- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Benim yok iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama eşim işi gereği sürekli şehir dışında oluyor biz yumurtlama haftasını hep kaçırdık umudum bu ay inşallahSizin var mı ne zamandır deniyorsunuz
Benimde eşim şehir dışında 3 gündür nasip kısmet artık inşallah bu ay olur sizinBenim yok iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama eşim işi gereği sürekli şehir dışında oluyor biz yumurtlama haftasını hep kaçırdık umudum bu ay inşallah
Evet öyleymiş yinede denemek istedim ama pozitif çıkıyor dediğim gibi şuanda akıntı ve ağrım var büyük ihtimalle yumurtlama dönemindeyimAma pcos varsa testin hep pozitiv çıkar benim kız kardeşimde öyle
Sizin var mı ne zamandır deniyorsunuz
Benimde eşim şehir dışında 3 gündür nasip kısmet artık inşallah bu ay olur sizin
Ahit otu ondan sonra ari sutu poleni kullanın benim kardeşimde kulaniyor şuan ama onun kilosu da var kiloda vermeye çalışıyor bir yandan umarım sizde bir an önce gebelik elde edersiniz isteyen herkes Rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın insallahEvet öyleymiş yinede denemek istedim ama pozitif çıkıyor dediğim gibi şuanda akıntı ve ağrım var büyük ihtimalle yumurtlama dönemindeyim
İnşallahBende infolic kullanıyorum ve Ovulasyon testi de kullanıcam adet bitimi aralık ve ocak bize şans getirir inşallah
İnofolic yeni mi başladınızBende infolic kullanıyorum ve Ovulasyon testi de kullanıcam adet bitimi aralık ve ocak bize şans getirir inşallah
Çok şükür kilo problemim yok şuanda bebek çalışmalarına yeni başladık sayılır 2 ay olduAhit otu ondan sonra ari sutu poleni kullanın benim kardeşimde kulaniyor şuan ama onun kilosu da var kiloda vermeye çalışıyor bir yandan umarım sizde bir an önce gebelik elde edersiniz isteyen herkes Rabbım kimseyi evlatsız bırakmasın insallah
İnşallah dualarımda olacaksinÇok şükür kilo problemim yok şuanda bebek çalışmalarına yeni başladık sayılır 2 ay olduönümüzde ki ay eşimin doğum günü inşallah nasip olur banada
Sizde benim öyleİnşallah dualarımda olacaksin
Ekim ayında da 1 kutu kullandım mavi olanındsn bu ay da doktorum beyaz kutu olanından verdi 3 ay kullanmam için yani evet bu ay tekrardan basladım siz ne zamandıe kullanıyorsunuzİnofolic yeni mi başladınız
Ben de yeni başladım inofolik kullanmaya. Pkosluyum ve bize iyi geliyor diye duydum. Bir de 2 aydır imom omega kullanıyorum
Bisey soracam folik asit kilo aldırırmi?Ben de yeni başladım inofolik kullanmaya. Pkosluyum ve bize iyi geliyor diye duydum. Bir de 2 aydır imom omega kullanıyorum
Kilo aldırmaz diye biliyorum hatta metabolizma için çok iyi diye duydumBisey soracam folik asit kilo aldırırmi?
Ben iki aydır kullanıyorum çok iştahımı açtı 10 kg aldimKilo aldırmaz diye biliyorum hatta metabolizma için çok iyi diye duydum
Benim de iştahım açıldı leblebi ve kuru meyve ile bastırmaya caliyorumBen iki aydır kullanıyorum çok iştahımı açtı 10 kg aldim
Benim de iştahım açıldı leblebi ve kuru meyve ile bastırmaya caliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?