- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.681
Ben il dışında olduğum için pzt gününe randevu alabildim.Hmm ben siz baslamissiniz sandim. Benim baslamak istemem sundan kaynakli aslinda hem ilk hamileligimdeki kayip hem de sonrasinda haziran ayinda 8 haftalik hamileliğimde kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum ya yine bir sey olursa diye korkuyorum.
Benim bugün şişkinliğim çok arttı. Bi de belime genel bi ağrı vurdu. Hani sanki adet yaklaşıyor gibiS
Sağ ol kuzum benimAteş şimdilik başlangıçta bakalım son güne kadar test yapmak istemiyorum sende durumlar nasıl
siz sadece kan pıhtılaşması testi mi verdiniz? Eşinizle genetik test vermişmiydiniz?Hmm ben siz baslamissiniz sandim. Benim baslamak istemem sundan kaynakli aslinda hem ilk hamileligimdeki kayip hem de sonrasinda haziran ayinda 8 haftalik hamileliğimde kalp atisi olmamasindan kurtaj oldum ya yine bir sey olursa diye korkuyorum.
Bir de cnm seninde fsh yüksek olduğu için adetin düzensiz ve gecikmelimiydi ? Ben yumurtlama günümü bilemiyorum düzensizlikten ovulasyon da hiç kullanmadım bu ay için almistim kullanacağım diye. Ama değerlerimin ümitsiz olduğunu görünce ve hala da adet olmadım zaten en son 25 temmuzda olmuştum ovulasyon da yapamadım kaldı nasip degilmisİstedigini sorabilirsin canım hiç bıkmadan cevaplarım. Benim fsh 20 lh 6 çıkıyordu hep.korunmayı bıraktım 6. Ayımda hamile kaldım fsh 19 ile ama düşükle sonuçlandı canım. Ovulasyon hiç kullanmadım ben doktor takibinde devam ettim yumurta takibi yaptı artı klomen kullandım. Hayıt macununu bursa narlıdere organikten aldım instgramda var sayfası sorunununyazarsan yardımcı oluyor ben hem hayıt hemde propolis balı aldım ordan. Eksradan iki aydır da mfk ürünleri kullandım fodega athena adviktor bana çok faydası oldu kaliteli iki yumurtam oldu. Düşükten sonra tekrar 10. Ayımda hamile kaldım canım
Çatlayamayan yumurtadır heralde o. Sıkıntı yapmayın, tedavisiz şeyler değilTek doktorda kalmak istemiyorum zaten muhakkak başka bi yere daha gidicem. Gerçi şöyle bisey var 1 ay önce devlet hastanesine gittim kist filan yok herşey normal dedi smear testi yaptı temiz cıktı. Kan değerlerim normal cıktı bi de adetliyken gel hormon testi yapalım dedi. (Ama o çok ilgilenmedi ve asistandi) sonra adet olamayınca bi de özele gideyim dedim özemdeki doktor kistimin olduğunu söyledi şok oldum. Hormon testi de böyle çıkınca tabi ikinci şok
Okudum canım yazdıklarını ama bence doğru değil bu tahlil adet zamanı yapılmalı. 2020 yılında 1 gebeliğim oldu ama kürtaj olmuştum. 2022 mayıs ayından beri deniyoruz amh bakılmadı. Rahim filmi çektirdim tüplerde problem yok. Fsh 8 lh 24 çıkmıştı benim adetin 4. Günü yumurta geliştirici kullanırız demişti dr nisan ayında ama gitmedim tekrar. Bu ay inşallah adet olunca gideceğim. Bence sende şimdiden sıkma canını bi adetin 2-3. Günü yaptır hormon tahlili birde hayıt suyu veya macunu kullanmanı öneririm ben suyunu içtim lh testlerinde bile fark ettim bence düşürüyor hormonları dengeliyorCnm benim ikiside yüksek hemde bayağı yüksek çok üzüldüm 2 gün önce öğrendim 2 gündür çok kötüyüm. Fsh 34 cıktı lh 27 cıktı. Senin lh kaç? Ne zamandır bebek düşünüyorsun amh baktirdin mi benim amh de bakilmadi yumurtada sayılmadı bakilmadi
Eğer öyleyse bu yumurtam olduğunu gösteriyor değil miÇatlayamayan yumurtadır heralde o. Sıkıntı yapmayın, tedavisiz şeyler değil
Canım burdan herkes öyle yazdı adetliyken yapiliyormis normalde doktor benimkini niye boyle yaptı ikisinin arasında fark olursa eğer ben şu an kendimi yiyip bitiriyorum burda doktor madem biliyor adetliyken yapilmadi gerektiğini ne bileyim çok farketmese de bi ümit bile olsa duymak istiyorum adet olursam tekrar yaptircam insallah. Hayıt otunu ve macunu aktardan mi aldın cnm ac mi tok mu içiliyor günde kaç kere bilgi verirmisinOkudum canım yazdıklarını ama bence doğru değil bu tahlil adet zamanı yapılmalı. 2020 yılında 1 gebeliğim oldu ama kürtaj olmuştum. 2022 mayıs ayından beri deniyoruz amh bakılmadı. Rahim filmi çektirdim tüplerde problem yok. Fsh 8 lh 24 çıkmıştı benim adetin 4. Günü yumurta geliştirici kullanırız demişti dr nisan ayında ama gitmedim tekrar. Bu ay inşallah adet olunca gideceğim. Bence sende şimdiden sıkma canını bi adetin 2-3. Günü yaptır hormon tahlili birde hayıt suyu veya macunu kullanmanı öneririm ben suyunu içtim lh testlerinde bile fark ettim bence düşürüyor hormonları dengeliyor
Yaa bildirim gelmiyor diye birkaç gündür girmemişim sen etiketleyince bildirim geldiCanım kızlar nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı
@Merve3553 @melisaa93 @edahandroZumruduanka96 genc-anne @tweeetyyy seksenlerdeyim @ozgeeeee1 @fnd_50 @Belisimm
Hiç sık a canımı bir çözümü vardır. Tekrar yaptır adetken. Ben trendyoldan böyle bi çay aldım bunu kullandımCanım burdan herkes öyle yazdı adetliyken yapiliyormis normalde doktor benimkini niye boyle yaptı ikisinin arasında fark olursa eğer ben şu an kendimi yiyip bitiriyorum burda doktor madem biliyor adetliyken yapilmadi gerektiğini ne bileyim çok farketmese de bi ümit bile olsa duymak istiyorum adet olursam tekrar yaptircam insallah. Hayıt otunu ve macunu aktardan mi aldın cnm ac mi tok mu içiliyor günde kaç kere bilgi verirmisin
Benden sana +1 benim bat 29 Eylül bende hergün yapacağımKısçeler ben dayanamıyom bugünden itibaren her gün test yapıcam bir tane 10dan geri düştüm dua edin hayırlısı neyse o olsun
İnşallah pozitifi gördüğün ay bu ay olur canımKısçeler ben dayanamıyom bugünden itibaren her gün test yapıcam bir tane 10dan geri düştüm dua edin hayırlısı neyse o olsun
Benden sana +1 benim bat 29 Eylül bende hergün yapacağımartik ne çıkarsa
İnşallah pozitifi gördüğün ay bu ay olur canım
Ay inşallah pozitiflerimiz bol olsun bu ayBenden sana +1 benim bat 29 Eylül bende hergün yapacağımartik ne çıkarsa
Canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun gerçekten hemen bakıcam çok saol. Adet olursam tekrar yaptircam benimde kafam karıştı cnm belki adet olamadim diye ve kistten ötürü yüksek çıkıyordur değerlerim. Bilmiyorum doktorada bi sorucamHiç sık a canımı bir çözümü vardır. Tekrar yaptır adetken. Ben trendyoldan böyle bi çay aldım bunu kullandım
Allahım hepimize nasip etsin canım benimİnşallah pozitifi gördüğün ay bu ay olur canım
Daha adetine var canım ilerleyen günlerde iki çizgi göreceksin inanıyorumEki Görüntüle 3306398
Yani gene ümitli değilim ama burda belli olmuyor ama çıplak gözle baktığımda ufak bir gölge vardı gene ümitlenmicem denemeye devaminşallah hep birlikte
Merhaba canım. İyiyim çok şükür ama çok halsizim bişey yapacak gücüm yok. Sen naptın asıl senin nasıl gidiyorCanım kızlar nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı
@Merve3553 @melisaa93 @edahandroZumruduanka96 genc-anne @tweeetyyy seksenlerdeyim @ozgeeeee1 @fnd_50 @Belisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?