💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

12.gün bugün Dün silik gözüken bugün negatif işte biliyordum böyle olucak sacibelinde Merveeee57 B bernaad @Blue_girll
Cannn uzulme lutfen modunu yuksek tut olucagina inan farkindayim umutsuzluk kapliyr iste insani ama ben olcagina inaniyrum hayatimiz mucize ile dolu o mucizlerden biride neden bizim olmasin belki buay dogru sperm dogru yumi degildir bilemeyizki sen elinden geleni yap taktir allahtan regli olana kdar hep umut var biliyrsun

Kızlar ovulasyon testine ne zaman basliyosunuz
Adet bittikten hemen sonra basladim cnm ben ne olur ne olmaz diye bilemiyruz cnku nezaman olcagini cok gordum ben adetten 2 3gun snra pik goren riske atmamak gerek hakkimizda hayrlisi kolay yoldan nasip etsin rabbim

Adet bittikten hemen sonra basladim cnm ben ne olur ne olmaz diye bilemiyruz cnku nezaman olcagini cok gordum ben adetten 2 3gun snra pik goren riske atmamak gerek hakkimizda hayrlisi kolay yoldan nasip etsin rabbim
Ben hep 16. Gün çatlama oluyor yani dongume göre öyle geçen ayda öyle gördüm adet oldugum günden sayıyorum 10. Gün başlıyorum testlere

Ben hep 16. Gün çatlama oluyor yani dongume göre öyle geçen ayda öyle gördüm adet oldugum günden sayıyorum 10. Gün başlıyorum testlere
Anladim canm sen kendini biliyrsan anlayabilirsan tabiki iyi yapiyrsun ben kendimi anlayamiyrum adetlerim duzensiz buyuzden adet bitince hemen basliyrum umarim hayrli haberlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…