- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.041
Devre bakarsan bu devirde erkek yetistirmek de zor kuzum. Zaman kötü. Cocuklari korumak zor. Ama ben bu gruptaki herkesin cok iyi bir sekilde yetistirecegini dusunuyorum cocuklariniEn yakın arkadaşım en büyük rakibimi doğuracağım sanırımköpeğimiz var o da dişi. Eşime aşık. Yanyana oturmamıza bile izin vermez koşar aramıza girer sarılsak koşar üstümüze zıplar birdiler iki oldular diyorum
Biz de eşimle kız istiyorduk. Sadece benim bazı korkularım var. Bu devirde kız yetiştirmek gibi. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparız eşim de ben de
Ahahahahahahaah evet evet öyle birşey olmuştuDevre bakarsan bu devirde erkek yetistirmek de zor kuzum. Zaman kötü. Cocuklari korumak zor. Ama ben bu gruptaki herkesin cok iyi bir sekilde yetistirecegini dusunuyorum cocuklarini
Köpeğini hatirliyorum kuzum seninbir defasinda sen kizim diye ondan bahsederken ben de muhabbete atlayip kendi kizimi anlatmaya baslamistim sonra birileri daha atlamisti muhabbete hepimiz trollenmistik
Kuzum olumsuz bir şey söylememiş inşallah ilaçlar da iyi gelecek yumurtalığına hemde sağdan büyüsün çatlasın inşallah kasım ayı uğurlu gelecek bak inan bunaKızlar geldim doktor rahmin gayet iyi durumda sağda ve solda folikuller var gelişmeye müsait dedi. Pazartesi femara başlıyorum haftaya cumartesi tekrar gideceğim iş yeri biraz sıkıntılı bu ara izin alamam diye ama gelismemis olabilir erken olursa hafta ici tekrar çağırabilirim dedi. Sonra çatlatma iğnesi verecek. Amh için kan verdim Salı da o çıkacak. Ama yumurtalıkların iyi görünüyor tedaviye cevap vereceğini düşünüyorum dedi. Bakalım hayırlısı
Pik olunca siliklestginde kac gun degerlendrmek gerekoyor kizlar 1 gunmu 2 gunmuKuzum dun pik olmak uzereydi zaten
Bugun olmus. Bugunu ve de yarini degerlendirin bence
Yok kuzum ben kullanmıyorum daha önce de kullanmadım doktor mu önerdi onu daBugün catlamis bugünü de değerlendirin derim
İnşallah canım. Omega 3 sipariş ettim bi de sen kulllaniyor muydun ?
Canım benim inşallah sağdan olur ben de dua ediyorum onun için. İnşallah kasım ayi hepimize iyi gelsin pozitifleri görelimKuzum olumsuz bir şey söylememiş inşallah ilaçlar da iyi gelecek yumurtalığına hemde sağdan büyüsün çatlasın inşallah kasım ayı uğurlu gelecek bak inan bunaistersen omega 3 kullanabilirsin İnofolic ile ben aldım bu ay möllersin omega 3ünü içiyorum. Birde İnofolic için günde 2 tane iç dedi mi doktorun ? Ben bu ay 2 tane mi içsem diyorum
Hayır canım doktor önermedi burada kızlardan duymuştum baktım folidaysin içinde yok o yüzden aldım yumurta sağlığı için önemliymiş diye.Yok kuzum ben kullanmıyorum daha önce de kullanmadım doktor mu önerdi onu da
Canım benim kendine en iyi gelecek şeyi yap kendini iyi hissettiğin zaman biz buralardayız unutmaCanlar ne yazık ki benim de lekelenmem başladı. Yarın da sökülür muhtemelen. Bu ay olduğuna çok inanmıştım hatta teste efekt yapınca çizgi gibi bi şey gördük sanmıştım ama öyle efekt falan sadece bizi umutlandırıyor sanırım. Ben biraz buralardan uzaklaşmaya karar verdim. Hiç bir şey de yapmayı düşünmüyorum bu ay. Rabbimin vardır elbet bir bildiği. Geri kalan bat bekleyen canlarım inşallah sizlerden pozitif haberler alırız. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinizeZumruduanka96 S simurgggg @sacibelinde B bernaad Merveeee57
Gun asiri bir hafta devam edin diyen de var kuzum ama bence bir iki gun yeterPik olunca siliklestginde kac gun degerlendrmek gerekoyor kizlar 1 gunmu 2 gunmu
Kuzum benim her ay yaşıyoruz bunları bazen düşüyoruz sonra yeniden kalkıyoruz ama modun düşük diye de yüklenme kendine ağla için açılsın bazen düşmek için de izin vermeliyiz kendimizeher zaman güçlü olmak zorunda değiliz unutma@sacibelinde B bernaadMerveeee57 @Blue_girll @Butterfly193 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim Maalesf modum düşük toparlayamıyorum. Bir an önce regl gelsin istiyorum en azından o zaman biraz yeni ay için umut doluyorum
Bu ay tuhaf bir şekilde hiç üzülmedim kuzum ben ilk kez böyle umutluyum, inşallah kasım bizim ayımız olacaakkMerveeee57 canim regl gelmiş bekletmemiş sevindim geciktikçe insan strese giriyor çünkü. Yine birlikte ilerleyeceğiz bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız
Yaaa bir sürü pembe elbise canlandı gözümde hayırla gelsin inşallahhhKızlarcım bu arada buraya da yazayım; kuzum oluyor
Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımdasınızrabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah herkes hamile kalsın
ANladım kuzucum iyi yapmışın S simurgggg da kullanıyorduCanım benim inşallah sağdan olur ben de dua ediyorum onun için. İnşallah kasım ayi hepimize iyi gelsin pozitifleri görelimomega 3 bende sipariş verdim hatta möllers ve ocean arasında kalmaktım ocean plus sipariş ettim bakalım gelsin başlıcam hemen. İnofolic için 2 tane iç demedi femara kullanacağım için 1 tane içeceğim ben. Ama doktor ilaç vermeseydi iki kullanmayı düşünüyordum daha etkili olsun diye.
Hayır canım doktor önermedi burada kızlardan duymuştum baktım folidaysin içinde yok o yüzden aldım yumurta sağlığı için önemliymiş diye.
Yumurtlamanin pik oldgu gun iliski oldu sonrasinda 2 gun olmadi bakalim sonuc ne olacakGun asiri bir hafta devam edin diyen de var kuzum ama bence bir iki gun yeteryani yettigini bu ay bizzat tecrube ettim ben
Merveciğimmm inşallah bir sonraki ay gebelik haberimizi paylaşıyor oluruzCanım benim kendine en iyi gelecek şeyi yap kendini iyi hissettiğin zaman biz buralardayız unutma
Kuzummm aynen ben de senin gibiyim. Dün belki 5 saat ağlamışımdır. İçimde ağlayacak göz yaşı kalmadı resmen@sacibelinde B bernaadMerveeee57 @Blue_girll @Butterfly193 Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim Maalesf modum düşük toparlayamıyorum. Bir an önce regl gelsin istiyorum en azından o zaman biraz yeni ay için umut doluyorum
İnşallah canım benimMerveciğimmm inşallah bir sonraki ay gebelik haberimizi paylaşıyor oluruz
Çok sevindim böyle iyi olmanaBu ay tuhaf bir şekilde hiç üzülmedim kuzum ben ilk kez böyle umutluyum, inşallah kasım bizim ayımız olacaakk
Onda ise yaradı sıra bizde inşallah
Amin kuzum inşallahYaaa bir sürü pembe elbise canlandı gözümde hayırla gelsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?