- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.321
Ya acaba o kadar belirtim sancılı adetlerim bu yüzden olabilir miEvet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Bak ne güzel haber kötü birşey yokmuş o kadar dimi doktorun kontrol edicekKıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallah@benaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 @bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Aynen öyle kuzucum ama ben acaba doktordan gizli 3 5 hap atsam mı diyorumBak ne güzel haber kötü birşey yokmuş o kadar dimi doktorun kontrol edicek
Bu testin piki böyle mi oluyor acaba kuzucum emin de olamadım havuç falan da yemedim o yüzden21.00-22.00 gibi yaparsan bence anlamlı olabilir. Ben çizgi koyuluklarını çok yakın buldum kuzum. Pik gibi hala bebişimm
Başlatma şeytanından öte git deAynen öyle kuzucum ama ben acaba doktordan gizli 3 5 hap atsam mı diyorumşeytan dürtüyor soldan soldan
Ağrı geldiyse bir kaç saate çatlayacaktır kuzum. En son ne zaman değerlendirdiniz?Bu testin piki böyle mi oluyor acaba kuzucum emin de olamadım havuç falan da yemedim o yüzden
YArın yapıyım diyordum ama 9 10 gibi yapıyım o zaman bir tane daha bebeğimKasığımda ağrımaya başladı
Çok şükür kuzumm bazen bize sorun varmış gibi geliyor ama doktorlar bilir herhalde neyin ne olduğunuKıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallah@benaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 @bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Dün test yapmışmıydın senAh keşke dediğin gibi olsa ama bende umut 0 bu akşam sökülür adet
Yaaa ama zümrğdüm ankam ne olacak 3 5 haptannBaşlatma şeytanından öte git de
Çok şükür kuzum benim çok şükürKıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallah@benaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 @bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Kuzum ben doktoruma güveniyorum o diyorsa vardır bir bildiği en iyisi bu ay onun sözünden çıkmayayım inşallah düşer prolaktinÇok şükür kuzumm bazen bize sorun varmış gibi geliyor ama doktorlar bilir herhalde neyin ne olduğunu
İçin rahat etmeyecek olursa birde başka doktora danışırsın çok düşünüp dert edinme kendine
Çok şükür bebğimmm özledim seniiii bak yokluğunda hormonlarım artıyoÇok şükür kuzum benim çok şükür
Dün değerlendirdik bebeğim bugünde değerlendiriyim en iyisi dimiAğrı geldiyse bir kaç saate çatlayacaktır kuzum. En son ne zaman değerlendirdiniz?
Bak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsınKuzum ben doktoruma güveniyorum o diyorsa vardır bir bildiği en iyisi bu ay onun sözünden çıkmayayım inşallah düşer prolaktinacaba soğan kürü yapmış olabilir mi ne bileyim belli ki bi şeyleri yanlış yaptım
Yaaa yerim seniii akşam yapıcam demiştim onlara o yüzden etiketledim aşkım yoksa seni diğer kızlarımı unutur muyummHani benim etiketim bi de pik görmüşsün utanmaz
Yaptım canım bişey yoktuDün test yapmışmıydın sen
Kuzum usenmedim senin icin ovu testi yaptim. Gebelerde pik gibi oluyor mu?ya cevapYok kııız gebelik olduğunda pik gibi olur yazıyor her yerde
Canım 21-22.00 gibi de yap bi bakalım. . Eğer bu gece pik devam ederse bence bu geceyi es geçip sabah erken saatleri değerlendirebilirsiniz. Bence spermlerin dinlenmesi için yarın sabah 5-6 aralığını da değerlendirebilirsiniz. Çok geçe kalmadan. Ama bu gece silinirse bu geceyi değerlendirin mutlaka derimDün değerlendirdik bebeğim bugünde değerlendiriyim en iyisi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?