- 10 Eylül 2015
- 123
- 38
- 48
farketmez.hangi doktora muayene olduysanız hastane epikriz raporunda ameliyat yapan doktor olarak onun ismi bulunur.bu dr sıızn ameliyatınızda sorumludur.burnunuz kotu olduysa bu dr nın sucu.ameliyatı muayene oldugunuz epikriz raporunda ismi yazan dr yapmak zorunda.mahkeme açtığınız taktirde bu dr ye açmış oluyorsunuz.hukukiolarakO zaman durum su doktorunuz açtı burnu diğer doktor da işlemi yaptı kısa ve basit toparlamalarıda sizin doktorunuz yapmıştır . 1 saatte uyanma ve ameliyattan çıkma 6 saate tekamul etmiştir. Sizin amelyatnızı enazından gene bi doktor yapmış emin olun çoğu ameliyatları öğrenmeleri için asistan doktortlara yaptırıyorlar.
Anladım ama dediğim gibi muhtemelen 2 doktor beraber yapmışlar . İçinizde tereddüt varsa doktorunuzla yüzleşin onlar kabul etmez zaten deYok tam 6 saat odamda atıldım doktor işi biter bitmez ameliyattan çıkmış şimdi ayıltıcaklar bitti demiş
Tabi ki mesuliyet ismi yazan doktara aittir.farketmez.hangi doktora muayene olduysanız hastane epikriz raporunda ameliyat yapan doktor olarak onun ismi bulunur.bu dr sıızn ameliyatınızda sorumludur.burnunuz kotu olduysa bu dr nın sucu.ameliyatı muayene oldugunuz epikriz raporunda ismi yazan dr yapmak zorunda.mahkeme açtığınız taktirde bu dr ye açmış oluyorsunuz.hukukiolarak
Bir mahkemeden çıkmadan diğer mahkemeye başlamak çok yorucu psikolojik olarak hazır değilim 8. Atımdan şişlikler indikçe yeni çöküntüler ortaya çıkıyor 1 yıka kadar hepsini topran alırım raporfarketmez.hangi doktora muayene olduysanız hastane epikriz raporunda ameliyat yapan doktor olarak onun ismi bulunur.bu dr sıızn ameliyatınızda sorumludur.burnunuz kotu olduysa bu dr nın sucu.ameliyatı muayene oldugunuz epikriz raporunda ismi yazan dr yapmak zorunda.mahkeme açtığınız taktirde bu dr ye açmış oluyorsunuz.hukukiolarak
Herkesin başı ağrıcak bu durumda gireninde adı yazan doktorunda bu işleme alet olan hastaneninde iyide olur ders olurTabi ki mesuliyet ismi yazan doktara aittir.
Var sürem daha demekki papatya açıcammahkeme açmanın suresı zararı öğrendıkten sonra bır yıl.zaman kaybetmeden açın davayı.
Aynen öle hastane prestiji düşünüyorsa sıkıntı elbetteHerkesin başı ağrıcak bu durumda gireninde adı yazan doktorunda bu işleme alet olan hastaneninde iyide olur ders olur
Benim 8 ay 10 gün oldu sol kanadım çökmüş sağ konkam şiştiği için nefes alamıyorum ve burun kızarık renk değişimi oldu özgüven bitti hayatımı kendime zehir eder oldum ve evet doktorunuz kabullenmiyor ve benim doktorum 6 saat süren bir operasyon çıkan berbat sonuç için üzerine alınmayıp dediği güzellik salOnuna gönderiyor delirmemek ELDE değil
Ben 4.aydan itibaren anlamaya başladım netÇökmeyi ne zaman yaşadınız acaba çok geçmiş olsun ben 7. Ayımdayım 1 seneye kadar çökme olabiliyor mu
Doktorunuz ne diyor pekiBen 4.aydan itibaren anlamaya başladım net
Yani revizyon hakkında bisey söylemiyor muBen 4.aydan itibaren anlamaya başladım net
Güzellik salonuna yönlendiriyor İnan’ın sinirimden ağlıyorum şuanYani revizyon hakkında bisey söylemiyor mu
Çökmeyi ne zaman yaşadınız acaba çok geçmiş olsun ben 7. Ayımdayım 1 seneye kadar çökme olabiliyor mu[
pardon bu çökme nasil oluyor??eğer çökme yedıncı aya kadar olmadıysa çökmez .uc ayda belli ediyor burun kendını
Evet benim aynada normal kamerada pixel vardır daha net yüzündeki iZlere kadar belli ederpardon bu çökme nasil oluyor??
Ayrıca, burun delikleri aynaya bakinca.esit görünüyor, ön kameradan çekince delikler esit deil sizdede öyle birşey oldumu
Fotoğraf daha güvenilir gösterir ayna olduğundan farklı gösteriyorpardon bu çökme nasil oluyor??
Ayrıca, burun delikleri aynaya bakinca.esit görünüyor, ön kameradan çekince delikler esit deil sizdede öyle birşey oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?