💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hmm ben siz baslamissiniz sandim. Benim baslamak istemem sundan kaynakli aslinda hem ilk hamileligimdeki kayip hem de sonrasinda haziran ayinda 8 haftalik hamileliğimde kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum ya yine bir sey olursa diye korkuyorum.
Ben il dışında olduğum için pzt gününe randevu alabildim.
Neden hemen doktora gidip nasıl yol izlemeniz gerektiğini öğrenmiyorsunuz ki içiniz rahat eder hem

S

Sağ ol kuzum benim Ateş şimdilik başlangıçta bakalım son güne kadar test yapmak istemiyorum sende durumlar nasıl
Benim bugün şişkinliğim çok arttı. Bi de belime genel bi ağrı vurdu. Hani sanki adet yaklaşıyor gibi Ben gerçekten de hemen adet bitimi yumurtlamışım heralde. Adet de erken geliyor
Bakalım ateşim düşecek mi yarın. Zaten yükselmemişti fazla, ılık ılık gidiyordu.

Hmm ben siz baslamissiniz sandim. Benim baslamak istemem sundan kaynakli aslinda hem ilk hamileligimdeki kayip hem de sonrasinda haziran ayinda 8 haftalik hamileliğimde kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum ya yine bir sey olursa diye korkuyorum.
siz sadece kan pıhtılaşması testi mi verdiniz? Eşinizle genetik test vermişmiydiniz?

Bir de cnm seninde fsh yüksek olduğu için adetin düzensiz ve gecikmelimiydi ? Ben yumurtlama günümü bilemiyorum düzensizlikten ovulasyon da hiç kullanmadım bu ay için almistim kullanacağım diye. Ama değerlerimin ümitsiz olduğunu görünce ve hala da adet olmadım zaten en son 25 temmuzda olmuştum ovulasyon da yapamadım kaldı nasip degilmis

Çatlayamayan yumurtadır heralde o. Sıkıntı yapmayın, tedavisiz şeyler değil

Okudum canım yazdıklarını ama bence doğru değil bu tahlil adet zamanı yapılmalı. 2020 yılında 1 gebeliğim oldu ama kürtaj olmuştum. 2022 mayıs ayından beri deniyoruz amh bakılmadı. Rahim filmi çektirdim tüplerde problem yok. Fsh 8 lh 24 çıkmıştı benim adetin 4. Günü yumurta geliştirici kullanırız demişti dr nisan ayında ama gitmedim tekrar. Bu ay inşallah adet olunca gideceğim. Bence sende şimdiden sıkma canını bi adetin 2-3. Günü yaptır hormon tahlili birde hayıt suyu veya macunu kullanmanı öneririm ben suyunu içtim lh testlerinde bile fark ettim bence düşürüyor hormonları dengeliyor

Çatlayamayan yumurtadır heralde o. Sıkıntı yapmayın, tedavisiz şeyler değil
Eğer öyleyse bu yumurtam olduğunu gösteriyor değil mi insallah öyledir. Çünkü hiç yumurtanın kalmadığını düşünmek beni çok yıpratıyor kahroldum 2 gündür. Fah 34 li 27 çıkınca umudum tükendi acikcasi

Canım burdan herkes öyle yazdı adetliyken yapiliyormis normalde doktor benimkini niye boyle yaptı ikisinin arasında fark olursa eğer ben şu an kendimi yiyip bitiriyorum burda doktor madem biliyor adetliyken yapilmadi gerektiğini ne bileyim çok farketmese de bi ümit bile olsa duymak istiyorum adet olursam tekrar yaptircam insallah. Hayıt otunu ve macunu aktardan mi aldın cnm ac mi tok mu içiliyor günde kaç kere bilgi verirmisin

Hiç sık a canımı bir çözümü vardır. Tekrar yaptır adetken. Ben trendyoldan böyle bi çay aldım bunu kullandım

Eklentiler

• image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 37
Hiç sık a canımı bir çözümü vardır. Tekrar yaptır adetken. Ben trendyoldan böyle bi çay aldım bunu kullandım
Canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun gerçekten hemen bakıcam çok saol. Adet olursam tekrar yaptircam benimde kafam karıştı cnm belki adet olamadim diye ve kistten ötürü yüksek çıkıyordur değerlerim. Bilmiyorum doktorada bi sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…