Ben de ayni hatayi yaptim sanirim. 2. ameliyatimi da kendi doktoruma oldum. aslinda baska doktor dusunuyordum hatta konusup anlasmistim doktorumu secmistim bile. fakat kendisi baska doktora gitmememi bosuna para odeyecegimi ve dger doktorlarin kirip zarar verebilecegini soyledi. bu sefer soz veriyorum olacak dedi. ama maalesef...yandan eskisinden daha duzgun oldu tabii ki ama onden burun sirtim yine kayik duruyor.ustelik ilk ameliyatimda burun sirtimi yamultan kendisiydi yani onceden onden duzgun iniyordu burnum... yani cok bir degsiklik olmadi benim gozumde...allah yardimcimiz olsun ben de baska doktor hatta tanifik bir doktora olacagim...lutfen reklamlara guvenmeyin inanmayin. pahali demek iyi demek degildir...Benim de ayni sorunum vardı. Doktorum bulunduğu hastaneden ayrıldı. Revizyon ameliyatimi kendi hatası olduğu için ücretsiz başka hastanede yaptı. Ama bu sefer de olmadı. Hiçbir değişiklik yok. Benim tavsiyem nir doktor ilk sefer de yapamıyorsa tekrar o kişiye ameliyat olma. Ben bu konu da çok hata yaptım. 3. Amaliyatı göze alabilsem başka doktora olurum kesinlikle. Aynı doktora olmam
istanbulda canim.Senin doktorun kimdi. Hangi ilde oldun
Aynı doktora olursan ücret talep edileceğini sanmıyorum en kötü ihtimalle yalnızca hastane masrafları. Ama bende aynı doktora olmaman taraftarıyım. Biraz daha bekleyip maddi manevi hazır olduğunda içine sinen başka bir hekime danışmanı tavsiye ederimkızlar merhaba revizyonla ilgili aklıma takılanlar var size sormak istedim. ben bir yıl önce burun ameliyatı oldum 4 saate yakın sürdü ve sonuç olarak burnum önden çok değişti çok beğendim ama yandan eski burnumun biraz ufaltılmışı gibi duruyor yani hiç hiç memnun değilim elim sürekli ucuna gidiyor nefret eder oldum. aranızda revizyon yani ikinci burun ameliyatı olan var mı aynı doktora? ücretlendirmesi nasıl oldu sizin için? benim doktorum zorunlu olarak hastane değiştirmek zorunda kaldı, ameliyat olduğum hastane kapatıldı kendilerine mail attım ama cevap vermediler, bu ücretlendirmeyi etkiler mi bilginiz var mı?
ayrıca dediğim gibi bir yıl geçti 28 ocak 2015 de olmuştum burnumda tuhaf yapıda bir mukus birikiyor ve bu şiddetli bir şekilde sümkürmeden çıkmıyor, tıkanıklığa ve boğazımda tahrişe neden oluyor. böyle sorunlar yaşayan var mı?
Benim burnum daha ilk operasyonda minicik kaldi nefes alamiyorum ikincisinde burun kalmayacak diye korkuyorum 4. 5. Ne demekAyrıca moralinizide bozmayn 4. 5. Operasyon da bile mutlu olan var allah kimseye yasatmasin o kadarini ama tek şey sabir ve ince düşünmek sadece resimlere aldanmayın onmli olan uzun vadede sonuc ben bi kaç hastasıyla grsyrm şimdilik menmunlar
Kime olmayi dusunuyorsunuzBen de revizyon olacağım eylül gibi düşünüyorum..nefes alamıyorum ve şeklinden memnun değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?