Revizyon

winwin7

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
112
61
623
İstanbul
Uzun zamandır forumdaki yazıları okuyorum.İlk ameliyatı başarısız olan ya da yeni burnunu beğenmeyip mutsuz olup revizyon olanların yine hüsrana uğradığını okudum genelde.Revizyon ameliyatı olup işte tam istediğim burun diyen ya da tamamen sorunsuz revizyon ameliyatı geçiren var mı?Sanırım burun ameliyatı ilkinde iyi oldu oldu .Eğer olmadıysa bir sonrakinde de iyi olması düşük bir ihtimal olarak gözüküyor.

Aynen katılıyorum. Doktorlar ticarete dökmüş. Bana iki doktor her ameliyat başka sorun çıkarır bozulan burun da düzelmez diye açık açık reddettiler inanmamıştım. Şimdi inanıyorum.

Revizyon ilkine göre daha riskli, başarı şansı daha düşük. O yüzden özellikle revizyonda başarılı bir doktor bulmak gerekiyor.
Revizyon ameliyatımın üstünden nerdeyse 3 ay geçti. Şu an iyi gidiyor ama 6. aydan önce kesin konuşmamaya karar verdim. 6. aya kadar sorun olmazsa bu sefer oldu diyeceğim. Şu an burnum istediğim gibi ama.

Kime ameliyat oldunuz yazarsanız bize de bu süreç için yardımcı olabilirsiniz. Çok zor çünkü güvenilir doktor bulmak bir de ne gibi problemler vardı, kikirdak eklendi mi?

Aynen katılıyorum. Doktorlar ticarete dökmüş. Bana iki doktor her ameliyat başka sorun çıkarır bozulan burun da düzelmez diye açık açık reddettiler inanmamıştım. Şimdi inanıyorum.
Reddeden doktorlar iş bilmediğinden reddetmiştir.iyi doktor olunca çokta güzel düzeltir.herşeyin çözümü vardır.yeteneksiz doktorları dinlemeyin yetenekesizligini gizlemek için abarttiklarini düşünüyorum.iyi doktor iyi sonuç. kötü ameliyatlar hep iş bilmez doktorların hatası.bende şubatta revizyon olacağım umarim bu konuda iyi bir örnek olurum: )

Kime olacaksınız ?sizi hatırlıyorum çok üzülmüştünüZ umarım istediğiniz gibi olur

Ben de revizyon oldum. Revizyon konusu biraz daha riskli ve mutlaka bu konuda iyi ve tecrübeli bir hekim gerekiyor. Ilk ameliyatımı bir arkadaşımın tavsiyesi ile Samsun Bafra da bir doktora olmuştum. Bu hataydı onun icin revizyonu cok araştırıp en tecrubeli doktoru buldum. Ikincisi de iyi olmuyor diyenlere katılmiyorum. 8 ay oldu ve cok mutluyum. Hem görüntü tam hayalîmdeki gibi hem de sorunsuz nefes alıyorum. Revizyon olacaklara tavsiyemdir. Bu konudaki tecrübeli doktorlara revizyon yaptırın riske girmeyin.

Kime oldunuz revizyonu merak ettim ?

Haldun bey senelerce önce konya da çok tavsiye edilen bir doktordu o zamanlar korkup vazgeçtim. Sonra tekrar araştırınca konyadan ayrıldığını duydum . Umarım iyi sonuç alırsınız

Revizyon ameliyatını hangi doktora oldunuz.bende pazartesi günü revizyon olacağım.kaburga ya da kulak kıkırdağı kullanıldı mı

öncelikle benim kimsenin reklamını yaptığım yok. ilhan Eğilmez en az 30 yıllık cerrah ve Ümraniye Eğitim ve araştırma hastanesinin kurucu başhekimliğini yapmış biri. Reklama ihtiyacı da yok. gurbetkuşu na saygıyla.. Sonrası için şunu söyleyeyim 6ayı geçmişti ve revizyon için görüştüğüm herkes kaburga, kulak derken İlhan bey hiç böyle bir işleme gerek duymadan bu operasyonu yaptı. Adam Bahçelievler aile hastanesinde çalışıyor ve görüşmelerinden ücret bile almıyor. merak eden gider görüşür.

Öyle düşünmeyin. Bende revizyon oldum ama başarısız geçti. Arkadaşlarım oldu. Biri 2., diğeri 3. ameliyatında güzel sonuçlar aldı.

Revizyon olalı 5 ay oldu.15 bin ödedim.ama tam istediğim gibi olmadı.sağ tarafın tamamen çökmüş durumdaydı.şimdi ise kötünün iyisi.çöküklük yine var ama çok belli değil.nefes alışım ilk ameliyatıma göre daha iyi.yani revizyonda tam anlamı ile istenilen burun olmayabiliyor.her zaman bir risk var.o da yine beni buldu.

Merhaba revizyon mu oldunu.probleminiz neydi tam olarak bende revizyon olmak istiyorum fakat cok tecrübesizim ve daha kötü olmasından korkuyorum.lütfen sürec hakkında bilgi verin

Kime oldunuz lütfen doktorunuzu paylaşın.sorununuz neydi.böyle güzel haberler duymak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…