- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.281
Yerleşme kanamasının psikolojik olduğunu duydunuz mu hiç. Galiba kendimi iyiye inandırmaya çalışıyorum halaEvet canım psikolojik oluyor işte
Haklısın canım hatta çok haklısın ama böyle malesef ben endişelenmeni istemiyorum çünkü bence çok sağlıklısınız çok şükürValla kuzum o merkez lab telefonu komple kapatmış cehennemin dibinde bir de gitsen gidilmez uzakta. Bir acarlarsa valla ağzıma geleni sayacagim öyle sinirlendim. Böyle işini savsaklayan insanları inan hiç sevmiyorum. Kendim de çalışıyorum ve çalışırken çok dikkat ediyorum. Ama her yer herkes aynı degil. Yillardir ben asla devlet hastanelerine adımımı atmiyorum bu tarz sebeplerden. Zamanında annemin hastalık döneminde de gördüm ne biçim olduğunu. Asla genellemiyorum işini askla yapanlar da var aralarında. Ama onkoloji girişi yapılan bir hastanede kanser hastaları giriş memurlarının çay sohbetinin bitmesini beklediğini de gördü bu gözler. Valla gebertiyordum içlerinden birini. Bekleyecekler dediği için. Allah ellerine düşürmesin. Konu benim kan sonucum da değil akşam gider başka yere veririm imkanım da var çok şükür. Ama ya olmasaydı yani.
Yok bebeğim o psikolojik değil ama akıntı bazen koyu renk olabiliyormuş özellikle kisti vs olanlarda. Hepimiz öyleyiz canım en ufak bir umuda tutunuyoruz her ayYerleşme kanamasının psikolojik olduğunu duydunuz mu hiç. Galiba kendimi iyiye inandırmaya çalışıyorum hala
Öyle oyle tırnağın varsa başını kasiyacaksin malesef. Akşam gider veririm bende kanı. Geçti bbiraz sinirim. Allah'tan sabah bir idrar testi daha yapmıştım koyulaşma var mı diye bariz gördüm. Onu yapmasam iyice panik olurdum daHaklısın canım hatta çok haklısın ama böyle malesef ben endişelenmeni istemiyorum çünkü bence çok sağlıklısınız çok şüküro işini savsaklayanları Allaha havale ediyorum zaten dönem dönem hepimiz payımızı alıyoruz malesef
Benden bir belirti daha sag kasigim nasil tarif etsem ic camasirinin bacaga dogru olan taraftaki bitiminde 3 4 gundur sizlama var bat a 1 hafta kala iyice artti sizlama kasik agrisi olanlarinda o bolgemi acaba idrar yolu degil cunku ondan eminim hareket ettigimde daha cok baski oluyor.Bu arada beynim oyun oynamiyodur bana insallah ama progesteron yuksekligi adete 6 gun kala boyle etkiler yapar mi bilemiyorum ama sabah aksam komik seylere bile aglayasim geliyor surekli insan yataktan kalkinca bile sakir sakir aglar mi durduk yere. Birde akintim var ama su gibi bir anda altima yapmisim gibi kosup bazen ic camasirimi degistiriyorum. Onceden en fazla adetten bir iki gun once duygusallasirdim. Bebis dollendimi acaba yumurtlama kanamasi uzerinden 10 gun gecti. Kendimi de cok heveslendirip ilk korunmasiz aydan bu modda olmakta istemiyorum. Insanlar yillarca bekleyebiliyor sonucta. Ben 1 hafta sabredemedim heyecandan.
Bende de kist var neyse rabbim hayirlisini bilir diyelimYok bebeğim o psikolojik değil ama akıntı bazen koyu renk olabiliyormuş özellikle kisti vs olanlarda. Hepimiz öyleyiz canım en ufak bir umuda tutunuyoruz her ay
Ay ne güzel bak çok sevindim herşey yolunda sen sakin ol bizim için dua et bizde senin bu telaşlarını yaşayalımÖyle oyle tırnağın varsa başını kasiyacaksin malesef. Akşam gider veririm bende kanı. Geçti bbiraz sinirim. Allah'tan sabah bir idrar testi daha yapmıştım koyulaşma var mı diye bariz gördüm. Onu yapmasam iyice panik olurdum da
Aynen belki belli de olmazNeyse aklında bulunsun da bebiiim
Öyle canım hiç belli olmaz bekleyip görücez ama umarım tüm belirtilerin sebebi minnacık bir bebedirBende de kist var neyse rabbim hayirlisini bilir diyelim
Koş çabuk bi ecZaneye
Size o kadar dua ediyorum ki Allah'ım biliyor kuzum inşallah herkesin sevincini paylaşacağız burda öyle eminimAy ne güzel bak çok sevindim herşey yolunda sen sakin ol bizim için dua et bizde senin bu telaşlarını yaşayalımhem hamile duası kabul olur derler
Amin kuzum amin inşallahSize o kadar dua ediyorum ki Allah'ım biliyor kuzum inşallah herkesin sevincini paylaşacağız burda öyle eminim
Kıyamam ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim geç döllenme olma ihtimali pek yok. Yumurtlama tarihini biliyorum çünkü. Adet olmazsam 1 hafta gecikene kadar test yapayım ya da yetti gari deyip kan verebilirim.Bir arkadasim 1 hafta sonra bile test yapti yine negatif meger gec dollenme olmus adet gecikmesinden 1 hafta sonra pozitife dondu adet yoksa umut vardir. Ben artik belirti aramayi biraktim bir ara cok hapsursam hamilelikte hapsurma diye nette aratir oldum baktim akil sagligim gidiyor dedim dur artik sacmalama
Hayırlısıyla olsun sizin de inşallah. Yaptım ama canım artık yapmak istemiyor. En iyisi birkaç gün daha bekleyeyim adet olmazsam. Adet günüme kadar bemmmbeyaz testlerde şimdi gölgeler çıkıyor canım sıkıldı. Herhalde sabretmem lazım.İlginç oldu zaten 2 saat falan sürdü sabah sonra geçti şuan pamuk gibiyimay hadi İnşallah sizin de pozitif görürüz. Bugün test yaptınız mı sabah
Engel kuzum engel benim üstüme çeker at hamile kalıyordum ama ikinciyi evlendim ve hamile kalmadım bir türlü tsh yüksek çıktı hemen tedavi gördüm 2 ay içinde hamile kaldım ama oda kimyasala sonuçlandı tsh tekrar bakıldı tekrar yükselmiş ilacım iki katına çıkartıldı 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şuan iyi gidiyoruz ama hamilelikte de devamlı takip isteyen bir durum dahiliye endokrine sevk eder büyük ihtimalle geçmiş olsun canımkızlar ben bugün dahiliyeye gittim kadın doğum doktorum tsh ım sebebiyle yönlendirmişti. Özele gidince kahretsin ki prenses gibi ilgilendiler..Kan verdim..4 .30 çıkan tsh bugün de 3.30 çıktı ama yine yüksek. Dahiliyeci doktor da gebeliğe engel diyemem değerlerin ama 2 ve altı olması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Perşembe günü de tiroid ultrasonu yazdı detaylı bakmak isterim dedi ona gidicem. Grafiklere baktık 2016 dan beri benim tsh 3.50 4 lerdeymiş.. Ve ne yazık yıllardır sebepsiz kilo alıyorum araştırın vs vs diye aşındırmadığım doktor kapısı kalmazken benim tsh ıma hiç bir doktor önem vermedi..Normal dendi yollandı. Bu doktorları Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Ne eksik etsin, ne ellerine düşürsün...Bu sefer yemezler herşeyime didik didik baktırıcam
Öyle canım hiç belli olmaz bekleyip görücez ama umarım tüm belirtilerin sebebi minnacık bir bebedir
Gölge olması iyi değil miHayırlısıyla olsun sizin de inşallah. Yaptım ama canım artık yapmak istemiyor. En iyisi birkaç gün daha bekleyeyim adet olmazsam. Adet günüme kadar bemmmbeyaz testlerde şimdi gölgeler çıkıyor canım sıkıldı. Herhalde sabretmem lazım.
Yok canım hiç iyi değil. Var mı yok mu şüpheli oluyor. En iyisi ya kabak gibi bir negatif ya da pozitif. Böyle gölgelerle insan ikilemde kalıyor yaw.Gölge olması iyi değil mi
Kuzum istersen şöyle yap. Akşam acile git hastanede 2 gün sonra tekrar git. Senin için en güzeli bu olur@simurgggg T tweeetyyy benim sonucum çıkmamış aradım aile hekimindeki hemsireyi de. Aşırı gerildim yemin ederim. Tek kelimeyle rezalet.
Boyle hallerimi de zaten delirmis zannetmesinler diye kimseye acik edemedigim icin burada anlatabiliyorum. Hayirlisi olsun artik 1 haftaya cogumuzun birseyler belli olacak insallahKıyamam ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim geç döllenme olma ihtimali pek yok. Yumurtlama tarihini biliyorum çünkü. Adet olmazsam 1 hafta gecikene kadar test yapayım ya da yetti gari deyip kan verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?