💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Vallhi yeni duydum canim inanki bole bir bilgilendirme yapip beni aydinlattigin icin sagol peki canim 3 yumurta nasil olmus vallhi muthis benim okdar hormon ignesi kullnmamda 3tane yumi toplandi 2sini 2.gün embrysu olrak atildi ben suan tupbebek tedavisi olmak gozumde buyuyor rabbim cidden hayrlisini kolay yoldan nasip etsin mutlaka ya seni takipteyim ve insallh olur dilerim olacak ve mucizen gelir. Benm ilk bebegim suan buyudu ama kardes istiyr belki bir mucize olur diye ugraaip duryrum olursa olur olmazsa rabbim isteyene versin ne yapalim 1tanesi bile yeter yeterki rabbim istesin ve ol desin dilerim bu yola ilerlemeye calisan kim varsa kucagini bos birakmasin yasayan bilir ya hani o gunlere dondugumde cidden icim hala acir iste rabbim yar ve yardimcimiz olsun sagol cnm umarim maddi manevi yorulmazsiniz mucizene kavusursun

Kuzum benim 3 katı 3 buçuk katı arttı bebişten kaynaklı o kuzum değişkenlik gösteriyor evet senin o civarlarda çıkması lazım daha yüksek de çıkabilir kuzum sen şimdi de var bakalım ne çıkıcak sonuç

canlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim
Bence hiç üzülme benim 34 çıktı iki günde bir artması önemli olan gidip baktır bugün herşey güzel olacak canını sıkma

canimcim insallah benim de saglikla artmistir aksamustu verecegim kan bakalim haber edicem sizlere buradan

Telefonda bilgi vermiyolar bende gecen hafta aynsni yasadim malesef ertesi gun gordum sonucumu
Evet canim sansimi denedim bende okdar bekledik regl 4 gun gecikti doktor tam anlamiyla emindi sanki hamile olduguma cunku reglden 3gun once kahvrengi pembe lekelenmem oldu doktor da altan muane yapalim istersen yada istersen kan ver dedi bende direk kan vermek istedim ay bakalim hayirlisi

Aynen ben de o kadar bu işin içindeyim aylardır ilk kez duydum, o yüzden de size haber vermek istedim. Benim amh değerim 0.06 ama döngülerimde 3-4 yumurtam oluyor illa ki. Ben kalitesini arttırmak için bu ay başı yumurtalıklarıma prp de yaptırdım maslak acıbademde, takviyeler kullanıyorum beslenmemi düzenledim falan, umarım faydası olacak canım çok sağol, gelişmelerden haberdar ederim mutlaka allah yavrunu bağışlasın, 2.yi de nasip etsin inşallah sana da

Bende yarin sabah test yaparm bu sabah yapamadm yarin 4 gun gecikme olcak bakalim mucize olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…