Revizyon...........

Canim ben hatirliyorum senin dusme olayini ama hicbirsey olmadi ,hatta drm okadar saglam yaomiski burun ucumu halen dimdik ayakta diye yazmistin ,yani anlayamadigim kirildigini daha yenimi anladiniz,cok gecmis olsun

canım sana özel msj atmak istiyorum ama msj kutun doluymuş, daha önce konuşmuştuk, doktor tavsiyesinde bulunmuştun, kendisiyle görüştüm, sana birkaç soru sormak istiyorum, yardımcı olursan çok sevinirim.

sen revizyon olmamış mıydın canım memnundun en son Albümde fotoların vardı Emre İlhandı doktorun galiba güzelde olmuştu noldu nefes problemin mi var yoksa yine :(

canım yanlış algılandı sanırım:26: arkadaş ilk ameliyattaki sıkıntımı sormuştu.ilk ameliyatımda nefes problemim vardı. Emre beye revizyon ameliyatımı olduktan sonra nefes problemim de çözüldü. şuan sıkıntım yok çok şükür. estetik açıdan da sağlık açısından da çok memnunum.:16:

canım yanlış algılandı sanırım:26: arkadaş ilk ameliyattaki sıkıntımı sormuştu.ilk ameliyatımda nefes problemim vardı. Emre beye revizyon ameliyatımı olduktan sonra nefes problemim de çözüldü. şuan sıkıntım yok çok şükür. estetik açıdan da sağlık açısından da çok memnunum.:16:

Memnun olmanıza çok sevindim zaten süreç zor işliyor bir de olumsuz sonuçlarla karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Umarım sorunsuz devam eder bundan sonra da hayatınız ve hiçbir sorun yaşamazsınız :44:

Memnun olmanıza çok sevindim zaten süreç zor işliyor bir de olumsuz sonuçlarla karşılaşmak tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Umarım sorunsuz devam eder bundan sonra da hayatınız ve hiçbir sorun yaşamazsınız :44:

canım çok teşekkür ederim.:48: ben çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.ama doktoruma çok güveniyorum.her şey yolunda çok şükür. umarım en kısa sürede siz de bu sıkıntınızdan kurtulursunuz. darısı sizin başınıza:16: doğru nefes almak gibisi yok çünkü...

canım çok teşekkür ederim.:48: ben çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.ama doktoruma çok güveniyorum.her şey yolunda çok şükür. umarım en kısa sürede siz de bu sıkıntınızdan kurtulursunuz. darısı sizin başınıza:16: doğru nefes almak gibisi yok çünkü...

İnşallah umarım kurtulurum evet nefes almak çok önemli nerdeyse bütün hayatı bile etkileyebiliyor her şey güzel olsun bundan sonra bunu diliyorum :9:

Sanırım Emre ilhanın yaptığı ameliyatlardan memnun olmayan yok. Hep olumlu yorumlar okuyorum çünkü...

Sanırım Emre ilhanın yaptığı ameliyatlardan memnun olmayan yok. Hep olumlu yorumlar okuyorum çünkü...

Ben de buradaki yorumlardan ve paylaşılan fotoları inceleyerek karar vermiştim.zaten emre beyle ilk görüşmeye gittiğimde ne demek istediklerini gayet iyi anladım.olumsuz hiç bir hastasına rastlamadım.aynı zamanda doktor hasta iletişimi çok iyi bizlerin ne istediğini gayet iyi anlıyor.işte araştırmak çok önemli. En zor kıdımda bu olsa gerek...

Revizyon olan arkadaşlar tekrar ameliyat olma nedeniniz neydi doktor hatası mı iyileşme süreci mi? Bir de revizyonu da ilk ameliyat olduğu doktora olan var mı? Sonuçlar ne oldu? Bilgilendirir misiniz lütfen...

canım ben 2 kez ameliyat oldum. aynı doktora oldum 1. ameliyatımda kemerimi aldı burnum sola doğruydu. ameliyat sonrası burnum sola kaymaya başladı ve kaydı öylede kaldı:) burnumun üstünden kemik çıktı sadece soldan. ve 2. ameliyatı oldum. burnumun ucu çok hafif olsada yine kaydı ama belli belirsiz takmıyordum taki burnumun sağından kemik çıkana kadar. ameliyat olalı 2 yıl oldu. kemik 1 yıl önce fark ettim çıktığını ama uğraşmadım şimdi ağrı yapmaya başladı bende bu hafta randevu almayı düşünüyorum kendi doktorumdan ne diyecek bakalım ama doktor araştırması içindeyim. yeni bir doktora muayene olacağım.

bnim tavsiyem doktorunuz bandaj tampon 7 günde alıyor ya kesinlikle daha uzun süre bandajlı kalması için ısrar edin benim hep sonradan oluştu. insanın kolu kırılıyor 1 ay alçıda kalıyor. bunlar 1 haftada yallah. ben hem konuş ucam hem yemek yicem burnumun desteklenmesi gerek. sonrada kaydı die uğraşıyoruz. anlamıyorum bu doktorları 1 ay tut bandajı kime ne zararı var. desteklesin burnu.

canım ben 2 kez ameliyat oldum. aynı doktora oldum 1. ameliyatımda kemerimi aldı burnum sola doğruydu. ameliyat sonrası burnum sola kaymaya başladı ve kaydı öylede kaldı:) burnumun üstünden kemik çıktı sadece soldan. ve 2. ameliyatı oldum. burnumun ucu çok hafif olsada yine kaydı ama belli belirsiz takmıyordum taki burnumun sağından kemik çıkana kadar. ameliyat olalı 2 yıl oldu. kemik 1 yıl önce fark ettim çıktığını ama uğraşmadım şimdi ağrı yapmaya başladı bende bu hafta randevu almayı düşünüyorum kendi doktorumdan ne diyecek bakalım ama doktor araştırması içindeyim. yeni bir doktora muayene olacağım.

bnim tavsiyem doktorunuz bandaj tampon 7 günde alıyor ya kesinlikle daha uzun süre bandajlı kalması için ısrar edin benim hep sonradan oluştu. insanın kolu kırılıyor 1 ay alçıda kalıyor. bunlar 1 haftada yallah. ben hem konuş ucam hem yemek yicem burnumun desteklenmesi gerek. sonrada kaydı die uğraşıyoruz. anlamıyorum bu doktorları 1 ay tut bandajı kime ne zararı var. desteklesin burnu.

Kime olmuştunuz ameliyatı?

sevindim :) güle güle kullan o halde ;)

Gökalp dizdar 'a oldum.
muayeneye gittim törpüleyelim dedi burnu ama yoruldum. tekrar kemik çıkıntısı olmasından korkuyorum 3. ameliyatım olacak.ameliyat olmaktan korkuyorum. başka doktorlara da muayene olacağım. emre ilhana gitmeyi düşünüyorum.

Gökalp dizdar 'a oldum.
muayeneye gittim törpüleyelim dedi burnu ama yoruldum. tekrar kemik çıkıntısı olmasından korkuyorum 3. ameliyatım olacak.ameliyat olmaktan korkuyorum. başka doktorlara da muayene olacağım. emre ilhana gitmeyi düşünüyorum.

Evet tekrar kötü olmasından korkuluyor.aynı sorunlarla dertlerle başa çıkmak zor oluyor o kadar acılı bir süreçten sonra hayal kırıklığı tarif edilemez:50:

bayanlar iki sorum olacak?
bir burun için de yanma sorunu yaşayan var mı? nedeni ne olabilir?
iki burun kıkırdağının ters dönmesi ile ilgili sorun yaşayan var mı?

40 gün önce ameliyat oldum aynı sorunlarım tekrarladı kemik kayması kemer ve kemik eğriliği sizce bu sorunlar masajla düzelir mi? Emre ilhan revizyon fiyatı ne kadar acaba?

40 gün önce ameliyat oldum aynı sorunlarım tekrarladı kemik kayması kemer ve kemik eğriliği sizce bu sorunlar masajla düzelir mi? Emre ilhan revizyon fiyatı ne kadar acaba?

Canım benimde ilk ameliyatımda kemer oluştu.bırun ucum falan düşmüştü .7 ay önce emre ilhana ameliyat oldum.sonuçtan çok memnunum doğsl bir burnum oldu.revizyon fiyatları değişiyor canım.10 binden başlıyor .tam fiyat verebilmesi için muayene etmesi gerekiyor.ama daha çok yenisin.burnun nasıl şekil alacağıda önemli.en az 6 ay beklemelisin. Ama kemerin masajla düzeleceğini sanmıyorum.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için emre ilhan'ı biliyorum yaptığı burunlar çok güzel ama fiyat olarak yüksek, ankarada daha makul bir doktor arıyorum:/

Geçmiş olsun size ANKARA da DR Ahmet Işıkdemir i tavsiye edebilirim. Kendisiyle görüşüp yaptıgı burunları görebilirsiniz.

Emre ilhanı şu nedenle düşünemiyorum maddi açıdan çok yüksek. Ameliyatı 10.000e yapıyosa revizyon çok daha fazladır.imkanım olsa parayı hiç düşünmeden ona giderdim ama malesef. Çok pişmanım daha yamuk olsun burnum ama eski ifadem olsun ya

Back
X