Revizyon yeniden ücret ödeme

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.611
968
688
Arkadaşlar revizyona para ödüyor musunuz? Ben aynı doktora 3 defa uyluk germe yaptırdım. Her birine astronomik para istedi ve ödedim. Aynı doktora geçen hafta kaş arası dolgu yaptırdım . 2000 lira aldı ama maalesef dolgu 1 haftada bozuldu hatta üzerine bastırınca çukur kalıyor. Bugün gittim ve tekrar dolgu yapıldı 2000 lira daha istedi. Ama henüz ödeme yapmadım. Açıkçası çok sinirliyim. Siz olsanız ne yaparsınız.

Bunların baştan konusulmasi lazımdı. Sizin hatanız deyip vermeyebilirsin bence.
Teşekkür ederim canım. Valla vermeyi düşünmüyorum. Çünkü tabiri caizse her operasyonda çok kazıklandım. Her revizyonda utanmadan binlerce liramı aldı.
Bu dolgu işlemi bir güzellik veya dudak kalınlaştırma için yapılmadı. Alnımdaki bir iz için yapıldı ama 2000 lira vermeme rağmen olmadı. Bir hafta geçti ama çukur düzelmedi.Bugün kendisi de olmadığını gördü. Yeni dolgu için 2000 lira daha istedi.

Teşekkür ederim canım. Valla vermeyi düşünmüyorum. Çünkü tabiri caizse her operasyonda çok kazıklandım. Her revizyonda utanmadan binlerce liramı aldı.
Bu dolgu işlemi bir güzellik veya dudak kalınlaştırma için yapılmadı. Alnımdaki bir çukur için yapıldı ama 2000 lira vermeme rağmen olmadı. Bir hafta geçti ama çukur düzelmedi.Bugün kendisi de olmadığını gördü. Yeni dolgu için 2000 lira daha istedi.
Ay yuh artık. Parayı sokakta bulmadın sonuç olarak. İslemin süresi dolsaydı veya beğenmeyip yeniletmek istesen tamam derdim. Ama tamamen doktor hatası

Arkadaşlar revizyona para ödüyor musunuz? Ben aynı doktora 3 defa uyluk germe yaptırdım. Her birine astronomik para istedi ve ödedim. Aynı doktora geçen hafta kaş arası dolgu yaptırdım . 2000 lira aldı ama maalesef dolgu 1 haftada bozuldu hatta üzerine bastırınca çukur kalıyor. Bugün gittim ve tekrar dolgu yapıldı 2000 lira daha istedi. Ama henüz ödeme yapmadım. Açıkçası çok sinirliyim. Siz olsanız ne yaparsınız.
âmiyâne tabirle hak etmissiniz, 3 revizyon hem de ayni doktora, ne denir ki buna!.. istanbul'daysaniz Bagdat caddesinde cildiyeci gunes erturk var dolguyu cok guzel yapiyor yuze ama pahali...

Back
X