- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.441
Gebe olmayan neymiş kuzum referansta sanki 0.1 daha fazla çıksa olacak direkt pozitif gibiymis geç mi dollendi kiBAT dündü
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikli gebeliktir 7. Haftada ultrasonda gorulmeye basliyor bebis insallah o gunleri gorur saglikli dogum yaparsinizCok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizde
Aminn cok teşekkür ederimHakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikli gebeliktir 7. Haftada ultrasonda gorulmeye basliyor bebis insallah o gunleri gorur saglikli dogum yaparsiniz
Gebe olmayan cıktı valla bana da bu yakışır ya ben arafta kalırım hep her seyde aynidirGebe olmayan neymiş kuzum referansta sanki 0.1 daha fazla çıksa olacak direkt pozitif gibiymis geç mi dollendi ki
5 in alto gebelik yok olur ama 5 i gecmis insallah deger yukselir saglikli bir gebelik olurGebe olmayan cıktı valla bana da bu yakışır ya ben arafta kalırım hep her seyde aynidir5.7 çıktı tamamen ara değer
İnsallah degildir canim ama sitede cok gordum birden yukseldi kanda seninde ole olurCok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizde
Ya benim onceki gebelikte ilk öğrendiğimde 20 ydi iki sonra 170 2 gun sonra 670 olmustuİnsallah degildir canim ama sitede cok gordum birden yukseldi kanda seninde ole olur
Bu daha ilk deneme ayimizdi. Folik asit bile baslamaya usendim ilk aydan olacak değil ya diyordum5 in alto gebelik yok olur ama 5 i gecmis insallah deger yukselir saglikli bir gebelik olurkimyasala donersede sonraki ay gebe kalma ihtmalinz yuksektr bendede oyle oldu
Beta sonucun mu potifmişBAT dündü
5.8 ve üzeri pozitifmis benim 5.7 çıktıBeta sonucun mu potifmiş
Ben 6 degerle kimyasal gebelik gecirdim ama burda 4 le ogrenip suan gebeligi devam edenlerde gordum bekleyip umitsizlige kapilmadan sonucta yumurta dollenmis demekki vucut gebelik yapiyo oluyo bebis bunundusun guzel dusunelim5.8 ve üzeri pozitifmis benim 5.7 çıktı
Elden gelen baska bir sey yok su an icin sabah kaset test yaparim yine. Carsamba da randevum var zaten. Sonrasina bakacagiz nasipBen 6 degerle kimyasal gebelik gecirdim ama burda 4 le ogrenip suan gebeligi devam edenlerde gordum bekleyip umitsizlige kapilmadan sonucta yumurta dollenmis demekki vucut gebelik yapiyo oluyo bebis bunundusun guzel dusunelimsabir lazim bu surecte sadece
Amin çok teşekkür ederimTebriklersağlıcakla kucağınızda da görürsün inşallah
Yukselir inşallah ya
Guzel dusunelim guzel olsunElden gelen baska bir sey yok su an icin sabah kaset test yaparim yine. Carsamba da randevum var zaten. Sonrasina bakacagiz nasip
Benimde ilk bebegimde ole olmustu yukseldiYa benim onceki gebelikte ilk öğrendiğimde 20 ydi iki sonra 170 2 gun sonra 670 olmustu
Vallhi cok iyi ilk denemede olmus msallh nazar degmesinBu daha ilk deneme ayimizdi. Folik asit bile baslamaya usendim ilk aydan olacak değil ya diyordum
Canim benm okuyup anladihima gore pik degil ertesi gun silik ciktiginda yani catladiginda 1.gün sayiliyor vallhi bana gormek naaip olmadi 22.gun hala pik yok ben catladim yumiden ses yok
Çatlama gününü saymadan ertesi günü 1. Gün sayarak ilerliyoruz kuzum.
ay onun acisi gercekten cok agir geciyor birde benm gittigim doktorun usg bozukmis gormek icin icimde gezinip bastirip drdu 1 ay kendime gelemedimBenimde kasiklarim agryor doktor alttan muayne ettginden beri yani 2 haftadir gebelige yoramyorm muaynedendr diyorum heo acabalarla geciyo omur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?