- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.881
Maaşallah Subhanallah artık gerçekten sevinebilirsin kuzucummKizlar bu sabahki koyulasma takibim
Aminnnnn inşallah canım inşallahDarısı basına tüm bekleyenlere insallah canımm
Ay kuzummm inşallahİnşallah ilk pozitifi sen görürsün biz de peşinden geliriz kuzum benim
Ohh cok sukurBaşladı kuzucum an itibariyle çok şükür
Amiiinnn cümlemizin inşallah kuzumÇok teşekkürler canım ALLAH razı olsun gönlündeki dileğin kabul olmasıyla
Insallah bebegimMaaşallah Subhanallah artık gerçekten sevinebilirsin kuzucumm
Öyle görünüyor canımm tebrik ederim
Oyyy teyzesi yemiş yaaKizlar bu sabahki koyulasma takibim
Cok sukur kuzumOyyy teyzesi yemiş yaaÇok çok güzel koyulaştı bebeğim ya şükürler olsun Darısı kesesini görüp kalp atışlarını duymaya
Kuşum dün hemsirem dedi ki en ufak bir leke görürsen mutlaka doktora görün dedi bir de idrar için çok söylendi hic istemediğimiz bir sey idrarinla ilgili bir değişiklik hissedersen gel burda da bakarız dedi hatta. Rabbim sana da bir daha kimyasal falan yaşatmasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzumKuzum ben bu süreçte bazi aylar cok degisik belirtiler hissettim. Ama ilk gebeligimden hatirladigim patlayacak gibi gogus hassasiyetiydi. O yüzden hep onu aradim. Bazi aylar onu yasadim ama sonuc negatifti. Bazen de sifir belirtiyle pozitifi gordum ama cogu kimyasal biri de düşük oldu.
Ama dusuk yaptigimda haftasi ilerledigi halde sifir belirtiydi. Hatta 7. Haftada kese olmasi gerekenden kucuk haftaya bir daha bakalim dediginde doktor zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim
Bu seferkinde belitiler hafif hafif ilerliyor. Poztifi gordugum ilk gun kendimi cok halsiz hissetmistim. Hatta bu normal degil diyerek eve gelip test yaptim orda cikti. Normalde aksamlari test yapmiyordum
Bu sabah da lavaboya gittigimde gunluk pedde kahverengi akinti gordum. Cok canim skldi once. Ama peceteye silince gelen bisey olmadi. Ilk gebeligimde de boyle kahverengi akinti 1 hafta 10 gun devam etmisti. Hatta regl olcam sanip bekleyip bir türlü gelmeyince test yapmistim da oyle ogrenmistim. Simdi bu durumlara sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum. Kaygi duzeyim cok yuksek sadece onu hissediyorum. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama bir yere kadar mumkun oluyor
Umarim bizimki saglikla devam eder. Senin de dedigin gibi Rabbim buradaki kizlara da hemencecik aratmadan nasip eder. Buradaki herkes cok hazir ve inanilmaz guzel anne olacak kisiler cunku
Kuzum benim lekelenmem oldu hem de çok uzun süre oldu. Sen zaten tecrübelisinKuzum ben bu süreçte bazi aylar cok degisik belirtiler hissettim. Ama ilk gebeligimden hatirladigim patlayacak gibi gogus hassasiyetiydi. O yüzden hep onu aradim. Bazi aylar onu yasadim ama sonuc negatifti. Bazen de sifir belirtiyle pozitifi gordum ama cogu kimyasal biri de düşük oldu.
Ama dusuk yaptigimda haftasi ilerledigi halde sifir belirtiydi. Hatta 7. Haftada kese olmasi gerekenden kucuk haftaya bir daha bakalim dediginde doktor zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim
Bu seferkinde belitiler hafif hafif ilerliyor. Poztifi gordugum ilk gun kendimi cok halsiz hissetmistim. Hatta bu normal degil diyerek eve gelip test yaptim orda cikti. Normalde aksamlari test yapmiyordum
Bu sabah da lavaboya gittigimde gunluk pedde kahverengi akinti gordum. Cok canim skldi once. Ama peceteye silince gelen bisey olmadi. Ilk gebeligimde de boyle kahverengi akinti 1 hafta 10 gun devam etmisti. Hatta regl olcam sanip bekleyip bir türlü gelmeyince test yapmistim da oyle ogrenmistim. Simdi bu durumlara sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum. Kaygi duzeyim cok yuksek sadece onu hissediyorum. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum ama bir yere kadar mumkun oluyor
Umarim bizimki saglikla devam eder. Senin de dedigin gibi Rabbim buradaki kizlara da hemencecik aratmadan nasip eder. Buradaki herkes cok hazir ve inanilmaz guzel anne olacak kisiler cunku
Daha az once 1.5 yildir yasadiklarimiz olmasa coktan kendimi kaptirmistim diyorduAttık kocan inanmıştır
AhahahahDaha az once 1.5 yildir yasadiklarimiz olmasa coktan kendimi kaptirmistim diyordu
Insallah kuzum yaKuzum benim lekelenmem oldu hem de çok uzun süre oldu. Sen zaten tecrübelisinkaygılanma
Günaydın tebrik ederim artarak koyulaşsın inşallah.
Ay ne güzel koyulaşıyorKizlar bu sabahki koyulasma takibim
Saçma sapan bir test canım benim elimde bir sürü var. Prodoctor olmasa bende çok ikilemde kalırdım. 89 betada aşırı silik çıkardı 145 beta ölçtürdüm iki gün önce yine hala silik. Kan sonucumu görmesem betam düştü sanardim. Varsa imkanın başka marka öneririm canımKuzuşlar hepinize günaydın dün dayamayıp adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım freely marka pembe kapalı olanıydı terrrtemiz bir negatif çıktı acaba cok erkenmı yaptıktan da test mi duyarsız Bu markayla ilgili olumsuz çok yorum okudum ama gebelik olsa cok hafif hayalet çizgi çıkardı diyorum
Canım tebrikler sağlıcakla artsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?