revizyondan sonra

spring352009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
637
0
96
İzmir
arkadaşlar ben 9 ay evel bir ameliyat atlaşmıştım ancak başarısız neticelendiği için ikinci bir ameliyata yatmştım nisan 15 te..yanii revizyon ameliyatı..yine aynı zorlukları sil baştan yaşamak hiçte kolay değil..özellikle burnun çok yavaş şekil alması açısından sabır gerektiren bişey..o kadar çok zorluklar çektimki tam herşey düzeliyor derken burnumun olmadık bir yerinde burun sırtında yukarı doru acayip bir şişlik meydana geldi.öle bişeyki resimlerde belli olmasada acayip yamu k bir görüntü yaratıyor..ne olduğu da henüz belli değil.morlukla beraber etten bir tümsek düşünün.kimseyede soramıyorum.çünkü tarifi de imkansz bişey bu.görmek lazım ancak..neyse burnum eskisine göre daha düzgü oldu dicektimki başıma bugeldi..sizlerle paylaşmak istedim..genel görünüş olarak eskisinden biraz daha iyi..ben bunada razıyım amaaa o tümseklik moralimi çok bozuyor..işallah geçer..henüz ameliyatın üzerinden 23gün geçti..artık bir başka ameliyata canım dayanmaz kesinlikle..

görmek isteyenler albümlere bakabilir..zaten eski arkadaşlar bana aşinadırlar..ilk ameliyatımda da burada bazı sorunlarımdan dolayı konu açmıştım..

canım öncelikle çok geçmiş olsun doktoruna ulaşamıyormusun bi arasan sorsan
revizyonun düşüncesi bile çok yıpratıcı umarım o şişlik her nedense biran önce kurtulursun

canım çoook geçmiş olsun umarım istediğin burna kavuşursun ameliyatlarını hangi doktorlar yaptı

arkadaşlar ameliyatlarımı yapan doktor aynı ama ben malesef burda adını vermek istemem..daha evel adını verdiğimde hoş olmayan şeyler olmuştu..ama zaten doktoruma bi şey söyleyebilmem için biraz zaman geçmesi gerek..şimdiden kimseyi suçlamak istemem.çünkü titiz davrandığını düşünüyorum.galiba bu benim kendi şanssızlığım..çünkü derimin çok inatçı bir yapısı olduğunu doktorum kendi söyledi..ömründe böyle bir deri görmemiş..

doktoru geçer diyor ama tümseklik 1 haftada epey büyüdü ve ben yine takmazdım ama herkez aa ne oldu burnunun üstüne diyorlar..o zaman paniğe kapılıyorum..ilk günler bişey yoktu..

canım benimde ilk bandajlarım açıldığında burnum dümdüz görünüyodu sonra birden kemer çıktı ortaya . doktorum hem deride hemde kemikte ödem olduğunu söylediki bugün tam 8. haftam bitti ama biraz daha sabretmek gerekiyor maalesef.

yani bu garip tümsek sence normalmi??oske? işallah zamanla geçer tabiki temennim bu..benim henüz 1 aylık bile değil burnum

canı yaa banada anormal geliyoduda zamanla azcık iniyoo. Bugünde doktorum ödem o zamanla inicek dedi
ilk alçı çıktığında olmayan bişeyse geçer bence sıkma canını

alçı çıktığında kesinlikleyoktu ama o bölgede garip bi morluk leke gibi bir morluk vardı..sanki darbe almışım gibiydi.acıyordu orası..bir hafta geçmeden şişmeye başladı..et şişmiş gibi..ama yamuklukta oluştu..nedeini bilmiyorum ki..doktor yarın bi daha bakıcak ne olduğunu anlıcaz..şişlikmi yoksa bir başka bişeymi..

canım öncelikle geçmiş olsun şişlik o bende de oldu önden yamuk gibi asimetrik bir görüntü vardı profilden de kemer gibi geçecek zamanla..

canım öncelikle geçmiş olsun şişlik o bende de oldu önden yamuk gibi asimetrik bir görüntü vardı profilden de kemer gibi geçecek zamanla..

canım resimler baktınmı resimde de burnun üst sırt kısmına doğru kızarık dikkat edersen..masaj yaptıkça dahada kızarıyor..tümsek biraz iniyor ama sonra tekrar eski hae geliyor..doktor ısrarla oraya bastıra bastıra masaj dedi ama atynı zamanda acıyor çok acıyor..

cnm yaaa..acıosa çok abartma masajı..resimlerden şişlik görülmüor ama düzelmiş eski haline oranla..ama ilk burnun da güzelmiş ameliytsz olan..sağlık olsun o şişlik de iner merak etme kemik değil sonuçta..ah ah benim amelyt günüm de yaklaşıo hadi bakalım hayırlısıyla benmki de düzelse bu bekleyiş çok zor..

çok geçmiş olsun umarım geçecek birşeydirr darbede almamışsınn çarpmada olmadı sanırım umarım geçerr

arkadaşlar öellikle belitiyorum: o kısmı zaten doktor ikinci ameliyatım olduğu şçşn o kısmı ellemedim diyor..ellenmemiş bi yerde nasıl tümsek oluşur..ama bu tümsek deri yada et gibi bi tümsek..acaba apse gibi bişey olabilirmi...yani deriden kaynaklanan bi problem olabilirmi..ama burnumun o kısmı zedelenmiş gbi duruyor..ama ben kesinlikle darbe falan almadım..zaten alsam bile orası ellenmemişki..o kısım on ay önce olsa tamam yamulurdu..çünkü ellenmişit.ama şimdi doktor ben orayı elemedim dedi..hassasiyet neden oldu anlamış değilim artık yarın muayneye gittiğimde sorucam ama bana tatmin edici cevaplar verlmiyor..

canım masajı çok abartma derim bu seferde yara olur önden resmen yamuk görünüyordu bir tuhaftı şimdi asgariye indi revizyonlu burun ilk ameliyata göre daha zor iyileşirmiş önden asimetrik görüntüler olabilirmiş benim revizyon olalı 5 ay oluyor hala sabah uyandığımda bir tarafım acayip şişiyor masaj yapıyorum geçiyor yine şişiyor falan ne zaman geçecek bu işkence bilmiyorum :S yani demem oki senin için şuan çok erken boshayallersmile

twety sende aynı şeyleri yaşadın..senin revizyon olduğunu bilmiordum..siteyi fazla yakından takip edem,yorum.9 yada 10 ay evel temmuz aylarında sıkı takipçisiydim..şimdi eski arkadaşlardan fazla kimseyi göremiyorum..yenileride tanımıyorum..doktorumammı uyayım yoksa kendimemi bilmiyorum..orası resmen sinekısırırda kabarırı ya öyle bişey birazda kırmızı..tabi ovdukça daha beterleşiyor..ama doktor da ısrar la masaj diyor hem acıyor hem de iyi gelmiyor masaj..

tuonela sen ameliyatını kime ve ne zaman olmuştun? Off ben çok karıştım. Burnumun kalkıklığından bi şikayetim yok ama yüksekliği ne kadar iner acaba

tuonela sen ameliyatını kime ve ne zaman olmuştun? Off ben çok karıştım. Burnumun kalkıklığından bi şikayetim yok ama yüksekliği ne kadar iner acaba

gökçecim ben ameliyatımı olalı tam 27. gün:) sadullah karun'a olmuştum, burnundan şikayet etmemelisin bence:) ben acaip begendim her burun önden böyle güzel durmaz, sadece kalkıklıgına takma benim resimlerdede acaip kalkık karsıdan bakınca beynim görünüyo incek ama kalkıklık önemli olan yüzüne gitmesi canım sıkma canını:) bence gözlerinle yüzünle hele alın cıkıklıgınla vs süper uyum saglamış!:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…