💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlarcım bu arada buraya da yazayım; kuzum oluyor

Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız rabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah herkes hamile kalsın
Yaaaa cok guzel kuzum ne geciyordu icinden bilmiyorum ama kiz cocugunu cok severim ben insanin en iyi arkadasi olup cikiveriyor bir kac sene icinde

Kızlarım toparlanıp dönün aramıza, ara vermek iyi gelecekse öyle yapın ama bir gün mutlaka gönlümüzden geçenin bizi bulacağına inanın
Kim bilir belki hiç beklemediğiniz bir anda çoook mutlu olacaksınız

Ay masallah zaten bu sefer farklı ve sağlıklı olduğu belliydi şükürler olsun böyle katlanarak sağlıkla ilerlesin.

Aayy maşallah canım benimm, çok sevindimm İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn
Bizi bırakıp gitme ama haa, hepimiz hamiş kalınca toplucak gitcez
S simurgggg

benaroz testlerim gelmedi ya pazartesi gününe kaldı delircem bir aklımda bu ayı es geç diyor bakalım naparsam
Sen başladın mı yapmaya cınım

Kızlar geldim doktor rahmin gayet iyi durumda sağda ve solda folikuller var gelişmeye müsait dedi. Pazartesi femara başlıyorum haftaya cumartesi tekrar gideceğim iş yeri biraz sıkıntılı bu ara izin alamam diye ama gelismemis olabilir erken olursa hafta ici tekrar çağırabilirim dedi. Sonra çatlatma iğnesi verecek. Amh için kan verdim Salı da o çıkacak. Ama yumurtalıkların iyi görünüyor tedaviye cevap vereceğini düşünüyorum dedi. Bakalım hayırlısı

Ayy hadi hayırlısı kuzucum olumsuz hiçbir şey söylememiş çok şükür, ilaçlarla destekleyince de inşallah güzel sonuç alıp seni hamiş göreceğiz bu ay

Ayy hadi hayırlısı kuzucum olumsuz hiçbir şey söylememiş çok şükür, ilaçlarla destekleyince de inşallah güzel sonuç alıp seni hamiş göreceğiz bu ay
Evet canım çok şükür demedi ay inşallah çok heyecanlıyım valla bu arada inofolice devam edebilirsin destekler dedi benim yumurtalar bu ay şoka girecek

Canım merhaba bugunki testle birlikte sonuçlarım bunlar ne yapmam lazım 2 gündür eşimle deniyoruz bugunde mi denememiz lazım

Kuzumm inşallah biraz uzaklaşmak iyi gelebilir diye düşündüm ama tabi aklıma sürekli bi şeyler takılırsa illa ki geleceğiz buraya

Kızlar bu ara çok test attım ama yumurta çatlamış mı çatlıyor mu şuan anlamadım. Çok da silikleşmemiş aslında. Kaç saatte çatlıyor bu yumurta

Yaaaa cok guzel kuzum ne geciyordu icinden bilmiyorum ama kiz cocugunu cok severim ben insanin en iyi arkadasi olup cikiveriyor bir kac sene icinde
En yakın arkadaşım en büyük rakibimi doğuracağım sanırım köpeğimiz var o da dişi. Eşime aşık. Yanyana oturmamıza bile izin vermez koşar aramıza girer sarılsak koşar üstümüze zıplar birdiler iki oldular diyorum

Biz de eşimle kız istiyorduk. Sadece benim bazı korkularım var. Bu devirde kız yetiştirmek gibi. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparız eşim de ben de

Hsg için verilen antibiyotik kullanırken ilişkiye girilirmi ben doktora sormayı unuttum bide hsg çekildikten kaç gün sonra ilişki olur
Antibiyotigin bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ilişkide kendini iyi hissediyorsan olabilir bir süre bilmiyorum ilişki için de

Evet canım çok şükür demedi ay inşallah çok heyecanlıyım valla bu arada inofolice devam edebilirsin destekler dedi benim yumurtalar bu ay şoka girecek
Ahahaha girsin girsin iyi olur
İnşallah sonucu güzel olacak kuzucum
Kuzumm inşallah biraz uzaklaşmak iyi gelebilir diye düşündüm ama tabi aklıma sürekli bi şeyler takılırsa illa ki geleceğiz buraya
Hep gel canım her zaman yanındayız

Masallah ne guzel pozitif haberi almak darisi bizlerin basina insallah Allah saglikla tamamlamayi nasib etsin sizede

Bende dun catladigini dusunerek bugun test yapmayacagim 14 gun snrasini bekleyecegim artik hedef gun 8 kasim

Kızlar bu ara çok test attım ama yumurta çatlamış mı çatlıyor mu şuan anlamadım. Çok da silikleşmemiş aslında. Kaç saatte çatlıyor bu yumurta
Eki Görüntüle 3325158
Bugün catlamis bugünü de değerlendirin derim
Ahahaha girsin girsin iyi olur
İnşallah sonucu güzel olacak kuzucum

Hep gel canım her zaman yanındayız
İnşallah canım. Omega 3 sipariş ettim bi de sen kulllaniyor muydun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…