- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.401
Erken değil mi kız kan içinMaalesef çaresi yok canım birkaç saat önce daha test yapmıcam diyip biraz önce test yaptımbağımlılık gibi birşey bu o yüzden yarın gidip kan vercem negatifi orda görüp bırakmak istiyorum şu test işini
Arayinca ozel bilgi yuzyuze ogrenebilirsiniz diyolar telefondan soylemiyorlar benimde gece yarisi e nabza yansimisti kan sonucumAradim yuzume kapatillar cok ilgiler masallah
Vallhi yeni duydum canim inanki bole bir bilgilendirme yapip beni aydinlattigin icin sagol peki canim 3 yumurta nasil olmus vallhi muthis benim okdar hormon ignesi kullnmamda 3tane yumi toplandi 2sini 2.gün embrysu olrak atildi ben suan tupbebek tedavisi olmak gozumde buyuyor rabbim cidden hayrlisini kolay yoldan nasip etsin mutlaka ya seni takipteyim ve insallh olur dilerim olacak ve mucizen gelir. Benm ilk bebegim suan buyudu ama kardes istiyr belki bir mucize olur diye ugraaip duryrum olursa olur olmazsa rabbim isteyene versin ne yapalim 1tanesi bile yeter yeterki rabbim istesin ve ol desin dilerim bu yola ilerlemeye calisan kim varsa kucagini bos birakmasin yasayan bilir ya hani o gunlere dondugumde cidden icim hala acir iste rabbim yar ve yardimcimiz olsun sagol cnm umarim maddi manevi yorulmazsiniz mucizene kavusursunCanım, tam da size göre bir yöntem aslında. Yani senin yumurtalarında bi sıkıntı yok ve tek sorun sperm ise direk bunu deneyin. Doğal siklus yöntemi adı. Tüp bebek tedavi sürecinin sadece başındaki iğne vurulmaları yapmıyorsun, yumurtan kendi büyüyor bekliyorsun. Sonraki süreç aynı yine. Yani toplama, dölleme falan. Doktoruna bu yöntemi istediğini söyleyebilirsin, ben az önce tüp bebek tedavisi yapan doktoruma gidip konuştum, çok sıcak baktı. 3 yumurtam varmış, 1si garanti çünkü şimdiden 10mm. Reglimin 2. Günü bugün. Bi 5 gün klomen kullanıcam ki belki diğer 2sini de uyandırırız dedi. Toplamada bi taşla 2 kuş vururuz bakarsın dediptesi başlıyoruz takibe bakalım. Yani bunun için farklı bir merkez ya da doktor yok, tüp bebek tedavisinin yöntemlerinden biri buymuş. Kendi doktoruna gidip konuşmalısın, sıcak bakmıyorsa başka dr dene, ben istanbuldayım vadi liv de doğa seçkine gidiyorum.
Kuzum benim 3 katı 3 buçuk katı arttı bebişten kaynaklı o kuzum değişkenlik gösteriyor evet senin o civarlarda çıkması lazım daha yüksek de çıkabilir kuzum sen şimdi de var bakalım ne çıkıcak sonuçcanim 20 sinde sabah 08:00 de verdim - 130 cikmis.
simdi 25 inde aksamustu 5:30 da verecegim yani dedigin gibi 22 sinde 260 olsa 24 unde 520 yani 25i aksami da 780 degilde 650 falan gibi dimi. o zaman saglikli bir gebelik oluyor mu ?
ama senin mesela cok artmis canim o neden oyle kisiden kisiye degisiyor mu ? 1 haftada 93 den 2000lere gelmesi
Bence hiç üzülme benim 34 çıktı iki günde bir artması önemli olan gidip baktır bugün herşey güzel olacak canını sıkmacanlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim
canimcim insallah benim de saglikla artmistir aksamustu verecegim kan bakalim haber edicem sizlere buradanKuzum benim 3 katı 3 buçuk katı arttı bebişten kaynaklı o kuzum değişkenlik gösteriyor evet senin o civarlarda çıkması lazım daha yüksek de çıkabilir kuzum sen şimdi de var bakalım ne çıkıcak sonuç
aa oyle mi canim senin de yukseldi mi saglik mi insallah :)Bence hiç üzülme benim 34 çıktı iki günde bir artması önemli olan gidip baktır bugün herşey güzel olacak canını sıkma
Şuan çok şükür doktorumla takip ediyoruz iki kat artıyor inşallah seninki de artmıştır hemen bir kan testi veraa oyle mi canim senin de yukseldi mi saglik mi insallah :)
Hic e nabiza girisim dahi yapilmamis dedim yuzume kapandiArayinca ozel bilgi yuzyuze ogrenebilirsiniz diyolar telefondan soylemiyorlar benimde gece yarisi e nabza yansimisti kan sonucum
canim aksamustu vericem kan testi insallah benim de senin gibidir canimcim saglikli bebislerimiz olsunnnŞuan çok şükür doktorumla takip ediyoruz iki kat artıyor inşallah seninki de artmıştır hemen bir kan testi ver
MasallahŞuan çok şükür doktorumla takip ediyoruz iki kat artıyor inşallah seninki de artmıştır hemen bir kan testi ver
Telefonda bilgi vermiyolar bende gecen hafta aynsni yasadim malesef ertesi gun gordum sonucumuHic e nabiza girisim dahi yapilmamis dedim yuzume kapandibeklemekteyim bakalim
Tamam canım merak etme için ferah tut sağlıklı artmıştırcanimcim insallah benim de saglikla artmistir aksamustu verecegim kan bakalim haber edicem sizlere buradan
Evet canim sansimi denedim bende okdar bekledik regl 4 gun gecikti doktor tam anlamiyla emindiTelefonda bilgi vermiyolar bende gecen hafta aynsni yasadim malesef ertesi gun gordum sonucumu
Aminnn aminnnnncanim aksamustu vericem kan testi insallah benim de senin gibidir canimcim saglikli bebislerimiz olsunnn
Aynen ben de o kadar bu işin içindeyim aylardır ilk kez duydum, o yüzden de size haber vermek istedim. Benim amh değerim 0.06 ama döngülerimde 3-4 yumurtam oluyor illa ki. Ben kalitesini arttırmak için bu ay başı yumurtalıklarıma prp de yaptırdım maslak acıbademde, takviyeler kullanıyorum beslenmemi düzenledim falan, umarım faydası olacak canım çok sağol, gelişmelerden haberdar ederim mutlakaVallhi yeni duydum canim inanki bole bir bilgilendirme yapip beni aydinlattigin icin sagol peki canim 3 yumurta nasil olmus vallhi muthis benim okdar hormon ignesi kullnmamda 3tane yumi toplandi 2sini 2.gün embrysu olrak atildi ben suan tupbebek tedavisi olmak gozumde buyuyor rabbim cidden hayrlisini kolay yoldan nasip etsin mutlaka ya seni takipteyim ve insallh olur dilerim olacak ve mucizen gelir. Benm ilk bebegim suan buyudu ama kardes istiyr belki bir mucize olur diye ugraaip duryrum olursa olur olmazsa rabbim isteyene versin ne yapalim 1tanesi bile yeter yeterki rabbim istesin ve ol desin dilerim bu yola ilerlemeye calisan kim varsa kucagini bos birakmasin yasayan bilir ya hani o gunlere dondugumde cidden icim hala acir iste rabbim yar ve yardimcimiz olsun sagol cnm umarim maddi manevi yorulmazsiniz mucizene kavusursun️
Bende yarin sabah test yaparm bu sabah yapamadm yarin 4 gun gecikme olcak bakalim mucize olur insallahEvet canim sansimi denedim bende okdar bekledik regl 4 gun gecikti doktor tam anlamiyla emindisanki hamile olduguma cunku reglden 3gun once kahvrengi pembe lekelenmem oldu doktor da altan muane yapalim istersen yada istersen kan ver dedi bende direk kan vermek istedim ay bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?