- Konu Sahibi jennie0404
-
Ahmet İslam ilk ameliyat başlangıcı 60.000 tl, revizyon başlangıcı 100.000 tl.Tural beye mi gittiniz? 150 bin tl istiyor o. Ahmet İslam ne kadar istiyor? Revizyonda tecrübeli mi? Ben de revizyon düşünüyorum ucumu çok kısaltmış doktor.
Bende aynı durumdayım yapay duruyor herkes bana bakıyor şok olmus gibi revizyon için az öncr ahmet islam beyın asistanını aradm 1000 binden bahsediyor ancak 30 bin çekebilirüm krediTural beye mi gittiniz? 150 bin tl istiyor o. Ahmet İslam ne kadar istiyor? Revizyonda tecrübeli mi? Ben de revizyon düşünüyorum ucumu çok kısaltmış doktor.
Evet haklısınız ama ben pimpirikliyim birazben de size farklı bir bakış açısı katayım o halde. ilk ameliyat ve revizyon; kalp ameliyatı ve beyin ameliyatı gibi iki farklı şey(biraz abarttım evet). doktorum. revizyonda başarılı olan primer rinoplastide başarılı olacak diye bir şey yok. revizyonda kıkırdak alınıyorken, ilk ameliyatta %95 kendi burnunuzdaki materyal kullanılıyor. alınan kıkırdak masada şekilleniyorken, primer ameliyatın manevraları daha farklı. bu yüzden revizyonda iyi hekim aramanıza gerek yok
Kesinlikle haklısınız. Bir de iyi sonuc alacağını tam olarak bilemediği bir şeye borca girip bu kadar para ödemek insani ekstra strese sokuyor. Talep arttıkça ücretlendirme çığırından çıktıevet tural beye gittim. bana söylediğinizden çok daha yüksek bir ücret söyledi. açıkçası hissettiğim tek şey kalp kırıklığı oldu. evet bir zanaatkar, ve yaptığı iş benzersiz bu yüzden istediği her fiyatı çekebilir. ama burnumun durumunun psikolojik sağlığıma etkisi yadsınamaz. konu sağlık olunca da mesleğin asıl hizmet ettiği şeyin göz ardı edilip bir araba fiyatının istenmesi, 1 sene içinde fiyatı 3e katlaması bana çok koydu ve soğuttu
Selim Turan, hoca olacak yasta mi ?merhabalar, şubatın ortasında gideceğim:) şuanda ahmet islam ile selim turan arasındayım. selim hoca hakkında hiç yorum bulamadım burada:/
Bende çok beğeniyordum Aykut ozpuru nasıl şikayetler varki ona göre vazgecerimaykut özpür için çok şikayet var diye vazgeçtim, yoksa profilindeki burunlar tam istediğim gibiydi
Merhaba sizi Ankaraya kadar getiren doktor kimdi.ben de Ankaradayım doktor arıyorum.Değecek biri ise hiç İstanbul düşünmeyeyim.Para sıkıntı değilmerhaba arkadaslar. revizyona fiyat almak icin ankaraya kadar gittim ama duydugum fiyat karsisinda sok olup istanbula geri dondum. simdi ahmet islam ve aykut ozpur arasindayim. ahmet islam revizyonda cok tecrubeli ancak hayalimdeki burunlari yapan doktor aykut ozpur. cok kararsizim
sehir hastanesi prof.ramazan erkin ünlu iyi bir doktorMerhaba sizi Ankaraya kadar getiren doktor kimdi.ben de Ankaradayım doktor arıyorum.Değecek biri ise hiç İstanbul düşünmeyeyim.Para sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?