💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuşum dün hemsirem dedi ki en ufak bir leke görürsen mutlaka doktora görün dedi bir de idrar için çok söylendi hic istemediğimiz bir sey idrarinla ilgili bir değişiklik hissedersen gel burda da bakarız dedi hatta. Rabbim sana da bir daha kimyasal falan yaşatmasın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzum

Kuzum benim lekelenmem oldu hem de çok uzun süre oldu. Sen zaten tecrübelisin kaygılanma

Kuzuşlar hepinize günaydın dün dayamayıp adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım freely marka pembe kapalı olanıydı terrrtemiz bir negatif çıktı acaba cok erkenmı yaptıktan da test mi duyarsız Bu markayla ilgili olumsuz çok yorum okudum ama gebelik olsa cok hafif hayalet çizgi çıkardı diyorum

Saçma sapan bir test canım benim elimde bir sürü var. Prodoctor olmasa bende çok ikilemde kalırdım. 89 betada aşırı silik çıkardı 145 beta ölçtürdüm iki gün önce yine hala silik. Kan sonucumu görmesem betam düştü sanardim. Varsa imkanın başka marka öneririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…