- 8 Mayıs 2023
- 2.352
- 2.568
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.901
Aşkım lekelenmeyi ihmal etme lütfen bı doktoruna danış en azından inşallah yerleşme kanamasıdirInsallah bebegimsabah kahverengi akinti biraz korkuttu ama devami gelmedi. Umarim yerlesme vs gibi biseydendir
Ev taşıyorum şuan o yüzden müsait olamadım bir türlü pazartesi günü gitmeyi düşünüyorumKuzum 1 hafta olmuş bence yarın git test ver negatif çıkarsa ona göre adet söktürücü şeyler içersin
Bı tanede erken gebelik denesene yoksa da üzülme lütfen umutsuzluk yok12.gün bugün Dün silik gözüken bugün negatif işte biliyordum böyle olucaksacibelinde Merveeee57 B bernaad @Blue_girll
Umutlandirmak istemiyorum ama ben dış gebelik geçirdigim dönem adrtim 15 gün geçmişti öyle öğrendim ancaEv taşıyorum şuan o yüzden müsait olamadım bir türlü pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum
Dış gebelik miUmutlandirmak istemiyorum ama ben dış gebelik geçirdigim dönem adrtim 15 gün geçmişti öyle öğrendim anca
Hayır ya geç öğrenince dış gebelik olacak diye bı şey yok canım yani geç de öğrenebilirsin eğer yumurtlama gününü bilmiyosanDış gebelik miAllah korusun şimdi daha çok korktum geç mi öğreniliyor dış gebelik
Takip etmedim bu ay yumurtamamı bugünde test yaparım artık çıkmazsa pazartesi doktora giderimHayır ya geç öğrenince dış gebelik olacak diye bı şey yok canım yani geç de öğrenebilirsin eğer yumurtlama gününü bilmiyosan
Cannn uzulme lutfen modunu yuksek tut olucagina inan farkindayim umutsuzluk kapliyr iste insani ama ben olcagina inaniyrum hayatimiz mucize ile dolu o mucizlerden biride neden bizim olmasin belki buay dogru sperm dogru yumi degildir bilemeyizki sen elinden geleni yap taktir allahtan regli olana kdar hep umut var biliyrsun12.gün bugün Dün silik gözüken bugün negatif işte biliyordum böyle olucaksacibelinde Merveeee57 B bernaad @Blue_girll
Adet bittikten hemen sonra basladim cnm ben ne olur ne olmaz diye bilemiyruz cnku nezaman olcagini cok gordum ben adetten 2 3gun snra pik goren riske atmamak gerek hakkimizda hayrlisi kolay yoldan nasip etsin rabbimKızlar ovulasyon testine ne zaman basliyosunuz
CanımsınnCok sukur kuzumve darisi tabiki sizlerin basina . Cok yurekten istiyor ve dua ediyorum
Ben hep 16. Gün çatlama oluyor yani dongume göre öyle geçen ayda öyle gördüm adet oldugum günden sayıyorum 10. Gün başlıyorum testlereAdet bittikten hemen sonra basladim cnm ben ne olur ne olmaz diye bilemiyruz cnku nezaman olcagini cok gordum ben adetten 2 3gun snra pik goren riske atmamak gerek hakkimizda hayrlisi kolay yoldan nasip etsin rabbim
Aynen çünkü bu kadar gecikme normal değil inşallah bebiş yoksa bı an önce âdet olursun canımTakip etmedim bu ay yumurtamamı bugünde test yaparım artık çıkmazsa pazartesi doktora giderim
Soracagim tabi doktoruma yine de kuzumAşkım lekelenmeyi ihmal etme lütfen bı doktoruna danış en azından inşallah yerleşme kanamasıdir
Bu hangi test canım testler hatalı demek kii12.gün bugün Dün silik gözüken bugün negatif işte biliyordum böyle olucaksacibelinde Merveeee57 B bernaad @Blue_girll
İnşallah Canım evet normal değil teşekkür ederim yorumun içinAynen çünkü bu kadar gecikme normal değil inşallah bebiş yoksa bı an önce âdet olursun canım
Anladim canm sen kendini biliyrsan anlayabilirsan tabiki iyi yapiyrsun ben kendimi anlayamiyrum adetlerim duzensiz buyuzden adet bitince hemen basliyrum umarim hayrli haberlerimiz olurBen hep 16. Gün çatlama oluyor yani dongume göre öyle geçen ayda öyle gördüm adet oldugum günden sayıyorum 10. Gün başlıyorum testlere
İnşallah ama hiç sıkma canını bu sefer oldu inanıyprum benInsallah bebegimsabah kahverengi akinti biraz korkuttu ama devami gelmedi. Umarim yerlesme vs gibi biseydendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?