💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Haklısın canım hatta çok haklısın ama böyle malesef ben endişelenmeni istemiyorum çünkü bence çok sağlıklısınız çok şükür o işini savsaklayanları Allaha havale ediyorum zaten dönem dönem hepimiz payımızı alıyoruz malesef

Yerleşme kanamasının psikolojik olduğunu duydunuz mu hiç. Galiba kendimi iyiye inandırmaya çalışıyorum hala
Yok bebeğim o psikolojik değil ama akıntı bazen koyu renk olabiliyormuş özellikle kisti vs olanlarda. Hepimiz öyleyiz canım en ufak bir umuda tutunuyoruz her ay

Öyle oyle tırnağın varsa başını kasiyacaksin malesef. Akşam gider veririm bende kanı. Geçti bbiraz sinirim. Allah'tan sabah bir idrar testi daha yapmıştım koyulaşma var mı diye bariz gördüm. Onu yapmasam iyice panik olurdum da

Benden bir belirti daha sag kasigim nasil tarif etsem ic camasirinin bacaga dogru olan taraftaki bitiminde 3 4 gundur sizlama var bat a 1 hafta kala iyice artti sizlama kasik agrisi olanlarinda o bolgemi acaba idrar yolu degil cunku ondan eminim hareket ettigimde daha cok baski oluyor.

Ay ne güzel bak çok sevindim herşey yolunda sen sakin ol bizim için dua et bizde senin bu telaşlarını yaşayalım hem hamile duası kabul olur derler

Ay ne güzel bak çok sevindim herşey yolunda sen sakin ol bizim için dua et bizde senin bu telaşlarını yaşayalım hem hamile duası kabul olur derler
Size o kadar dua ediyorum ki Allah'ım biliyor kuzum inşallah herkesin sevincini paylaşacağız burda öyle eminim

Kıyamam ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim geç döllenme olma ihtimali pek yok. Yumurtlama tarihini biliyorum çünkü. Adet olmazsam 1 hafta gecikene kadar test yapayım ya da yetti gari deyip kan verebilirim.

İlginç oldu zaten 2 saat falan sürdü sabah sonra geçti şuan pamuk gibiyim ay hadi İnşallah sizin de pozitif görürüz. Bugün test yaptınız mı sabah
Hayırlısıyla olsun sizin de inşallah. Yaptım ama canım artık yapmak istemiyor. En iyisi birkaç gün daha bekleyeyim adet olmazsam. Adet günüme kadar bemmmbeyaz testlerde şimdi gölgeler çıkıyor canım sıkıldı. Herhalde sabretmem lazım.

Engel kuzum engel benim üstüme çeker at hamile kalıyordum ama ikinciyi evlendim ve hamile kalmadım bir türlü tsh yüksek çıktı hemen tedavi gördüm 2 ay içinde hamile kaldım ama oda kimyasala sonuçlandı tsh tekrar bakıldı tekrar yükselmiş ilacım iki katına çıkartıldı 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şuan iyi gidiyoruz ama hamilelikte de devamlı takip isteyen bir durum dahiliye endokrine sevk eder büyük ihtimalle geçmiş olsun canım

Kıyamam ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim geç döllenme olma ihtimali pek yok. Yumurtlama tarihini biliyorum çünkü. Adet olmazsam 1 hafta gecikene kadar test yapayım ya da yetti gari deyip kan verebilirim.
Boyle hallerimi de zaten delirmis zannetmesinler diye kimseye acik edemedigim icin burada anlatabiliyorum. Hayirlisi olsun artik 1 haftaya cogumuzun birseyler belli olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…