💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merveeee57 canim regl gelmiş bekletmemiş sevindim geciktikçe insan strese giriyor çünkü. Yine birlikte ilerleyeceğiz bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız

Devre bakarsan bu devirde erkek yetistirmek de zor kuzum. Zaman kötü. Cocuklari korumak zor. Ama ben bu gruptaki herkesin cok iyi bir sekilde yetistirecegini dusunuyorum cocuklarini
Köpeğini hatirliyorum kuzum senin bir defasinda sen kizim diye ondan bahsederken ben de muhabbete atlayip kendi kizimi anlatmaya baslamistim sonra birileri daha atlamisti muhabbete hepimiz trollenmistik

Ahahahahahahaah evet evet öyle birşey olmuştu şimdi iki kızım olmuş olacak

Doğru söylüyorsun kuzum çocukları korumak zor. Biz elimizden geleni yapacağız

Kuzum olumsuz bir şey söylememiş inşallah ilaçlar da iyi gelecek yumurtalığına hemde sağdan büyüsün çatlasın inşallah kasım ayı uğurlu gelecek bak inan buna istersen omega 3 kullanabilirsin İnofolic ile ben aldım bu ay möllersin omega 3ünü içiyorum. Birde İnofolic için günde 2 tane iç dedi mi doktorun ? Ben bu ay 2 tane mi içsem diyorum

Canım benim inşallah sağdan olur ben de dua ediyorum onun için. İnşallah kasım ayi hepimize iyi gelsin pozitifleri görelim omega 3 bende sipariş verdim hatta möllers ve ocean arasında kalmaktım ocean plus sipariş ettim bakalım gelsin başlıcam hemen. İnofolic için 2 tane iç demedi femara kullanacağım için 1 tane içeceğim ben. Ama doktor ilaç vermeseydi iki kullanmayı düşünüyordum daha etkili olsun diye.
Yok kuzum ben kullanmıyorum daha önce de kullanmadım doktor mu önerdi onu da
Hayır canım doktor önermedi burada kızlardan duymuştum baktım folidaysin içinde yok o yüzden aldım yumurta sağlığı için önemliymiş diye.

Canım benim kendine en iyi gelecek şeyi yap kendini iyi hissettiğin zaman biz buralardayız unutma

Kuzum benim her ay yaşıyoruz bunları bazen düşüyoruz sonra yeniden kalkıyoruz ama modun düşük diye de yüklenme kendine ağla için açılsın bazen düşmek için de izin vermeliyiz kendimizeher zaman güçlü olmak zorunda değiliz unutma ama daha hiçbir şey bitmiş değil ben inanıyorum burdaki herkes 2024 e gebe girecek pozitif düşünelim pozitif olsun

Merveeee57 canim regl gelmiş bekletmemiş sevindim geciktikçe insan strese giriyor çünkü. Yine birlikte ilerleyeceğiz bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız
Bu ay tuhaf bir şekilde hiç üzülmedim kuzum ben ilk kez böyle umutluyum, inşallah kasım bizim ayımız olacaakk

Kızlarcım bu arada buraya da yazayım; kuzum oluyor

Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımdasınız rabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah herkes hamile kalsın
Yaaa bir sürü pembe elbise canlandı gözümde hayırla gelsin inşallahhh

ANladım kuzucum iyi yapmışın S simurgggg da kullanıyordu

Kuzummm aynen ben de senin gibiyim. Dün belki 5 saat ağlamışımdır. İçimde ağlayacak göz yaşı kalmadı resmen eşim de şehir dışında bir kaç gün. İyice zor oldu. Nasıl toparlayacağız tekrar nasıl umut dolacağız bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun. Bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin inşallah. Bir an evvel güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…