- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #20.861
Günü güzelleştirecek derece güzel bi koyulaşmaKizlar bu sabahki koyulasma takibim
Insallah kuzumGünü güzelleştirecek derece güzel bi koyulaşmasağlıkla gelsin inşallah
Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzumInsallah kuzumsana da kasim ayinda daha koyularini gormek nasip olsun
O kadar güzel ki gördükçe seviyorum.Kizlar bu sabahki koyulasma takibim
Tatlim ben de herkes gibi aylardir az cok vitamin destegiyle devam ediyordum zaten. Ama olmadi simdiye kadar. Bu ay biraz soruna odaklandim. Hep poztifi görüyordum arkasi gelmiyordu. Progesteron desteginden fayda gordugumu dusunuyorum. O kolaylastirmis olabilir tutunmasini. Ama dedigim gibi bu benim problemimdi de fayda gordumGüzel dileklerin için teşekkür ederim kuzumbu süreçte önerebileceğin bi şeyler var mı
Guzel kalbini seveyim kuzumO kadar güzel ki gördükçe seviyorum.
Progesteron desteği olarak duphaston mu içtin kuzumTatlim ben de herkes gibi aylardir az cok vitamin destegiyle devam ediyordum zaten. Ama olmadi simdiye kadar. Bu ay biraz soruna odaklandim. Hep poztifi görüyordum arkasi gelmiyordu. Progesteron desteginden fayda gordugumu dusunuyorum. O kolaylastirmis olabilir tutunmasini. Ama dedigim gibi bu benim problemimdi de fayda gordum
O yuzden neden olmadigina dair sebeplere odaklanilsa daha kolay cozulebilir diye düşünüyorum. Vitamin takviyesi de verdi doktor. D vitamini, b12, magnezyum, inositol kullandim. ama tahlillerimde vitamin eksikligim falan yoktu zaten. Onlar ne derece katki saglamistir bilmiyorum
Progestan fitil kullandim canimProgesteron desteği olarak duphaston mu içtin kuzum
Doktor mu vermişti canım nasıl kullandın bende Duphaston kullanıyorum üç aydırProgestan fitil kullandim canim
Doktor verdi evet. Ben doktor onerisi disinda kendi kendime ilac kullanabilecek bir insan degilim zaten. Ki doktor vitamin yazarken bile itiraz ettim vitamin eksikligim yok gercekten kullanmam gerekiyor mu diyeDoktor mu vermişti canım nasıl kullandın bende Duphaston kullanıyorum üç aydır
Hahahahhahah bende hep ilaç kullanmaya çekinen biriyim ya takviye bile olsa acaba mı diyorum hepDoktor verdi evet. Ben doktor onerisi disinda kendi kendime ilac kullanabilecek bir insan degilim zaten. Ki doktor vitamin yazarken bile itiraz ettim vitamin eksikligim yok gercekten kullanmam gerekiyor mu diyeaksamlari 1 tane vajinal yoldan kullandim. Hala da kullaniyorum. Ve kan sulandirici igne de kullaniyorum bu arada. Puhtilasma sorunm da var cunku
Insallah canım benim. Hep birlikteHahahahhahah bende hep ilaç kullanmaya çekinen biriyim ya takviye bile olsa acaba mı diyorum hepsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah mucizenize kavuşursunuz
İnşallah canım benimGuzel kalbini seveyim kuzum. Seninkini gorunce de ben sevinecegim insallah ve cok kisa bir sure sonra da olacagina inaniyorum bunun
Benim gerinirken falan çat diye ağrı giriyor alt karnıma. Normalde adet öncesi böyle bir şey yaşamam. Ama bu aydan umutluyum. Sadece olmazsa çok üzülmemek için kendimi hazırladım. Diğer ay kaldığım yerden devam edeceğim.İnşallah hayırlısıyla mucizeniz olurbenim de 7 gün kaldı bekliyorum garip belirtilerim var sırt bel ağrım çok fazla ama nedense hep hamilelik belirtisi olarak gelmiyor bakalım artık
İnşallah kuzum öyle umutluyum ki kasımdanCanım yaa ben sende kesin pozitif göreceğimizi düşünüyordum. Ama olsun pes etmek yokkKasım ayında bu topikten herkes hamile olarak çıkacakk
Darısı basına tüm bekleyenlere insallah canımmO kadar güzel ki gördükçe seviyorum.
İnşallah ilk pozitifi sen görürsün biz de peşinden geliriz kuzum benimO zaman Kasım ayı hepimize şans getirsinbenim de bat 6 Kasım merakla bekliyorum ❤
Başladı kuzucum an itibariyle çok şükürBir an once baslasin kuzum senin icin yeni ay
Ay hepimiz öyleyiz bence. Burada güzel haber duyunca umudum yeşeriyor. Çok mutlu oluyorumAyy hayır o ne demeek sen hep anlat hepp
Başkalarını bilmem ama ben dört gözle güzel bir haber gelsin günümüz şenlensin diye bekliyorum, her sabah bugün acaba kimden güzel haber alacağız diye giriyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?