- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.701
Canım çok sağol, yani pek ümidim de yok açıkçası yine de. Bir şekilde kaset testte çıkardı diye düşünüyorum her türlü. Ben de bunu izledim ki dr 5 sene önce çekmiş bu videoyu:Pazartesi kan ver canım ilk kanda sonra idrarda çıkıyor hcg az önce YouTube de senin gibi olan bir kadının videosunu izlemiştim,linkini bırakıyorum
Hiii kız ne yaptın yarın sabahtan başlasaydın bariEki Görüntüle 3306398
Yani gene ümitli değilim ama burda belli olmuyor ama çıplak gözle baktığımda ufak bir gölge vardı gene ümitlenmicem denemeye devaminşallah hep birlikte
Benim de bugünkü böyle kuzumAy inşallah pozitiflerimiz bol olsun bu ay
Hangi şehirdesin canımCanım çok sağol, yani pek ümidim de yok açıkçası yine de. Bir şekilde kaset testte çıkardı diye düşünüyorum her türlü. Ben de bunu izledim ki dr 5 sene önce çekmiş bu videoyu:
Ben lh yüksekliğini araştırırken görmüştüm bi kişinin kistten dolayı lh yüksekti kist gidince düşmüştü ama fshtada öylemidir bilmiyorum. En sağlıklısı adet olup 2-3. Günü yaptırmam canım. O zamana kadar canını hiiç sıkma illa bir çaresi vardırCanım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun gerçekten hemen bakıcam çok saol. Adet olursam tekrar yaptircam benimde kafam karıştı cnm belki adet olamadim diye ve kistten ötürü yüksek çıkıyordur değerlerim. Bilmiyorum doktorada bi sorucam
Diğer yandan da böyle şeyler okuyorum. Kafam çorba oldu, biraz daha bekleyip kan testi vermek en doğrusu tabi, ne kadar yorumlasam boş şuanCanım çok sağol, yani pek ümidim de yok açıkçası yine de. Bir şekilde kaset testte çıkardı diye düşünüyorum her türlü. Ben de bunu izledim ki dr 5 sene önce çekmiş bu videoyu:
İstanbul canımHangi şehirdesin canım
Inşallah cnm insallah. Çok teşekkür ederim Allahtan ümit kesilmez. Adet olunca yine yaptircam.Ben lh yüksekliğini araştırırken görmüştüm bi kişinin kistten dolayı lh yüksekti kist gidince düşmüştü ama fshtada öylemidir bilmiyorum. En sağlıklısı adet olup 2-3. Günü yaptırmam canım. O zamana kadar canını hiiç sıkma illa bir çaresi vardır
Ateş tablon var mı kuzum bir bakayım. Ya bir kere bana da olmuştu öyle adet bitimine yumurtlamıştım şok olmuştum hiç olmayan bir şeydi hep geç yumurtlardım normalde. O ay da değerlendiremedik zaten rahim filmi çekilmiştimBenim bugün şişkinliğim çok arttı. Bi de belime genel bi ağrı vurdu. Hani sanki adet yaklaşıyor gibiBen gerçekten de hemen adet bitimi yumurtlamışım heralde. Adet de erken geliyor
Bakalım ateşim düşecek mi yarın. Zaten yükselmemişti fazla, ılık ılık gidiyordu.
Ankaradaysan doktor önerecektim büyük sehirdeymissin bu da iyi bir şey çok fazla opsiyonun var doktor için bence içini ferah tut canim benim yeni gideceğin doktordan amh da talep et talep etmeyince yapmıyorlar genelde ben mutlaka hatırlatıyorum gittiğimde ama tüm hormonlar birlikte değerlendirilmeli bence, d vitaminime de mutlaka baktiriyorum özellikle söylüyorum düşüktü bir bakalım diye 6 ayda bir bakiyorlarmis ama d vitaminine. Bir tane de evladın varmış Allah uzun ömürler versin onu da kendini de yıpratmaİstanbul canım
Yok adetlerim düzenliydi canım ama döngüm kısaydı 23 günde bir oluyordum adet sen hayıt kullan inan 3 ayda düzene girdigini göreceksinBir de cnm seninde fsh yüksek olduğu için adetin düzensiz ve gecikmelimiydi ? Ben yumurtlama günümü bilemiyorum düzensizlikten ovulasyon da hiç kullanmadım bu ay için almistim kullanacağım diye. Ama değerlerimin ümitsiz olduğunu görünce ve hala da adet olmadım zaten en son 25 temmuzda olmuştum ovulasyon da yapamadım kaldı nasip degilmis
İnşallah olmazsa da üzülmicem biliyorum inanıyorum tekrar anne olucam ama zamanı var dicemDaha adetine var canım ilerleyen günlerde iki çizgi göreceksin inanıyorum
Belki de daha hcg idrarına karışmadı hemen olumsuz düşünme, ilerleyen günlerde tekrar test yaparsınBende çatlamadan sonra ki 10 gündeyim Pazartesi adet günüm test yaptım negatif çıktıbu ayda olmadı Eki Görüntüle 3306407
Kullanıcam cnm çok saol. Benim düzensiz bazen 23 bazen 24 bazen 28 bazen de böyle çok gecikmeli işteYok adetlerim düzenliydi canım ama döngüm kısaydı 23 günde bir oluyordum adet sen hayıt kullan inan 3 ayda düzene girdigini göreceksin
Canım çok tatlısın, yok benim ilk olacak inşallahAnkaradaysan doktor önerecektim büyük sehirdeymissin bu da iyi bir şey çok fazla opsiyonun var doktor için bence içini ferah tut canim benim yeni gideceğin doktordan amh da talep et talep etmeyince yapmıyorlar genelde ben mutlaka hatırlatıyorum gittiğimde ama tüm hormonlar birlikte değerlendirilmeli bence, d vitaminime de mutlaka baktiriyorum özellikle söylüyorum düşüktü bir bakalım diye 6 ayda bir bakiyorlarmis ama d vitaminine. Bir tane de evladın varmış Allah uzun ömürler versin onu da kendini de yıpratmaben iyi hissediyorum senin için
İnşallah canım benim inşallahİnşallah olmazsa da üzülmicem biliyorum inanıyorum tekrar anne olucam ama zamanı var dicem
Ben sabah ilk idrar olayına inanmıyorum ya çünkü bütün gebeliklerimi gece öğrendim yatmadan yaptığım testle hatta sabah tekrar yaptığımda daha soluk çıktığını gördüm kendi bildiğimden devam edicem ya tecrübeli olunca daha emin adımlarla ilerliyorum tabi bilmiyorum sana mantıklı geliyor muHiii kız ne yaptın yarın sabahtan başlasaydın bari
İnşallah canım benim baka sendede var ufak gölgelik ümit ettirip üzmek istemem ama hayırlısı olsun hakkımızdaBenim de bugünkü böyle kuzumgün gün pozitife gideriz umarım
Aminnn sağol canımBelki de daha hcg idrarına karışmadı hemen olumsuz düşünme, ilerleyen günlerde tekrar test yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?