Revizyon (resimli)

Muayene ücreti ne kadardı acaba? İlk ameliyat için ücretini biliyor musunuz?

Net rakam söylemedi mi?
Net rakam söylemedi, çünkü tekrar muayeneye gel karar verirsen dedi . Muayene sırasında çok yorgundu, ben de tam 4 saat bekledim. Öğle yemeği bile yememişti, odaklanamadı hiç bana. Değişik bir tecrübe oldu benim için

Böyle davranan doktora bir daha gitmeyin bence.yorgunluguyla mutluluklar dileyin yorgun olduğunda hasta kabul eden doktora ben bir daha gitmezdim ve güvenmezdim

Süleyman taşa tekrar gitmediniz mi ne söylüyor sizi hatirhatırlıyorum memnun degildiniz
6. Aya kadar gittim, herşey ödeme bağlanılıyordu, ısrarla beklemem söyleniliyordu. Başka doktorlar komplikasyonları onaylamasa zaten beklemeye devam ederdin heralde. En son başka bir başlıkta anlattığım gibi azarlandım zaten. Klinik de çok ilgisizdi bu süreçte

Siz süleyman taş ile konuşun bence sonuçta ilk ameliyatı o yapmıştı gerekirse ücretsiz revizyon yapsın.hastasinin yanında olmalı.

Komplikasyon değil de düzgün yapılmayan iş diyelim biz ona.bence biraz daha araştırın iyi bir doktor bulursunuz mutlaka.ilk ameliyatı düzgün yapamayan doktorlar yüzünden ne çok bedel ödüyoruz

Reactions: drx
Siz süleyman taş ile konuşun bence sonuçta ilk ameliyatı o yapmıştı gerekirse ücretsiz revizyon yapsın.hastasinin yanında olmalı.
keşke kabul etse hatasını tabiki ben tekrar ücret ödemek istemem, ama bırakın kabul etmeyi daha neler neler.. Bir de ilk ameliyat başarısını baz alınca insan 2.i aynı kişiye olmaya korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…