- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.301
Bugün ben de freely test aldım eczanedeki kadın idrar tutmana gerek yok dedi ama siz nasıl yaptınız idrar tuttunuz muAhahaha freely varmış yurumedim de araba ile geldim iki adım yere var sen düşün
Canım acilde veririm kanı da bu defa da saati bir acayip olacak. Mesela bir önceki kan ile bu kan arasında tam 4 gün vardı. Saat farkı da yoktu. Şimdi saçma sapan bişi oldu neye gore aslında iyi diyeceğim bir şey yok ortada. Lab farkı da çıkacakKuzum istersen şöyle yap. Akşam acile git hastanede 2 gün sonra tekrar git. Senin için en güzeli bu olur
Ben nedense gölge de olsa sevinirim gibi. Boş görmek uzuyorYok canım hiç iyi değil. Var mı yok mu şüpheli oluyor. En iyisi ya kabak gibi bir negatif ya da pozitif. Böyle gölgelerle insan ikilemde kalıyor yaw.
Valla saçmalamış eczacı çok silik çıkaran bir test sabahki idrarla bile. Prodoctor marka ile freely arasında dünya kadar fark vardi. Gerçi benim reglime 2 gün vardı o zaman yaptığımda ama. Üstünde essek kadar ilişkiden 6 gün sonra yazınca herhalde hassas testtir dedim. Alakası yok yani canımBugün ben de freely test aldım eczanedeki kadın idrar tutmana gerek yok dedi ama siz nasıl yaptınız idrar tuttunuz mu
Amin ya. Böyle hamilelik çıkmasını bekleyince geçmek bilmiyor gibi geliyor. Yoksa adetim hemen geliveriyordu normalde. Biz de hemen öğrenmek isteyince böyle tuhaf hallere giriyoruz. Hormonlar da oynayıp dururken normal aslında. Deli değiliz iz iz izz.Boyle hallerimi de zaten delirmis zannetmesinler diye kimseye acik edemedigim icin burada anlatabiliyorum. Hayirlisi olsun artik 1 haftaya cogumuzun birseyler belli olacak insallah
Tüh ya ben de yeni almıştım üzüldüm şimdiValla saçmalamış eczacı çok silik çıkaran bir test sabahki idrarla bile. Prodoctor marka ile freely arasında dünya kadar fark vardi. Gerçi benim reglime 2 gün vardı o zaman yaptığımda ama. Üstünde essek kadar ilişkiden 6 gün sonra yazınca herhalde hassas testtir dedim. Alakası yok yani canımhatta benim elimde bu testen 10 tane vardı bu ay aldığıma pişman oldum onun yerine 10 tane prodoctor alsam en azından koyulaşma takip ederdim
Canım o test erken degil de normal gebelik testi gibi daha çok bugün benim gecikmemin 5. Günü daha yeni ilk defa koyu gördüm testi. Kan testim çıkmaz diye yapmıştım bugün koyulasmis mi diye ki kan testim de çıkmadıTüh ya ben de yeni almıştım üzüldüm şimdi
Kuzum sıfırdan gibi düşün bugünü. Onu unutCanım acilde veririm kanı da bu defa da saati bir acayip olacak. Mesela bir önceki kan ile bu kan arasında tam 4 gün vardı. Saat farkı da yoktu. Şimdi saçma sapan bişi oldu neye gore aslında iyi diyeceğim bir şey yok ortada. Lab farkı da çıkacakşimdi kanı topladıkları yerin Google yorumlarına baktım bende ilk değilmişim. Herkesin kanını kaybetmisler sinirlerim bozuldu valla
Ben yarın regl olacağım testi yapsam çıkar mı ki varsa emin olamadım ya bir de ne kadar idrar tutup yapsam kiCanım o test erken degil de normal gebelik testi gibi daha çok bugün benim gecikmemin 5. Günü daha yeni ilk defa koyu gördüm testi. Kan testim çıkmaz diye yapmıştım bugün koyulasmis mi diye ki kan testim de çıkmadıiyi ki yapmışım bu kadar koyu çıkardı canım. Beta 145 iken 4 gün önce ikinci fotodaki gibi çıkarmıştı
Eşime de kızdım bosver ne taktın bu kan işini bekleyelim bir hafta gidelim diyor doktora. Ya ne meraksiz adam ona da ayri sinirlendim. Yok kanı ben veriyorum takibi ben yapıyorum. Ay çok merakliyiz sanki biz ikide bir kan vermeye keyfine saniyor herhalde.Kuzum sıfırdan gibi düşün bugünü. Onu unut
Sağol kuzum darısı sana olsun inşallah. Artık çıkar seninde benim ikinci testten bir tık silik olabilir ya da oyle çıkabilir canım. Sabah idrarini ben pet bardağa yapıp 10 saniye çubuğu batırdım en kolay öyle oluyor vallaBen yarın regl olacağım testi yapsam çıkar mı ki varsa emin olamadım ya bir de ne kadar idrar tutup yapsam kibu arada çok sevindim hamile olmana inşallah kucağına almakta nasip olur
AhhahaahhaahEşime de kızdım bosver ne taktın bu kan işini bekleyelim bir hafta gidelim diyor doktora. Ya ne meraksiz adam ona da ayri sinirlendim. Yok kanı ben veriyorum takibi ben yapıyorum. Ay çok merakliyiz sanki biz ikide bir kan vermeye keyfine saniyor herhalde.
Yok kııız gebelik olduğunda pik gibi olur yazıyor her yerdeKoş çabuk bi ecZaneye
Tamam sabah yapicam inşallah cikarSağol kuzum darısı sana olsun inşallah. Artık çıkar seninde benim ikinci testten bir tık silik olabilir ya da oyle çıkabilir canım. Sabah idrarini ben pet bardağa yapıp 10 saniye çubuğu batırdım en kolay öyle oluyor valla
Sen onlara bakma kuzum valla sen yap bu test ben çok umutluyum sendenYok kııız gebelik olduğunda pik gibi olur yazıyor her yerde
Ah keşke dediğin gibi olsa ama bende umut 0 bu akşam sökülür adetSen onlara bakma kuzum valla sen yap bu test ben çok umutluyum senden
21.00-22.00 gibi yaparsan bence anlamlı olabilir. Ben çizgi koyuluklarını çok yakın buldum kuzum. Pik gibi hala bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?