revizyon

serenmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
245
17
98
35
burun estetigi sonrası burunda çökme yaşayan var mı bir burun estetigi oldum hayatım karardı

benim ilk ameliyatta çıktı zaten çökme olmuş nefes alamıyorum ben konka sanıyordum ama olay o kadar basit degilmiş peki doktor kabul etmeyebilir mi revizyonu ameliyat oldugumuz doktor

benim ilk ameliyatta çıktı zaten çökme olmuş nefes alamıyorum ben konka sanıyordum ama olay o kadar basit degilmiş peki doktor kabul etmeyebilir mi revizyonu ameliyat oldugumuz doktor
çökme varsa kabul etmesi lazım ama çökme dışardan belli olur ortasımı çökmüş kanatmı

kanatta çökme var nefes alamıyorum kabul etmezse dava açabilir miyim peki çökme doktor hatası mı

nefes alırken kanatlar içeri doğrumu giriyor? evet doktor hatası tabiki

Geçmiş olsun ilk ameliyatından nekadar süre geçince çökme oldu?burnu çöken çok kişi var burada ..kıkırdak ekleme ameliyatı olmuş olmayı düşünen çok kişi var..yalnız değilsiniz

benim ilk baştan beri var silikon çıktı nefes alamadım konkalar şiş sandım konkalarda şiş hala ama bir yer daha oyuktu dün ögrendim çökmeden dolayı nefes sorunu yaşıyorum ve fotograflarda asimetrik çıkıyordu nedeni de buymuş eski burnum gayet düz bir burundu bir de kimse sorunsuz burnunu sorunlu hale getirmesin ya kimse durduk yere bu ameliyatlara girmesin

ben zaten bu burun estetıklerı olanları durduk yere anlamıyorum en onemli sey nefes ve burun sağlığı.burun sağlıgı bozulur estetık ameliyatlarda.benım sorun farklı.burun cocukken kırıldı ve kıkırdak çöktü.bu yuzden ameliyat oldum ama eklenen kıkırdaklar hiç tutmadı.çöktü.bu konuda doktorlarada guvenmıyorum iyi doktor gormedım.zaten estetik yapan doktorlar para için bu mesleğe girmiştir.ameliyat edip para almak için yalan söylüyorlar insan sağlığıyla oynuyorlar.hiç saygım yok burun estetiği yapan doktorlara.saygıda duyulmaz

Canlar hiçbir doktor kabul etmez bunu evet revizyon oluştu demez zaten revizyon ameliyat normal estetiğe göre daha risklidir kimse pek yapmak da istemez eğer olmayı da düşünüyorsan iyi bir doktora git . Ben ameliyat oldum 3 senem bitti şükür bir sorunum yok ama çok revizyon gördüm doktorunla tekrar konus düzelmetsini iste yoksa özelde daha fazla parayla düzeltme yaparlar

Burun saglından ziyade birde o pskolik yokmu?? Allah sabir versin olmak isteyenlerde akıl fikir

Benim 8 ay 10 gün oldu sol kanadım çökmüş sağ konkam şiştiği için nefes alamıyorum ve burun kızarık renk değişimi oldu özgüven bitti hayatımı kendime zehir eder oldum ve evet doktorunuz kabullenmiyor ve benim doktorum 6 saat süren bir operasyon çıkan berbat sonuç için üzerine alınmayıp dediği güzellik salOnuna gönderiyor delirmemek ELDE değil

Bu konuda yalnız değilsin revizyon hastalarının çoğu benzer durumlar yaşıyor.sizede kendime de tüm revizyon olacaklara ve tuhaf davranıp hastalarını mağdur eder bütün doktorların hastalarına sabır diliyorum.

İnanın benim gibi biri sabır diyorsa taş olsa çatlardı. Güzellik salonu be denektir ya dava açardım fakat şuan çok büyük bir özel hastaneye geçti ve hastane davalık bir durumu kabullenmez işten çıkarılır iki evladının hatrına sabır çekiyorum. Başka biri olsa rezil ederdi elimde 7/24 dr araştırıyorum telefonla .
Fotoğraf aylardır çekinmiyorum dışarı çıkamıyorum daha beler beler bunun gibi ki; olasan anlayışlı davrandım olabilir insanlık hali önemli olan bilip düzeltmektir dedim evet haklısın diyor sonra problem yok diyor Yani anlayacağınız o doğru fakat diğer doktorlar haksız ve kör allah bu mağduriyeti yaşayan herkesin yardımcısı olsun

Dava açacak gücünüz varsa acın mutlaka.ben çok iyi tahmin edebiliyorum durumunuzu.keşke hakkımızı savunabilsek te yanlarına kâr kalmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…