- 8 Mayıs 2023
- 2.352
- 2.568
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.001
Cok gecmis olsun kuzum arkadaşınaCanimmmmönce muhteşem yaptım yorumunu sonra Maşallah ile değiştirdim Rabbim saglikla kavusturmayi nasip etsin kan sulandiricina devam et canım bırakma doktorunda bıraktırmaz bence. Aşırı mutlu oldum bende şimdi değerlendirdim. Yumurtlama haftama girdim dua et bana da hayırlısı olsun kuzum valla. Katlanarak artsın değerlerin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Kuzum yakın arkadaşım doğum yaptı 20 gündür bebeği yogun bakimdaydi su yutmuş anne karnında ona gittim her gün iş çıkışı bakamadım hiç buralara. 1. Sayfaya baktım ismini görünce yüzüm güldü.
Bende geçen ay öyleydim demekki zamanı değilmiş canım Allahim en doğru zamanı bilir tevekkül et evet çok üzücü teselliler boş ama böyle sadece kendimize zarar veriyoruz stres olmasa daha güzel olursacibelinde B bernaad Merveeee57 @Blue_girll B Butterfly193 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim Maalesf modum düşük toparlayamıyorum. Bir an önce regl gelsin istiyorum en azından o zaman biraz yeni ay için umut doluyorum
Çok test yapmak strese sokuyor insanı haklısın keşke elimizde olsa da adetimiz geçince test yapsak silik görünce umutlanmiyorum çok büyük bi hayal kırıklığı oluyor hakkında hayırlısı olsunCanlar ne yazık ki benim de lekelenmem başladı. Yarın da sökülür muhtemelen. Bu ay olduğuna çok inanmıştım hatta teste efekt yapınca çizgi gibi bi şey gördük sanmıştım ama öyle efekt falan sadece bizi umutlandırıyor sanırım. Ben biraz buralardan uzaklaşmaya karar verdim. Hiç bir şey de yapmayı düşünmüyorum bu ay. Rabbimin vardır elbet bir bildiği. Geri kalan bat bekleyen canlarım inşallah sizlerden pozitif haberler alırız. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinizeZumruduanka96 S simurgggg sacibelinde B bernaad Merveeee57
Cok gecmis olsun kuzum arkadaşınaAllah tum bebeklere saglik versin. senin de pik olmus rastgelsin 2 hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyorum
Aynı laboratuvar degil cnm pazartesi randevum var gidecegim inşallah bir sıkıntı olmazCanim ayni laboratuvarda mi baktin. Biraz daha yuksek olmasi gerekirdi gibi sanki. Ama kimyasal olamayacak kadar da yukselmis. Bence 2 gun yarin tekrar ver. Olmadi kontrole git bir ultrasonla baktir. Kese gorunecek mi diye
İnşallah bu ay hamile kalırsın rabbim bı an önce bebeğine kavuşup kullanmayı nasip etsinDün çıktı kavuştular cok şükür canim
Amin sağlıkla herkes kavuşsun bebislerine canım.
Aynen akintimdan anladım canım test yaptım bakalım bugün yarın ptesi değerlendirmek planım.
Güzel haberler vermeyi nasip etsin Allah
Çocuğuna söylediniz mi
Bu arada ben psikopat gibi indirimli şeyler buldukça bu ay alışveriş yaptım şuan ek gıda ile ilgili hiç eksiğim yok.oyuncaklar , cingiraklar , gelişim kartları, yurutec, aktivite masası, kum su masas, katlanır küvet seti, parmak kuklalari vb biraz gaza gelip abarttım şuan bebis olmadığı bebek çeyizi gibi düşündüm hersey çok pahalaniyor. Hamile kalırsam söz verdim kendime 4 ay en az olana kadar birsey almam
İnşallah bu ay hamile kalırsın rabbim bı an önce bebeğine kavuşup kullanmayı nasip etsin
Bende kıyafetlere satmıştım bez stoklamistim bıraktım şimdilik hayırlısı
İnşallahRabbim hepimize sağlıkla kullandırmayi nasip etsin canım özenle bekliyoruz bulsunlar bizleri inşallah
Aynen öyle kuzum. Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısıÇok test yapmak strese sokuyor insanı haklısın keşke elimizde olsa da adetimiz geçince test yapsak silik görünce umutlanmiyorum çok büyük bi hayal kırıklığı oluyor hakkında hayırlısı olsun
Yaaa harikasinDün çıktı kavuştular cok şükür canim
Amin sağlıkla herkes kavuşsun bebislerine canım.
Aynen akintimdan anladım canım test yaptım bakalım bugün yarın ptesi değerlendirmek planım.
Güzel haberler vermeyi nasip etsin Allah
Çocuğuna söylediniz mi
Bu arada ben psikopat gibi indirimli şeyler buldukça bu ay alışveriş yaptım şuan ek gıda ile ilgili hiç eksiğim yok.oyuncaklar , cingiraklar , gelişim kartları, yurutec, aktivite masası, kum su masas, katlanır küvet seti, parmak kuklalari vb biraz gaza gelip abarttım şuan bebis olmadığı bebek çeyizi gibi düşündüm hersey çok pahalaniyor. Hamile kalırsam söz verdim kendime 4 ay en az olana kadar birsey almam
Insallah her sey normaldir kuzum.Aynı laboratuvar degil cnm pazartesi randevum var gidecegim inşallah bir sıkıntı olmaz
Yaaa harikasinannesi hummali bir sekilde hazirlaniyor. Senin bebisin cok sansli olacak mantikli bisey yapiyorsun kuzum. Bizim 2. Oldugu icin hem 1.den kalan seylerimiz var hem de bende oldukça temkin duygusu var kuzum. 20.haftaya kadar yine de bisey alamam gibi geliyor
Cocuga soylemedik. Ona cok sonra soylerim diye düşünüyorum cunku zaman algısı cok yok. Sabirsiz bi cocuk beni yer bitirir ne zaman dogacak diye
Öylemi dıyorsun canımSaçma sapan bir test canım benim elimde bir sürü var. Prodoctor olmasa bende çok ikilemde kalırdım. 89 betada aşırı silik çıkardı 145 beta ölçtürdüm iki gün önce yine hala silik. Kan sonucumu görmesem betam düştü sanardim. Varsa imkanın başka marka öneririm canım
Kız mı oluyorKızlarcım bu arada buraya da yazayım; kuzum oluyor
Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımdasınızrabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah herkes hamile kalsın
Amin kuzum inşallahKız mı oluyorRabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin cnm
Çok teşekkür ederim inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim pazartesiInsallah her sey normaldir kuzum.ayni laboratuvar olmamasi umut verici. Her yerin olcumu farkli olabiliyor. Icini ferah tut sen. Yuzde 60a kadar da normal olabiliyor diyen de var artış icin. Ama onemli olan kesenin rahim icinde olup olmamasi. Ondan emin ol yine de. Zaten de gidecekmissin. Guzel haberlerle gelirsin insallah
Beni de eklermisiniz :)EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Snnn0 @birmucizeistiyorum1 S simurgggg @Nur61_ @Mevsimlisan @goldBride sacibelinde @beglu @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 T tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @mor11 @Smyrnasi 19 Eylül @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @minikbikusumolsa 17 Eylül 17 Ekim @Belisimm 20 Eylül 17 Ekim @ne3hir 22 Eylül 18 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim @ercen 22 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @aleynatlms 20 Eylül 20 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim @hndnh 22 Eylül 25 Ekim @neslihanbyrsln 24 Eylül 27 Ekim Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @misket limonu 2 Ekim 28 Ekim @MERYEM9461 25 Eylül 29 Ekim @LesLey 3 Ekim 29 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @Balim1234 27 Eylül 30 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim @rani1234 5 Ekim 1 Kasım @maaaavi 7 Ekim 2 Kasım @Sofiasofia 4 Ekim 2 Kasım @Clarkkent 7 Ekim 4 Kasım @Alonya03 1 Ekim 4 Kasım @ArasaNillGerek 4 Kasım @TurnaBulut 6 Ekim 5 Kasım @Tospaagtd 6 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 8 Kasım @eymosumcum 12 Ekim 9 Kasım @gucluol 12 Ekim 9 Kasım @Dunyamelekoldu 14 Ekim 9 Kasım @tatluboncuk 13 Ekim 9 Kasım @gunesligun2727 9 Ekim 10 Kasım @pempbepsikolog 13 Ekim 10 Kasım @Medala 13 Ekim 10 Kasım @hayatbeninedenyoruyosun 8 Ekim 10 Kasım @Sevimli_35 12 Ekim 10 Kasım @aksjakana 16 Ekim 10 Kasım @whiterabbit 9 Ekim 11 Kasım @Orangegreysky 15 Ekim 12 Kasım @Ebrulimm 13 Ekim 13 Kasım @outoffit 17 Ekim 13 Kasım @Sunshine1 17 Ekim 14 Kasım @harivefaa 14 Ekim 14 Kasım @Bahar esinti 19 Ekim 14 Kasım @bebekheyecani 19 Ekim 14 Kasım @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Pkolu_anneadayi 15 Ekim 15 Kasım @dream2311 19 Ekim 16 Kasım @Kevssooo 23 Ekim 16 Kasım B bernaad 22 Ekim 16 Kasım @benaroz 23 Ekim 16 Kasım @rojbininannesi 20 Ekim 16 Kasım B Butterfly193 19 Ekim 17 Kasım @merve metin 18 Kasım @kahvetayt 21 Ekim 19 Kasım @Fatmaben 19 Ekim 20 Kasım Zumruduanka96 24 Ekim 22 Kasım @blackkdahlia 27 Ekim 22 Kasım @Sipser 22 Ekim 22 Kasım @ELIF7007 22 Kasım 22 Kasım @Helenatili 25 Ekim 23 Kasım @blrr 25 Ekim 23 Kasım Merveeee57 28 Ekim 24 Kasım @bliiss 27 Ekim 25 Kasım @nihalimercimek 23 Ekim 26 Kasım @MERYEM9461 25 Eylül 29 Kasım
Cok sevındım ınsallah saglıkla katlanır kuzumKizlar 1 saat once kan verdim. Sonuc simdi cikti 157cok şükür yaa.. hepinize dua ediyorum. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin ve bana da saglikla devamini görmeyi insallah Merveeee57 B bernaad @benaroz sacibelinde zuzu3838 @bliiss @blrr @edahandro T tweeetyyy @bebekheyecani @cans16 ve unuttugum diger kizlar kusura bakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?