- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.021
Sagol kuzum darısı başına insallahCok sevındım ınsallah saglıkla katlanır kuzumne zaman doktora gideceksin
Yaaaa cok guzel kuzumKızlarcım bu arada buraya da yazayım; kuzum oluyor
Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımdasınızrabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah herkes hamile kalsın
Canlar ne yazık ki benim de lekelenmem başladı. Yarın da sökülür muhtemelen. Bu ay olduğuna çok inanmıştım hatta teste efekt yapınca çizgi gibi bi şey gördük sanmıştım ama öyle efekt falan sadece bizi umutlandırıyor sanırım. Ben biraz buralardan uzaklaşmaya karar verdim. Hiç bir şey de yapmayı düşünmüyorum bu ay. Rabbimin vardır elbet bir bildiği. Geri kalan bat bekleyen canlarım inşallah sizlerden pozitif haberler alırız. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinizeZumruduanka96 S simurgggg @sacibelinde B bernaad @Merveeee57
@sacibelinde B bernaad @Merveeee57 @Blue_girll @Butterfly193 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederimMaalesf modum düşük toparlayamıyorum. Bir an önce regl gelsin istiyorum en azından o zaman biraz yeni ay için umut doluyorum
Ay masallah zaten bu sefer farklı ve sağlıklı olduğu belliydi şükürler olsun böyle katlanarak sağlıkla ilerlesin.Kizlar 1 saat once kan verdim. Sonuc simdi cikti 157cok şükür yaa.. hepinize dua ediyorum. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin ve bana da saglikla devamini görmeyi insallah @Merveeee57 B bernaad benaroz @sacibelinde @zuzu3838 bliiss @blrr @edahandro T tweeetyyy @bebekheyecani @cans16 ve unuttugum diger kizlar kusura bakmasin
Kizlar 1 saat once kan verdim. Sonuc simdi cikti 157cok şükür yaa.. hepinize dua ediyorum. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin ve bana da saglikla devamini görmeyi insallah @Merveeee57 B bernaad benaroz @sacibelinde @zuzu3838 bliiss @blrr @edahandro T tweeetyyy @bebekheyecani @cans16 ve unuttugum diger kizlar kusura bakmasin
S simurggggAayy maşallah canım benimm, çok sevindimmİnşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn
Bizi bırakıp gitme ama haa, hepimiz hamiş kalınca toplucak gitcez
Ayy hadi hayırlısı kuzucum olumsuz hiçbir şey söylememiş çok şükür, ilaçlarla destekleyince de inşallah güzel sonuç alıp seni hamiş göreceğiz bu ayKızlar geldim doktor rahmin gayet iyi durumda sağda ve solda folikuller var gelişmeye müsait dedi. Pazartesi femara başlıyorum haftaya cumartesi tekrar gideceğim iş yeri biraz sıkıntılı bu ara izin alamam diye ama gelismemis olabilir erken olursa hafta ici tekrar çağırabilirim dedi. Sonra çatlatma iğnesi verecek. Amh için kan verdim Salı da o çıkacak. Ama yumurtalıkların iyi görünüyor tedaviye cevap vereceğini düşünüyorum dedi. Bakalım hayırlısı
Evet canım çok şükür demediAyy hadi hayırlısı kuzucum olumsuz hiçbir şey söylememiş çok şükür, ilaçlarla destekleyince de inşallah güzel sonuç alıp seni hamiş göreceğiz bu ay
Canim silik olan t cizgisi koyu olan c cizgisine esit olunca ya da daha koyu olunca pik olmus oluyor. Yani yumurta catlamak uzere demek. Pik gorunce iliski onemli. Atlamamak gerek. Senin de ramak kalmis sanki. Yarin olur gibu. Yani bugunler onemli senin icin degerlendirmeye bak
Kuzumm inşallah biraz uzaklaşmak iyi gelebilir diye düşündüm ama tabi aklıma sürekli bi şeyler takılırsa illa ki geleceğiz burayaKızlarım toparlanıp dönün aramıza, ara vermek iyi gelecekse öyle yapın ama bir gün mutlaka gönlümüzden geçenin bizi bulacağına inanın
Kim bilir belki hiç beklemediğiniz bir anda çoook mutlu olacaksınız
En yakın arkadaşım en büyük rakibimi doğuracağım sanırımYaaaa cok guzel kuzumne geciyordu icinden bilmiyorum ama kiz cocugunu cok severim ben insanin en iyi arkadasi olup cikiveriyor bir kac sene icinde
Antibiyotigin bir zararı olacağını düşünmüyorum canım ilişkideHsg için verilen antibiyotik kullanırken ilişkiye girilirmi ben doktora sormayı unuttum bide hsg çekildikten kaç gün sonra ilişki olur
Ahahaha girsin girsin iyi olurEvet canım çok şükür demediay inşallah çok heyecanlıyım valla bu arada inofolice devam edebilirsin destekler dedi benim yumurtalar bu ay şoka girecek
Hep gel canım her zaman yanındayızKuzumm inşallah biraz uzaklaşmak iyi gelebilir diye düşündüm ama tabi aklıma sürekli bi şeyler takılırsa illa ki geleceğiz buraya
Kuzum dun pik olmak uzereydi zatenEki Görüntüle 3325157
Canım merhaba bugunki testle birlikte sonuçlarım bunlar ne yapmam lazım 2 gündür eşimle deniyoruz bugunde mi denememiz lazım
Masallah ne guzel pozitif haberi almak darisi bizlerin basina insallah Allah saglikla tamamlamayi nasib etsin sizedeKizlar 1 saat once kan verdim. Sonuc simdi cikti 157cok şükür yaa.. hepinize dua ediyorum. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin ve bana da saglikla devamini görmeyi insallah @Merveeee57 B bernaad benaroz @sacibelinde @zuzu3838 bliiss @blrr @edahandro T tweeetyyy @bebekheyecani @cans16 ve unuttugum diger kizlar kusura bakmasin
Yaaa gercekten mii ayy şu süreci hayırlı sonuçlarla atlatayım inşallah yardımların için çok sagol canım rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahKuzum dun pik olmak uzereydi zaten
Bugun olmus. Bugunu ve de yarini degerlendirin bence
Bugün catlamis bugünü de değerlendirin derimKızlar bu ara çok test attım ama yumurta çatlamış mı çatlıyor mu şuan anlamadım. Çok da silikleşmemiş aslında. Kaç saatte çatlıyor bu yumurta
Eki Görüntüle 3325158
İnşallah canım. Omega 3 sipariş ettim bi de sen kulllaniyor muydun ?Ahahaha girsin girsin iyi olur
İnşallah sonucu güzel olacak kuzucum
Hep gel canım her zaman yanındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?