💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Pazartesi kan ver canım ilk kanda sonra idrarda çıkıyor hcg az önce YouTube de senin gibi olan bir kadının videosunu izlemiştim,linkini bırakıyorum
Canım çok sağol, yani pek ümidim de yok açıkçası yine de. Bir şekilde kaset testte çıkardı diye düşünüyorum her türlü. Ben de bunu izledim ki dr 5 sene önce çekmiş bu videoyu:

Ben lh yüksekliğini araştırırken görmüştüm bi kişinin kistten dolayı lh yüksekti kist gidince düşmüştü ama fshtada öylemidir bilmiyorum. En sağlıklısı adet olup 2-3. Günü yaptırmam canım. O zamana kadar canını hiiç sıkma illa bir çaresi vardır

Canım çok sağol, yani pek ümidim de yok açıkçası yine de. Bir şekilde kaset testte çıkardı diye düşünüyorum her türlü. Ben de bunu izledim ki dr 5 sene önce çekmiş bu videoyu:

Diğer yandan da böyle şeyler okuyorum. Kafam çorba oldu, biraz daha bekleyip kan testi vermek en doğrusu tabi, ne kadar yorumlasam boş şuan beklemek ne zor yaaa offf

Eklentiler

• Screenshot_20230923_232505_Samsung Internet.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 85
Inşallah cnm insallah. Çok teşekkür ederim Allahtan ümit kesilmez. Adet olunca yine yaptircam.

Ateş tablon var mı kuzum bir bakayım. Ya bir kere bana da olmuştu öyle adet bitimine yumurtlamıştım şok olmuştum hiç olmayan bir şeydi hep geç yumurtlardım normalde. O ay da değerlendiremedik zaten rahim filmi çekilmiştim bu ay da başka enteresanlıklar oldu işte bakalım ne olacak.

İstanbul canım
Ankaradaysan doktor önerecektim büyük sehirdeymissin bu da iyi bir şey çok fazla opsiyonun var doktor için bence içini ferah tut canim benim yeni gideceğin doktordan amh da talep et talep etmeyince yapmıyorlar genelde ben mutlaka hatırlatıyorum gittiğimde ama tüm hormonlar birlikte değerlendirilmeli bence, d vitaminime de mutlaka baktiriyorum özellikle söylüyorum düşüktü bir bakalım diye 6 ayda bir bakiyorlarmis ama d vitaminine. Bir tane de evladın varmış Allah uzun ömürler versin onu da kendini de yıpratma ben iyi hissediyorum senin için

Yok adetlerim düzenliydi canım ama döngüm kısaydı 23 günde bir oluyordum adet sen hayıt kullan inan 3 ayda düzene girdigini göreceksin

Canım çok tatlısın, yok benim ilk olacak inşallah yaşım 39, amh 0.06 benim durumum vahim :) ocaktan bu yana 2 tüp bebek denemem var, başarısız oldu anlaşılacağı üzere bu ay başında maslak acıbademde prp yaptırdım, diğer yandan idil bozkurttan danışmanlık alıyorum falan.. tüm tahlillerimi yaptırıyorum, takviye hep kullanırdım zaten ama şimdi tabi bu sürece yönelik de alıyorum çok şey. bu ay benim prp sonrası dr bana 3 yumurtan var ovulasyon testiyle takip et kaçırma demişti. Bir yumurtan gayet iyi ve büyümeye aday demişti, bu tabi umutlandırdı çok ümidim olmasa da.. bir de üstüne hiç gecikmeyen reglim gecikti. Testler negatif.. falan derken yani kaygılanayım mı heyecanlanayım mı araftayım :) hayırlısı artık sabretmekten başka çarem yok şuan

Hiii kız ne yaptın yarın sabahtan başlasaydın bari
Ben sabah ilk idrar olayına inanmıyorum ya çünkü bütün gebeliklerimi gece öğrendim yatmadan yaptığım testle hatta sabah tekrar yaptığımda daha soluk çıktığını gördüm kendi bildiğimden devam edicem ya tecrübeli olunca daha emin adımlarla ilerliyorum tabi bilmiyorum sana mantıklı geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…