- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.661
Aynen öyle birbirimizi tanımıyoruz ama her zaman destek çıkıyoruz. Böyle güzel kalpli olan tüm kadınların duası kabul olsunValla eşten bile daha destekçi buradaki kadınlar herkes çok yardımcı hemen düşeni kaldırıyorlar güzel kalpli kadınlar herkes iyi ki varZumruduanka96 ya ayrıca teşekkürler
Canım cok tesekkur ederim senin icinde çok sevindim hamile kalmana. Ne kadar sürede hamile kaldın acaba ? Ovulasyon testi filan yaptın mı ? Kullandigin bi marka filan varmıydı aktardan mi aldın cnm ne aralıklarla kullandın ac mi tok mu yanında ek bisey kullandın mi biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim. Senin bayağı dusmusm bir de cnm fsh düştükten sonra mi hamile kaldın ? Benim lh de yüksek 27 cıktı senin diğer degerlerin nasildi ? Kusura bakma biraz falza soru sordum ama öğrenmeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya bilgi sahibi olmayaCanım öncelikle geçmiş olsun. Fsh yüksek gelince genelde menopoaz başlangıcı diyorlar evet fsh çok yüksek çıkmış ama düşürülebilir. Benimde 1 sene önce 20 çıkmıştı ve doktorum menopoz başlangıcı dedi amh bakıldı 0.68 çıktı. Bebegin olur ama biraz uzun sürer dedi. Ne yazıkkı fsh düşüren bir ilaç yok ben fsh hayıt macunu kullanarak düzene soktum. Şuan fsh 5 6 arası o kadar düştü ve şuan çok şükür hamileyim. Hatta fsh bu kadar düşmesine doktorum bile çok şaşırdı. Hayıt macununu mutlaka al hem hemen adet olmanıda saglıyor ve hamile kalmana kesinlikle yardımcı ihmal etme bu arada benim de yaşım 35 umudunu kaybetme
Amin kuzum Allah razı olsun biliyorum anlamadığını ama anlayıp merak edenler oluyor diye ekledimOyyy kuzum vallahi Allah kolaylık versinben ateşten anlamıyorum ama inşallah hamiş olursun kuzum bu ay
Cnm benim ikiside yüksek hemde bayağı yüksek çok üzüldüm 2 gün önce öğrendim 2 gündür çok kötüyüm. Fsh 34 cıktı lh 27 cıktı. Senin lh kaç? Ne zamandır bebek düşünüyorsun amh baktirdin mi benim amh de bakilmadi yumurtada sayılmadı bakilmadiCanım benim fsh normal lh baya yüksek çıktı. Seninkiler kaç
Daha erken yorum yapmak için evet kuzum ama ben hissettiğimi söyledim belki de her ay olmadığı için hep o his var içimde olmadı ya da olmayacak mı diye ama üzülmüyorum bu duruma, hep hayırlısı olsun diyorumEvet canım üzülmüyoruzzz yola devam ediyoruzzzgüçleniyoruzz. Bizi öldürmeyen acı güçlendirir diyoruz ama tabiki senin daha adetin gelene kadar umut var canım bence tablo da yanıltabilir.
Evet evet biliyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çakıştım kuzumUzanma hareketleri yapmayın demişti bir yerde canım benim bir şey olmamistir inşallah
Yaaa prilam diye ilaç genelde bulantıya iyi geliyor diye biliyorumVallahi iyi değilim kuzum herşeyden tiksinir oldum sabahtan bu yana öğüre öğüre bi hal oldum şuan bi tık iyiyim sadece bulaşıkları makineye sokmantan tiksindim yasen nasılsın canım lekelenme ne durumda
Merhaba oncelikle kaybiniz icin cok uzgunum basiniz sag olsun ben de 34. Haftada bebegimi kaybettim. Pihtilasma testini 3 hafta once verdim sonucum henuz cikmadi ama bu hafta hamile oldugumu ogrendim ben de ne olur ne olmaz kan sulandirici ilac alip kullanmayi dusunuyorum. Size doktorunuz mu igne kullanmanizi soyledi?Sen yine de bir sor öğren canım ben genetik test herkese yapılmıyor diye biliyorum
Yani bilmem bende şuan hergün iğne olucam ama gözüme hiç zor gelmiyor yeter ki sağlıkla kucağıma alıyimde hergün iğne olmaya razıyım diyorum
İstedigini sorabilirsin canım hiç bıkmadan cevaplarım. Benim fsh 20 lh 6 çıkıyordu hep.korunmayı bıraktım 6. Ayımda hamile kaldım fsh 19 ile ama düşükle sonuçlandı canım. Ovulasyon hiç kullanmadım ben doktor takibinde devam ettim yumurta takibi yaptı artı klomen kullandım. Hayıt macununu bursa narlıdere organikten aldım instgramda var sayfası sorunununyazarsan yardımcı oluyor ben hem hayıt hemde propolis balı aldım ordan. Eksradan iki aydır da mfk ürünleri kullandım fodega athena adviktor bana çok faydası oldu kaliteli iki yumurtam oldu. Düşükten sonra tekrar 10. Ayımda hamile kaldım canımCanım cok tesekkur ederim senin icinde çok sevindim hamile kalmana. Ne kadar sürede hamile kaldın acaba ? Ovulasyon testi filan yaptın mı ? Kullandigin bi marka filan varmıydı aktardan mi aldın cnm ne aralıklarla kullandın ac mi tok mu yanında ek bisey kullandın mi biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim. Senin bayağı dusmusm bir de cnm fsh düştükten sonra mi hamile kaldın ? Benim lh de yüksek 27 cıktı senin diğer degerlerin nasildi ? Kusura bakma biraz falza soru sordum ama öğrenmeye çalışıyorum kafamı dağıtmaya bilgi sahibi olmaya
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canımmmKızlar selam, benim bat dündü ve hala regl olmadım. Hiiiç olacak gibi de belirtim yok ki reglim hep zamanında gelir. Ovulasyonla da takip ettiğim için de biliyorum bir de ne zaman olacağını. Neyse, ümidim yoktu reglimin 2. Günü olacak bgn diye dr randevusu almıştım yumurtalarıma baktırmak için. Bugün gittim dr a, kaset testlerim negatif çıkıyor. Dr da muayene etti ama şuan zaten benim birşey görmem mümkün değil dedi, 2-3 gün daha bekle hala gelmemiş olursa beta baktır kanında dedi. Dr tamam kese bişey görsün diye beklemiyorum da ne bileyim anlamaz mı ya regl olacak mıyım olmayacak mıyım rahim kalınlığı falan.. kaset test için de olabilir negatif de çıkabilir şuan dedi. Öyle kuş gibi beklemeye devam ama sinirim de bozuldu artık bi yandan.. öyle içimi dökeyim size dedim
Allah razı olsun canımMerhaba oncelikle kaybiniz icin cok uzgunum basiniz sag olsun ben de 34. Haftada bebegimi kaybettim. Pihtilasma testini 3 hafta once verdim sonucum henuz cikmadi ama bu hafta hamile oldugumu ogrendim ben de ne olur ne olmaz kan sulandirici ilac alip kullanmayi dusunuyorum. Size doktorunuz mu igne kullanmanizi soyledi?
Sizin bebeğiniz nasıl geçti inşallah kanama alanı ?Allahtan ümit kesilmez canım adet olmadıgın süre bebiş süpriz yapabilir ben nedense çok hissetmiştim çok umutlanmıştım olsun demekki kısmet degilmiş önümüzdeki ay bomba gibi gelecek bebişin kuzum hakkında hayırlısını olsun inşalalh
Normalde düzenli regl olurum 31 günde yada 30 günde ama üç aydır sürekli 4 gün 5 gün önce gelmeye başladı. Üç ay öncesi 29unda gelecek olan reglim 23unde gelmişti. Daha sonraki ay yine 23ünde geldi, geçen ay 20sinde geldi. Bu ay da muhtemelen 20sinde gelir diyordum ama daha gelmedi. Belimde ağrı var tam ortasında belimin sanırım gelecek gibi. Kasiklarim ağrımıyor ama bakalım test yapıp negatif görmekten yoruldum. Onun için bir hafta geçmeden yapmam testİnşallah güzel haberini alırız. Normalde düzenli mi regliniz
Pazartesi kan ver canım ilk kanda sonra idrarda çıkıyor hcg az önce YouTube de senin gibi olan bir kadının videosunu izlemiştim,linkini bırakıyorumKızlar selam, benim bat dündü ve hala regl olmadım. Hiiiç olacak gibi de belirtim yok ki reglim hep zamanında gelir. Ovulasyonla da takip ettiğim için de biliyorum bir de ne zaman olacağını. Neyse, ümidim yoktu reglimin 2. Günü olacak bgn diye dr randevusu almıştım yumurtalarıma baktırmak için. Bugün gittim dr a, kaset testlerim negatif çıkıyor. Dr da muayene etti ama şuan zaten benim birşey görmem mümkün değil dedi, 2-3 gün daha bekle hala gelmemiş olursa beta baktır kanında dedi. Dr tamam kese bişey görsün diye beklemiyorum da ne bileyim anlamaz mı ya regl olacak mıyım olmayacak mıyım rahim kalınlığı falan.. kaset test için de olabilir negatif de çıkabilir şuan dedi. Öyle kuş gibi beklemeye devam ama sinirim de bozuldu artık bi yandan.. öyle içimi dökeyim size dedim
İyiyiz canım şükür en son gittigimde kalp atışını gördük. Kanama alanı çok az çizgi gibi kalmış demişti tekrar 15 gün sonra çagırdı haftaya perşembe gidecegim kuzum inşallah tamamen geçmiştir öyle umut ediyorum çünkü kanamam yok canım. Teşekkür ederim sordugun içinSizin bebeğiniz nasıl geçti inşallah kanama alanı ?
Aynen canim ben de agustosta 3 4 gun ust uste pik gördüm. Bu ay almadim o yuzden innovita. Bir gebenin gunlugu testleri guzel bence. Cok hassas oldugunu dusunuyorumevet bir de ağustos ayında ovülasyon testimde 10. Günden 14. Güne kadar sürekli aynı koyulukta pozitif gördüm sanırım bana gelen testlerde bir hata vardı
Hmm ben siz baslamissiniz sandim. Benim baslamak istemem sundan kaynakli aslinda hem ilk hamileligimdeki kayip hem de sonrasinda haziran ayinda 8 haftalik hamileliğimde kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum ya yine bir sey olursa diye korkuyorum.Allah razı olsun canım
Ya bence kendi kafana göre bişeye başlama. Bende daha yeni hamile olduğumu öğrendim doktorumla hemen iletişime geçtim geldiğinde genetik ve kan pıhtılaşma sonuçlarına bakarız dedi. İğneye başla vs demedi. Bence doktora sormadan kendin kullanma çok hassas konular bunlar
Yaa çok sevindim inşallah tamamen biter. Sağlıkla kucağınıza alırsınızİyiyiz canım şükür en son gittigimde kalp atışını gördük. Kanama alanı çok az çizgi gibi kalmış demişti tekrar 15 gün sonra çagırdı haftaya perşembe gidecegim kuzum inşallah tamamen geçmiştir öyle umut ediyorum çünkü kanamam yok canım. Teşekkür ederim sordugun için
Umut oldun bana cnm benim 34 fsh ile umut yok gibi ama belki diyorum bi mucize olur bi mucize Rabbim isterse olur. Çok teşekkür ederim dediklerine bi bakayım alayım cnm kullanmak isterim. Çok sevindim inan senin adına Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim içinde dua edersen çok sevinirim psikolojik olarakta çöküş yaşadığım bi dönem geçiriyorum. Benim sıkıntı adette olamadim ve degerlerim erken menapozİstedigini sorabilirsin canım hiç bıkmadan cevaplarım. Benim fsh 20 lh 6 çıkıyordu hep.korunmayı bıraktım 6. Ayımda hamile kaldım fsh 19 ile ama düşükle sonuçlandı canım. Ovulasyon hiç kullanmadım ben doktor takibinde devam ettim yumurta takibi yaptı artı klomen kullandım. Hayıt macununu bursa narlıdere organikten aldım instgramda var sayfası sorunununyazarsan yardımcı oluyor ben hem hayıt hemde propolis balı aldım ordan. Eksradan iki aydır da mfk ürünleri kullandım fodega athena adviktor bana çok faydası oldu kaliteli iki yumurtam oldu. Düşükten sonra tekrar 10. Ayımda hamile kaldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?