Kime ameliyat oldunuz yazarsanız bize de bu süreç için yardımcı olabilirsiniz. Çok zor çünkü güvenilir doktor bulmak bir de ne gibi problemler vardı, kikirdak eklendi mi?Revizyon ilkine göre daha riskli, başarı şansı daha düşük. O yüzden özellikle revizyonda başarılı bir doktor bulmak gerekiyor.
Revizyon ameliyatımın üstünden nerdeyse 3 ay geçti. Şu an iyi gidiyor ama 6. aydan önce kesin konuşmamaya karar verdim. 6. aya kadar sorun olmazsa bu sefer oldu diyeceğim. Şu an burnum istediğim gibi ama.
Sizinle mesajlaşmıştık.Kime ameliyat oldunuz yazarsanız bize de bu süreç için yardımcı olabilirsiniz. Çok zor çünkü güvenilir doktor bulmak bir de ne gibi problemler vardı, kikirdak eklendi mi?
Reddeden doktorlar iş bilmediğinden reddetmiştir.iyi doktor olunca çokta güzel düzeltir.herşeyin çözümü vardır.yeteneksiz doktorları dinlemeyin yetenekesizligini gizlemek için abarttiklarini düşünüyorum.iyi doktor iyi sonuç. kötü ameliyatlar hep iş bilmez doktorların hatası.bende şubatta revizyon olacağım umarim bu konuda iyi bir örnek olurum: )Aynen katılıyorum. Doktorlar ticarete dökmüş. Bana iki doktor her ameliyat başka sorun çıkarır bozulan burun da düzelmez diye açık açık reddettiler inanmamıştım. Şimdi inanıyorum.
Kime olacaksınız ?sizi hatırlıyorum çok üzülmüştünüZ umarım istediğiniz gibi olurReddeden doktorlar iş bilmediğinden reddetmiştir.iyi doktor olunca çokta güzel düzeltir.herşeyin çözümü vardır.yeteneksiz doktorları dinlemeyin yetenekesizligini gizlemek için abarttiklarini düşünüyorum.iyi doktor iyi sonuç. kötü ameliyatlar hep iş bilmez doktorların hatası.bende şubatta revizyon olacağım umarim bu konuda iyi bir örnek olurum: )
Hatirladim simdi teşekkür ederimSizinle mesajlaşmıştık.
Kime oldunuz revizyonu merak ettim ?Ben de revizyon oldum. Revizyon konusu biraz daha riskli ve mutlaka bu konuda iyi ve tecrübeli bir hekim gerekiyor. Ilk ameliyatımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora olmuştum. Bu hataydı onun icin revizyonu cok araştırıp en tecrubeli doktoru buldum. Ikincisi de iyi olmuyor diyenlere katılmiyorum. 8 ay oldu ve cok mutluyum. Hem görüntü tam hayalîmdeki gibi hem de sorunsuz nefes alıyorum. Revizyon olacaklara tavsiyemdir. Bu konudaki tecrübeli doktorlara revizyon yaptırın riske girmeyin.
Haldun bey senelerce önce konya da çok tavsiye edilen bir doktordu o zamanlar korkup vazgeçtim. Sonra tekrar araştırınca konyadan ayrıldığını duydum . Umarım iyi sonuç alırsınızReddeden doktorlar iş bilmediğinden reddetmiştir.iyi doktor olunca çokta güzel düzeltir.herşeyin çözümü vardır.yeteneksiz doktorları dinlemeyin yetenekesizligini gizlemek için abarttiklarini düşünüyorum.iyi doktor iyi sonuç. kötü ameliyatlar hep iş bilmez doktorların hatası.bende şubatta revizyon olacağım umarim bu konuda iyi bir örnek olurum: )
Revizyon ameliyatını hangi doktora oldunuz.bende pazartesi günü revizyon olacağım.kaburga ya da kulak kıkırdağı kullanıldı mıBen de revizyon oldum. Revizyon konusu biraz daha riskli ve mutlaka bu konuda iyi ve tecrübeli bir hekim gerekiyor. Ilk ameliyatımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora olmuştum. Bu hataydı onun icin revizyonu cok araştırıp en tecrubeli doktoru buldum. Ikincisi de iyi olmuyor diyenlere katılmiyorum. 8 ay oldu ve cok mutluyum. Hem görüntü tam hayalîmdeki gibi hem de sorunsuz nefes alıyorum. Revizyon olacaklara tavsiyemdir. Bu konudaki tecrübeli doktorlara revizyon yaptırın riske girmeyin.
Revizyonu hangi doktora oldunuzÖyle düşünmeyin. Bende revizyon oldum ama başarısız geçti. Arkadaşlarım oldu. Biri 2., diğeri 3. ameliyatında güzel sonuçlar aldı.
Merhaba revizyon mu oldunu.probleminiz neydi tam olarak bende revizyon olmak istiyorum fakat cok tecrübesizim ve daha kötü olmasından korkuyorum.lütfen sürec hakkında bilgi verinRevizyon ilkine göre daha riskli, başarı şansı daha düşük. O yüzden özellikle revizyonda başarılı bir doktor bulmak gerekiyor.
Revizyon ameliyatımın üstünden nerdeyse 3 ay geçti. Şu an iyi gidiyor ama 6. aydan önce kesin konuşmamaya karar verdim. 6. aya kadar sorun olmazsa bu sefer oldu diyeceğim. Şu an burnum istediğim gibi ama.
Kime oldunuz lütfen doktorunuzu paylaşın.sorununuz neydi.böyle güzel haberler duymak güzelBen de revizyon oldum. Revizyon konusu biraz daha riskli ve mutlaka bu konuda iyi ve tecrübeli bir hekim gerekiyor. Ilk ameliyatımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora olmuştum. Bu hataydı onun icin revizyonu cok araştırıp en tecrubeli doktoru buldum. Ikincisi de iyi olmuyor diyenlere katılmiyorum. 8 ay oldu ve cok mutluyum. Hem görüntü tam hayalîmdeki gibi hem de sorunsuz nefes alıyorum. Revizyon olacaklara tavsiyemdir. Bu konudaki tecrübeli doktorlara revizyon yaptırın riske girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?