Ya bence bu tarz durumlar da hastaneden yapılan ameliyata dair herşey alınmalı epikriz vs sonrasında ismi girilen doktora gidin normalde izin vermemesi lazım şikayet Edicem siz yaptınız demekki sizin adınız girildiğine göre diyin . Acıkcası size söyle söylim bu senin yasadıgın durum normal niye dersen estetik operasyonları birçok doktor yapamıyor. Hasta ile anlastıgında bu operasyonu yapan doktora benim hastam var beraber yapalım diyor alınan para da o doktora gidiyor bölüşüyor. Ticarethane kısacaDevlet doktoruydu fakat özel bir hastanede yaptı sonradan farkettim ki başka bir doktorun adıyla girdi ameliyata çok akıllı sanki ELDE WhatsApp konuşması YÖK ameliyata dair
Aynen öle oldu iki doktor girdi biri erken çıkmış zaten altı saat sürü ameliyat diğeri 2 saat kalıp çıkmış eşim söylediYa bence bu tarz durumlar da hastaneden yapılan ameliyata dair herşey alınmalı epikriz vs sonrasında ismi girilen doktora gidin normalde izin vermemesi lazım şikayet Edicem siz yaptınız demekki sizin adınız girildiğine göre diyin . Acıkcası size söyle söylim bu senin yasadıgın durum normal niye dersen estetik operasyonları birçok doktor yapamıyor. Hasta ile anlastıgında bu operasyonu yapan doktora benim hastam var beraber yapalım diyor alınan para da o doktora gidiyor bölüşüyor. Ticarethane kısaca
Sizin sorun tam olarak neydi peki durum be şuan mahkemede avukat nediyor kaçıncı duruşma görüldü kazansan bile temyize gönderir emsal olarak 4 senedir yargıtaydan temyiz sonucu bekliyorumayrıca devlet hastanesi veya tıp fakultesı hastanesine gidip kbb ve estetık cerrahıden burnunuzdakı sorunları içeren bır rapor alırsanız ıyı olur.eğer hakaret etmişsenız bu onemli bir suc değil.ama doktorun yaptığı buyuk suç.hipokrat yemını edip görevı ınsan sağlığını korumak olan bu dr lerin dr lik mesleğini para için ayaklar altına alıp yalan soyleyip ınsan sağlığıyla oynayan dr lere cezasını verın.maalesef bu estetık dr lerıne hiç saygım kalmadı.ben mahkeme açtım.devam ediyor.siz de açın
O zaman durum su doktorunuz açtı burnu diğer doktor da işlemi yaptı kısa ve basit toparlamalarıda sizin doktorunuz yapmıştır . 1 saatte uyanma ve ameliyattan çıkma 6 saate tekamul etmiştir. Sizin amelyatnızı enazından gene bi doktor yapmış emin olun çoğu ameliyatları öğrenmeleri için asistan doktortlara yaptırıyorlar.Aynen öle oldu iki doktor girdi biri erken çıkmış zaten altı saat sürü ameliyat diğeri 2 saat kalıp çıkmış eşim söyledi
Aynı fikirdeyim herkes sesini çıkarsın hakkını savunsun yoksa daha çok mağdur hasta olur yazın heryere savunun hakkınızimahkemenın zararı öğrendıkten sonra bır yıl içinde açılması gerekıyor.eğer yanına bırakırsanız aklınıza daha çok takarsınız.bızler bu dr lere cezasını vermedıkten sonra daha çok ınsanın canını yakarlar.buradan da paylaşın doktorların ısmını herkesı uyarın.
Dediğim gibi bende düşünüyorum tabiki yanlarına kalmamalı oda farkında bende uğrattı zararın beler yaptığının pofpofluyor kendince bu konularda tecrübesizmahkemenın zararı öğrendıkten sonra bır yıl içinde açılması gerekıyor.eğer yanına bırakırsanız aklınıza daha çok takarsınız.bızler bu dr lere cezasını vermedıkten sonra daha çok ınsanın canını yakarlar.buradan da paylaşın doktorların ısmını herkesı uyarın.
Ya İnan’ çok üzüldüm inşallah bu ameliyat gönlünce olur hayalindeki gibi olurErzurumda oldum özgür yörük profesör kendisi.burnumu normal olmayan bir duruma getirdi.20 gün sonra 1 yıl olacak hemen ameliyat olacağım inşallah
Tabiki zaten sen tapmasanda mahkeme kendi heyetinden aldırıyorbaşka doktora ameliyat olmadan once mahkeme açın.ve rapor alın
Yok tam 6 saat odamda atıldım doktor işi biter bitmez ameliyattan çıkmış şimdi ayıltıcaklar bitti demişO zaman durum su doktorunuz açtı burnu diğer doktor da işlemi yaptı kısa ve basit toparlamalarıda sizin doktorunuz yapmıştır . 1 saatte uyanma ve ameliyattan çıkma 6 saate tekamul etmiştir. Sizin amelyatnızı enazından gene bi doktor yapmış emin olun çoğu ameliyatları öğrenmeleri için asistan doktortlara yaptırıyorlar.
Keşke ameliyat olmadan önce hemen açsaydın çok uzar ev t hayırlısı olsun boşver bu süreç bile onu rahatsız etmeye yeter tetikte olucak hepben prof dr cemal cingiye ameliyat oldum.tıp fakultesınde .burnum cocukken kırılmıştı.benım dava bıraz uzun surecek yapamadığı için arkasından da başka doktora ameliyat oldum
Benim ameliyatını yapan doktor korkutup sindirmeye çalışıyor ama haklarımın farkındayım bilinçli olalım ezdirmeyelim kendimizi.korkmayın hıçbirşey yapamaz onun yaptığı buyuk suç.sizi korkutmasına izin vermeyın.beklemeyın ne kadar erken acarsanız okadar ıyı
Gök öyle bir dünya sen gel burnu dağıt psikolojiyle sıva sonra sindirmeye çalışsın çalıştığı şehirden ben bezdiririm işte kendimi toplayım inşallahBenim ameliyatını yapan doktor korkutup sindirmeye çalışıyor ama haklarımın farkındayım bilinçli olalım ezdirmeyelim kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?