💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizde
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikli gebeliktir 7. Haftada ultrasonda gorulmeye basliyor bebis insallah o gunleri gorur saglikli dogum yaparsiniz

Gebe olmayan cıktı valla bana da bu yakışır ya ben arafta kalırım hep her seyde aynidir 5.7 çıktı tamamen ara değer
5 in alto gebelik yok olur ama 5 i gecmis insallah deger yukselir saglikli bir gebelik olur kimyasala donersede sonraki ay gebe kalma ihtmalinz yuksektr bendede oyle oldu

Cok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizde
İnsallah degildir canim ama sitede cok gordum birden yukseldi kanda seninde ole olur

5.8 ve üzeri pozitifmis benim 5.7 çıktı
Ben 6 degerle kimyasal gebelik gecirdim ama burda 4 le ogrenip suan gebeligi devam edenlerde gordum bekleyip umitsizlige kapilmadan sonucta yumurta dollenmis demekki vucut gebelik yapiyo oluyo bebis bunundusun guzel dusunelim sabir lazim bu surecte sadece

Benimde kasiklarim agryor doktor alttan muayne ettginden beri yani 2 haftadir gebelige yoramyorm muaynedendr diyorum heo acabalarla geciyo omur sanki

Elden gelen baska bir sey yok su an icin sabah kaset test yaparim yine. Carsamba da randevum var zaten. Sonrasina bakacagiz nasip

Ya benim onceki gebelikte ilk öğrendiğimde 20 ydi iki sonra 170 2 gun sonra 670 olmustu
Benimde ilk bebegimde ole olmustu yukseldi
Bu daha ilk deneme ayimizdi. Folik asit bile baslamaya usendim ilk aydan olacak değil ya diyordum
Vallhi cok iyi ilk denemede olmus msallh nazar degmesin
Canim benm okuyup anladihima gore pik degil ertesi gun silik ciktiginda yani catladiginda 1.gün sayiliyor vallhi bana gormek naaip olmadi 22.gun hala pik yok ben catladim yumiden ses yok darisi basima nediyim

Benimde kasiklarim agryor doktor alttan muayne ettginden beri yani 2 haftadir gebelige yoramyorm muaynedendr diyorum heo acabalarla geciyo omur sanki
ay onun acisi gercekten cok agir geciyor birde benm gittigim doktorun usg bozukmis gormek icin icimde gezinip bastirip drdu 1 ay kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…