- Konu Sahibi spring352009
-
Off aslında bandajlar çıkmadan önce daha mutluydum. Burnm önden gsl duruyo gerçekten. Ama biraz dikkat edince sola doru duruyo. Aslında ben çok zor bi ameliyat geçirdim. Kaburgamdan kıkırdak alındı. Brunum içinde hiç kemik kalmamış. Naci bey sana yeniden burun yaptm dedi:) Ama yandan beklediğim gibi çıkmadı bandajlar alınınca. pinokyo gibi hiissediyorm
Canım gercekten sükretmelisin bak ne demiş doktor burnunda kemik yokmus yeniden yapmış, pinokyo gibi dalan degilsin o kalkıklık inecek daha yeni olmussun ameliyat birden istedigin sonucu alamassın ki benimde deliklerim farklı burun ucum top gibi vs :) yani ararsan cok kusur bulursun, zor kısmı atlatmıssın bundan sonra yapman gereken sabretmek hem ben cidden begendim burnunu begenmesem sölerdim söle olsa daha iyi die, cunku bu burnun 6 ay sonraki halini düşünebiliyorum sende oyle yap:):teselli:
Saol tatlm moral verdin bana:)
arkadaşlar öellikle belitiyorum: o kısmı zaten doktor ikinci ameliyatım olduğu şçşn o kısmı ellemedim diyor..ellenmemiş bi yerde nasıl tümsek oluşur..ama bu tümsek deri yada et gibi bi tümsek..acaba apse gibi bişey olabilirmi...yani deriden kaynaklanan bi problem olabilirmi..ama burnumun o kısmı zedelenmiş gbi duruyor..ama ben kesinlikle darbe falan almadım..zaten alsam bile orası ellenmemişki..o kısım on ay önce olsa tamam yamulurdu..çünkü ellenmişit.ama şimdi doktor ben orayı elemedim dedi..hassasiyet neden oldu anlamış değilim artık yarın muayneye gittiğimde sorucam ama bana tatmin edici cevaplar verlmiyor..
canımözeldenmesaj atılmıyorsana..mesaj hanendolu diyeoluyormuş..iakzgeldibana.mesaj gönderemedim.istersen mesajlarınıtemizle.bu arada benim resimlerherzekez açıkolması lazımöyle ayarlamıştımcanım arkadasşlık teklif ettim kabul eder misin, :) tesekkurler!
Canım okuyorum yazılarını 1 kendi doktorundan tatmin edici cevap alamamak nedir bilirim bende yaşadım ve bıraktım kendi doktorumu uyuz oldum çünkü başka doktorlarda zaman zaman sorun yaşarsam çare arıyorum çok şükür buluyorumda 2 sana tavsiyem kendi doktorundan çare bulamazsan cilt doktoruna başvur belki cildinle alakalı bi sıkıntı olmuş olabilir yabana atma çal bütün kapıları benimde ameliyattan sonra alerji burunda soyulma kızarma yanma gibi çoooook şikayetlerim oluştu valla hem başka kbb ye gözüktüm 3cü ay kanamam olmuştu çok şükür durdu cilde gelincede gerçekten çoook kötü sıkıntıdaydm hani kemikte şişme olmadıda genede cilt doktoruna bi gözük dermm belki o çare olacak sana belki mikrop kaptı belki reaksiyon gösteriyo bünyen bişeye
ahhh kıyamam ben saaa nerde o toktor guclubacismile cnm buz uygula istersen pinkte taze ananas yiyodu ödem için kızarıklık içide bepanten sür istersenHaklısın canımbirde dediğin gibi cildiyeciye göstereyim bakalım derialtı bişeymi yoksa deriüstübirproblemmi??çünküdediğimgibi doktorumsoruna dair tatmin edicibirşey demiyorsadece acele ediyorsun diyoorama ortada görünen bi sorun var..sadece takma geçerdemek bir doktorun söylememesi gereken bişey..ben sadece sebebp söylesin istiyorum.beklemekse yine beklerimamaneden bileyim??söylesin deri desin kemik desin amabişey demiyor gülüpgeçiyor..olcakolcakdiyor...derinikaldırdık diyoree herkezin derisikalkıyor herjkez ameliyat oluyorneden başkasında olmadı???bendeoldu
öncelikle bepanten süreyimdiyorumama doktora göstereyimeger uygun görürse sürerim..bepantheneyi maviolanımıkullanmalıyım..yoksa antibiyootiklipomat olanınımı ??? bilemiyorum.bu arada oraya buz uygulamamın sakıncası olurmuki?? ananasıda deneyebilirim.ayrıcabenimburun ucumda çokgergin ve şiş..çünküençok ellenen yerimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?