeyin bence.yorgunluguyla mutluluklar dileyin yorgun olduğunda hasta kabul eden doktora ben bir daha gitmezdim ve güvenmezdim
[/QUOTE
Çok haklısınız, heralde muayene ücreti almadıkları için böyle davranıyorlar. Randevum 1 deydi klinikten 6 da çıktım. Ve kafamdaki hiç bir soruya cevap alamadım.Revizyon iyice anlamını yitirmeye başladı ben de
6. Aya kadar gittim, herşey ödeme bağlanılıyordu, ısrarla beklemem söyleniliyordu. Başka doktorlar komplikasyonları onaylamasa zaten beklemeye devam ederdin heralde. En son başka bir başlıkta anlattığım gibi azarlandım zaten. Klinik de çok ilgisizdi bu süreçteSüleyman taşa tekrar gitmediniz mi ne söylüyor sizi hatirhatırlıyorum memnun degildiniz
Komplikasyon değil de düzgün yapılmayan iş diyelim biz ona.bence biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursunuz mutlaka.ilk ameliyatı düzgün yapamayan doktorlar yüzünden ne çok bedel ödüyoruz6. Aya kadar gittim, herşey ödeme bağlanılıyordu, ısrarla beklemem söyleniliyordu. Başka doktorlar komplikasyonları onaylamasa zaten beklemeye devam ederdin heralde. En son başka bir başlıkta anlattığım gibi azarlandım zaten. Klinik de çok ilgisizdi bu süreçte
keşke kabul etse hatasını tabiki ben tekrar ücret ödemek istemem, ama bırakın kabul etmeyi daha neler neler.. Bir de ilk ameliyat başarısını baz alınca insan 2.i aynı kişiye olmaya korkuyor.Siz süleyman taş ile konuşun bence sonuçta ilk ameliyatı o yapmıştı gerekirse ücretsiz revizyon yapsın.hastasinin yanında olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?