Revizyona ihtiyacim var mi?(resimli)

bulunmazhintkumasim

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
336
317
303
Diğer
Merhaba,
7 ay once ameliyat oldum. Eski burnuma gore iyi simdiki halim ama biraz egrilik var karsidan bakinca. Yandan bakilinca da burun kanatlarim cok yukarda duruyor gibi. Revizyonluk mu yoksa ben mi abartiyorum?

Eklentiler

• 20181119_195225.webp
    20181119_195225.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 476
  • 20181119_195247.webp
    20181119_195247.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 457
Merhaba,
7 ay once ameliyat oldum. Eski burnuma gore iyi simdiki halim ama biraz egrilik var karsidan bakinca. Yandan bakilinca da burun kanatlarim cok yukarda duruyor gibi. Revizyonluk mu yoksa ben mi abartiyorum?
Bence revizyona gerek yok. Benim kanatlarım seninkinin iki, üç katı yukarıdaydı. Revizyon oldum şimdi seninkininin biraz daha aşağısında. Kaburgamdan kıkırdak ekleyerek indirdiler. Kanatlarla bayağı uğraşmış doktor. Seninki gibi olsaydı revizyon olmazdım. Başka sorunlar da vardı burnumda. Kanatların iyi görünüyor, revizyon riskine değmez bence.

Yanlardan gayet güzel bence ama öndende belki ödemli olabilir daha elikizle dokununce kemikmi yoksa etmi oldugunu hissediyomusunuz

Yanmı yattınız genelde yan yatınca bu tarz eğrilikler oluyor arkadaşımında oldu dolgu maddesiyle düzeltiler revizyonluk bişey yok bence çok rahatsızsan botoksla düzelttirirsin ilerde artı 6 ay çok erken henüz oturmamış 1 yıl dedi bana doktorum

Bence revizyon riskine girmeyin. Bunu düzelteyim derken daha kötüsü de olabilir. Dikkatli bakınca farkedilen çok ufak bir fark var. Doğallağını bozan bir durum değil bence. Doktorunuz da uygun görüyorsa dolgu yaptırırsınız. Dolgudan memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

Evt egri. Ben trafina dogru egrilip c harfi ciziyor. Isik yansimasini takip edince c harfi cikiyor. Revizyonla duzeltir mi beter mi eder bilemem. Cunku doktorunu yazmamissin:) sor bakalim. Basit islem derse ol. "O kadardan bi se olmaz"." Oo o kadar hep olur gibi " kacamak konusursa bil ki duzeltmeyecegi bir kusur
20181123_203617.webp

Bence de gayet güzel tekrar risk almaya değmez bu doğallık gider bu sefer hiç beğenmezsen pişman olursun hiç elletmeyin .hoş görünüyor tabi bu benim gorusum

Back
X