💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok gecmis olsun kuzum arkadaşına Allah tum bebeklere saglik versin. senin de pik olmus rastgelsin 2 hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyorum

Bende geçen ay öyleydim demekki zamanı değilmiş canım Allahim en doğru zamanı bilir tevekkül et evet çok üzücü teselliler boş ama böyle sadece kendimize zarar veriyoruz stres olmasa daha güzel olur

Çok test yapmak strese sokuyor insanı haklısın keşke elimizde olsa da adetimiz geçince test yapsak silik görünce umutlanmiyorum çok büyük bi hayal kırıklığı oluyor hakkında hayırlısı olsun

Cok gecmis olsun kuzum arkadaşına Allah tum bebeklere saglik versin. senin de pik olmus rastgelsin 2 hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyorum

Dün çıktı kavuştular cok şükür canim
Amin sağlıkla herkes kavuşsun bebislerine canım.
Aynen akintimdan anladım canım test yaptım bakalım bugün yarın ptesi değerlendirmek planım.
Güzel haberler vermeyi nasip etsin Allah

Çocuğuna söylediniz mi

Bu arada ben psikopat gibi indirimli şeyler buldukça bu ay alışveriş yaptım şuan ek gıda ile ilgili hiç eksiğim yok. oyuncaklar , cingiraklar , gelişim kartları, yurutec, aktivite masası, kum su masas, katlanır küvet seti, parmak kuklalari vb biraz gaza gelip abarttım şuan bebis olmadığı bebek çeyizi gibi düşündüm hersey çok pahalaniyor. Hamile kalırsam söz verdim kendime 4 ay en az olana kadar birsey almam

Canim ayni laboratuvarda mi baktin. Biraz daha yuksek olmasi gerekirdi gibi sanki. Ama kimyasal olamayacak kadar da yukselmis. Bence 2 gun yarin tekrar ver. Olmadi kontrole git bir ultrasonla baktir. Kese gorunecek mi diye
Aynı laboratuvar degil cnm pazartesi randevum var gidecegim inşallah bir sıkıntı olmaz

İnşallah bu ay hamile kalırsın rabbim bı an önce bebeğine kavuşup kullanmayı nasip etsin
Bende kıyafetlere satmıştım bez stoklamistim bıraktım şimdilik hayırlısı

Yaaa harikasin annesi hummali bir sekilde hazirlaniyor. Senin bebisin cok sansli olacak mantikli bisey yapiyorsun kuzum. Bizim 2. Oldugu icin hem 1.den kalan seylerimiz var hem de bende oldukça temkin duygusu var kuzum. 20.haftaya kadar yine de bisey alamam gibi geliyor

Cocuga soylemedik. Ona cok sonra soylerim diye düşünüyorum cunku zaman algısı cok yok. Sabirsiz bi cocuk beni yer bitirir ne zaman dogacak diye

Aynı laboratuvar degil cnm pazartesi randevum var gidecegim inşallah bir sıkıntı olmaz
Insallah her sey normaldir kuzum. ayni laboratuvar olmamasi umut verici. Her yerin olcumu farkli olabiliyor. Icini ferah tut sen. Yuzde 60a kadar da normal olabiliyor diyen de var artış icin. Ama onemli olan kesenin rahim icinde olup olmamasi. Ondan emin ol yine de. Zaten de gidecekmissin. Guzel haberlerle gelirsin insallah

Hepimiz o kadar çok istiyoruz ki ve istedikki cidden sanslilar annesi Bende gebe kalırsam almayacağım şimdilik alıp anneme yolluyorum kargoları onun evinde saklıyoruz canım. Her şey çok pahalaniyor bütçemiz nasıl olur o zaman tahmin etmekte zor calisamicam belki , o yüzden şimdiden içimde kalmasın birsey diye almaya başladım

Doğru dedin canim hemen görmek ister iyi dusunmussun

Öylemi dıyorsun canımcok iş yapınca sol kasıgımda batma hıssedıyorum hala o yüzden umudum var hala biraz ama olmazsa da nasıp deılmiş bu ayhayırlısı olsun ınsallah hakkımızda saol canım aydınlattıgın için

Çok teşekkür ederim inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim pazartesi

Beni de eklermisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…