💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum bu süreçte önerebileceğin bi şeyler var mı
Tatlim ben de herkes gibi aylardir az cok vitamin destegiyle devam ediyordum zaten. Ama olmadi simdiye kadar. Bu ay biraz soruna odaklandim. Hep poztifi görüyordum arkasi gelmiyordu. Progesteron desteginden fayda gordugumu dusunuyorum. O kolaylastirmis olabilir tutunmasini. Ama dedigim gibi bu benim problemimdi de fayda gordum

O yuzden neden olmadigina dair sebeplere odaklanilsa daha kolay cozulebilir diye düşünüyorum. Vitamin takviyesi de verdi doktor. D vitamini, b12, magnezyum, inositol kullandim. ama tahlillerimde vitamin eksikligim falan yoktu zaten. Onlar ne derece katki saglamistir bilmiyorum

Progesteron desteği olarak duphaston mu içtin kuzum

Doktor mu vermişti canım nasıl kullandın bende Duphaston kullanıyorum üç aydır
Doktor verdi evet. Ben doktor onerisi disinda kendi kendime ilac kullanabilecek bir insan degilim zaten. Ki doktor vitamin yazarken bile itiraz ettim vitamin eksikligim yok gercekten kullanmam gerekiyor mu diye aksamlari 1 tane vajinal yoldan kullandim. Hala da kullaniyorum. Ve kan sulandirici igne de kullaniyorum bu arada. Puhtilasma sorunm da var cunku

Hahahahhahah bende hep ilaç kullanmaya çekinen biriyim ya takviye bile olsa acaba mı diyorum hep sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah mucizenize kavuşursunuz

İnşallah hayırlısıyla mucizeniz olurbenim de 7 gün kaldı bekliyorum garip belirtilerim var sırt bel ağrım çok fazla ama nedense hep hamilelik belirtisi olarak gelmiyor bakalım artık
Benim gerinirken falan çat diye ağrı giriyor alt karnıma. Normalde adet öncesi böyle bir şey yaşamam. Ama bu aydan umutluyum. Sadece olmazsa çok üzülmemek için kendimi hazırladım. Diğer ay kaldığım yerden devam edeceğim.

Umarım hepimiz bu ay mucizemize sağlıkla kavuşur temmuz annelerine transfer oluruz.

Ay hepimiz öyleyiz bence. Burada güzel haber duyunca umudum yeşeriyor. Çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…