💞Allah'm kolay olmadı ama hepsini atlattık diyebileceğimiz günleri göster bize 💞 Tüp Bebek süreçlerimizi gelin beraber atlatalım ❤️‍🔥

Doktorumdan yana bi sıkıntım yok çok şükür o güveni bize verdi tüp bebek olacağım diye iki defa muayene ücreti dahi almadı sağolsun acı eşiğim çok düşük o yüzden çok korku var üzerimde inşallah sabrın sonu selamet olur hepimiz içinde rabbim çıktığımız bu yolda boş döndürmesin inşallah sen yaptın mı tüp bebek bu süreçlerden geçtin mi canım
Şuan opu oldum transfer bekliyorum diğer aya canm

Bende dün 3. opumu oldum. 6 tane yumurta toplandı benden 4 nün döllendiğini söylediler bugün. 5. gün donduracaklarmış, saatler geçmiyor resmen inşallah hepsi güzelce gelişir. Yılın başından beri tedavideyim 2 tane dondurulmuş embriyom var. Hepimiz için güzel gelişmeler olur inşallah.

Selamlar arkadaslar bu süreçte olan herkese kolayliklar diliyorum.. nisanda basladi benim tedavim mayista yumusrta toplandi donduruldu ama henuz transfer olamadim her muayene gittigimde bi suprizle karsilasiyorum artik kestiremiyorum ne zaman olur.. allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba canım topikin hayırlı olsun bnde daha önce iki aşılama 3 tüp bebek yaptım hiç biri tutmadı maalesef o kadar zor zamanlar geçirdim ki anlatamam . Bnde ğko vardı eşimde sıkıntı yok zannediyorduk sonra burdan kaan aydos diye üroloji uzmanı bi doktor denk geldi araştırdım ankarada muayenesi var oraya gittik eşim tahlil verdi normaldi herşey ama sperm dnasında hasar çıktı doktor kaç tüp bebek yaparsanız yapın hiçbiri tutmaz demişti bu hasar düzelmeden sonra bi ilaç verdi üç ay kullandı eşim sonra bi daha gittik ek olara bi ilaç daha verdi 3 ay kullanacaktı ikinci ilacı bi ay sonra kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendik hemde tüp bebek olmadan doğal yolla Allah o doktordan razı olsun istersen sende bi araştır kaan aydos diye. Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Merhabalar, hangi ilaclari vermisti acaba size? Bir de hasar oranina bakildi mi acaba, kac cikmisti bakildiysa?

Dertleşme
Bilgilendirme
İstediğimizi konuşalım kızlar💞
Bizi birbirimizden ve Rabbimizden başka anlayacak kimse yok çünkü 🫂🫂

Ayy kuzucum.
Keşke şuan sımsıkı sarılabilsek birbirimize💜
Okadar yoruldumki..
7 sene dile kolay.
Birdahaki ay ya aşılama ya tüp bebek istiyorum.
Nerde yaptıracağım bilmiyorum 🥹🥹🥹

Bende pkosluyum. 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Temmuzda transfer oldum sonra tuttuğunu öğrendim o kadar sevindim ki. Dünyalar benim oldu. Sonrasında keseyi gördüm yolku gördüm derken kalp atışları olmadı 😔 yapmak için ugrastigim bebeğimi şimdi aldırmak için uğraşıyorum 😔

Merhaba hanımlar elinde meriofert olan varmı çok acil ihtiyqcım var hiç bir yerde bulqmadım lütfen elinde olanlar yardımcı olurmu acil tedaviye başlamam lazım

30 yaşındayım 5 yıllık evliyim ilk yıl istemedik çocuk, sonra denemeye başladık olmayınca ben kontrole gittim birşey çıkmadı tam 7 ay olunca artık eşime sende git dedim ve kriptoazospermi olduğunu öğrendik, yani taneyle sperm çıkışı var , bir sure bitkisel ürünler, doktor vs . Tedavi gördu tabi sonuç öyle aman aman değişmedi.evliligimizin 2.yılı biterken tüp bebeğe başladık toplamda 6 yumurta toplama6 transfer oldum farklı iller farklı merkezle olarak toplam 4 merkez değiştirdik .3.transferimde tuttu hatta ikizdi ama Erken dönem kaybettim.6.tedavimde çok şükür 16 haftalık hamileyim.Belki pes etseydim olmazdı bilmiyorum ama yanlış merkezde yanlış doktorla iki tedavi ve param gitti boş yere mesela aklıma geldikçe kötü olurum ama yaşamak gerekiyormuş herhalde.Her neyse tüp bebek tedavisi öngörülmüyor o yüzden gücünüz maddi manevi yettikce deneyin, Rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Bu yazınızı gördüm .
Eşim kriptoazopsermi .
Sperm sayısı çok düşük bazen 0 bazen de 30-40 tane falan motil ve immotil sperm çıkıyor .
4 tüp bebek denemem oldu ilk denemem de tuttu hemen düştü diğerleri hiç tutunmadı.
5. Transferimi olacağım yaz a doğru .
Sürekli bu tarz konulara bakıyorum bizim durumumuzda olup da mutlu sona ulaşabilen var mı diye .
Ne mutlu ki siz mutlu sona ulaşmışsınız.
Çok konuya rastlamadım böyle .
Umutlu ve mutlu oldum🥰
Bazen anne olabilecek miyim acaba diyorum .
Böyle konular rahatlatıyor umut veriyor🌸
Sizin tüp bebek doktorunuz kim di acaba ?
Eşinizin sperm sayısı en fazla kaç çıkmıştı?
Yükseltmek için bişeyler uyguladinizmi ?
Bizim kriptoazosperm sebebimiz belli değil herşey normaldi ama sperm sayısı az.
Doktorlar pek bişey vermiyor .eşinizin tedavi olduğu üroloji doktoru varsa onu da onerebilirsiniz🥰

Bu yazınızı gördüm .
Eşim kriptoazopsermi .
Sperm sayısı çok düşük bazen 0 bazen de 30-40 tane falan motil ve immotil sperm çıkıyor .
4 tüp bebek denemem oldu ilk denemem de tuttu hemen düştü diğerleri hiç tutunmadı.
5. Transferimi olacağım yaz a doğru .
Sürekli bu tarz konulara bakıyorum bizim durumumuzda olup da mutlu sona ulaşabilen var mı diye .
Ne mutlu ki siz mutlu sona ulaşmışsınız.
Çok konuya rastlamadım böyle .
Umutlu ve mutlu oldum🥰
Bazen anne olabilecek miyim acaba diyorum .
Böyle konular rahatlatıyor umut veriyor🌸
Sizin tüp bebek doktorunuz kim di acaba ?
Eşinizin sperm sayısı en fazla kaç çıkmıştı?
Yükseltmek için bişeyler uyguladinizmi ?
Bizim kriptoazosperm sebebimiz belli değil herşey normaldi ama sperm sayısı az.
Doktorlar pek bişey vermiyor .eşinizin tedavi olduğu üroloji doktoru varsa onu da onerebilirsiniz🥰
Merhabalar 🤗 eşimde en fazla 500 bin sperm çıkmıştı ml de .Onu da bir kere gördük ,Genelde taneyle, 100 Bin veya Bin çıkıyordu.En son Şişli Memorial de denedik doktor olaraktan çok önermem ama labaratuvar olarak başarılı, en sonki denemede pgt yaptırdık embriyolara o şekilde transfer oldum.Eşim 3 yıldır çok fazla takviye kullandı ama işe yaradığını söyleyemem öyle sürekli gittiğimiz bir ürolog yok aslında, bir ara Kaan Aydos a gittik ama memnun kalmadık , ne duyduysak onları denedik ama dediğim Gibi pek etkisi olmadı, giden paramız oldu sadece.En son ki denemede pek birşey yapmadı eşim açıkçası nasıp oldu öyle diyelim

Merhabalar 🤗 eşimde en fazla 500 bin sperm çıkmıştı ml de .Onu da bir kere gördük ,Genelde taneyle, 100 Bin veya Bin çıkıyordu.En son Şişli Memorial de denedik doktor olaraktan çok önermem ama labaratuvar olarak başarılı, en sonki denemede pgt yaptırdık embriyolara o şekilde transfer oldum.Eşim 3 yıldır çok fazla takviye kullandı ama işe yaradığını söyleyemem öyle sürekli gittiğimiz bir ürolog yok aslında, bir ara Kaan Aydos a gittik ama memnun kalmadık , ne duyduysak onları denedik ama dediğim Gibi pek etkisi olmadı, giden paramız oldu sadece.En son ki denemede pek birşey yapmadı eşim açıkçası nasıp oldu öyle diyelim
Benim gittiğim doktorlar genel olarak iyiydi ama labaratuvar olarak iyi değil.
Labaratuvardan supheleniyorum biraz .
Son 2 tane embryom kaldı İzmir'de tedavi görüyorum.
Bunlarda tutmazsa Ankara gibi biyerde düşünüyorum.
İstanbul çok istiyorum ama bilmiyorum belki bir firsatimiz olursa İstanbul da olabilir.
Bizde o kadar bile yakalayamdik sperm 15 tane falan çıkıyor mikroçip yaptırmak istedik kaliteli seçilsin diye o bile yapılmadı malesef .
Enazindan birazdaha artirabilirsek kaliteli secilme şansı olur.
Gerçi bir tane kaliteli sperm olsa yeticek🥰🌸
Herşeyin hayırlısı .
Olacağı varsa oluyor tabi biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sadece.
Umarım sizin gibi mutlu sonu yakalayabiliriz.
Böyle hikayeler rahatlatıyor umut veriyor 🥰
Bize mikrtotese diyen doktor da çok oldu. eşim olmadı çıkanlara da zarar verirse diyerekten istemedik şuan.
Zaman neyi gösterir bilmiyorum.

Back
X