- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.421
İnsallah kuzum hakkimizda hayirlisi olsunBende yarin sabah test yaparm bu sabah yapamadm yarin 4 gun gecikme olcak bakalim mucize olur insallah
Amin insallah Allah im saglikla kucagniza aldirsin bebisiniziSat 20 Ağustos Bat 17 Eylül
Testim pozitif çıktı hatta bugün keseyi de gördük . İnşallah burada olup bekleyen herkese nasip olur
Çok teşekkür ederimAmin insallah Allah im saglikla kucagniza aldirsin bebisinizi
Canım 12.gün oluyor yarın varsa çıkar zaten ama olsa testte de görürdüm herhaldeErken değil mi kız kan için
Amin canim benim allahim merhamet etsin umarim sende yavruna kavusursun rabbim kucagini bos birakmasin saglikli buyusun yumilerin iyi yapmissim canim insallh tedavin cok cok iyi gecer mucizene kavusursun yuce mevlam yumirtaya can veren rabiimm duysun sesimizi yarin kandil kizlar hepbirlikte dua edelim birbirimize sifalandiralim topiği ..Aynen ben de o kadar bu işin içindeyim aylardır ilk kez duydum, o yüzden de size haber vermek istedim. Benim amh değerim 0.06 ama döngülerimde 3-4 yumurtam oluyor illa ki. Ben kalitesini arttırmak için bu ay başı yumurtalıklarıma prp de yaptırdım maslak acıbademde, takviyeler kullanıyorum beslenmemi düzenledim falan, umarım faydası olacak canım çok sağol, gelişmelerden haberdar ederim mutlakaallah yavrunu bağışlasın, 2.yi de nasip etsin inşallah sana da
Ayyy yuregim hopladi kizzHaaaamileeeeyim!
Dicem bir gün
Ay benim 6 yani düşüğünde düşüğüü. Bakmalarına çok sevindim teşekkür ederim.Kuzum özele mi gideceksin? Özelde kadın doğum hepsine baktırır. Devlete hiç gitmedim. Benim Kadın doğumcum özellikle d ye hep baktırdı çünkü genel olarak herkesin eksik. Ve düşüklüğü de engel oluyor gebeliğe diyordu
Ay hadi İnşallah kuzum haber et bize deCanım 12.gün oluyor yarın varsa çıkar zaten ama olsa testte de görürdüm herhalde
Tabii ki canım hele bi kanı veriyim sonucu alıyım hemencikk anında yazarımAy hadi İnşallah kuzum haber et bize de
TebriklerSat 20 Ağustos Bat 17 Eylül
Testim pozitif çıktı hatta bugün keseyi de gördük . İnşallah burada olup bekleyen herkese nasip olur
Sonuc bu. Doktor hicbir sey göremedim dedi. Kan sonucu 1500 olunca gel dediGördüm evet. Hadi kan vercen inş sonucu etiketleee
Ayyyy ya hayali bile güzel değil miAyyy yuregim hopladi kizzdedim test yapti gordu valla cift cizgiyi. O alt satira gecene kadar saniyenin yuzde 1i kadar zamanda nasil mutlu oldum anlatamam ama o gun cok yakin bence kuzum hissediyorum. Yakinda diyeceksin
Benim de 9du ilk basıldığında kuzum. Sonra ilaçlarla 27 oldu. En son temmuzda 24e düşmüş. Daima ilaç kullanıyorum amaAy benim 6 yani düşüğünde düşüğüü. Bakmalarına çok sevindim teşekkür ederim.
Canim daha 3 haftalik falan hatta suan yeni yerlesmis gibi enaz 1000 ile 2000 arasi gorulebilir sen 2 3 gunde bir kan tahlili yaptir s.ocagindan takip et yukselincede gidip keseyi gorrsun hayrli olsunBAT dündü
Cok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizdeCanim daha 3 haftalik falan hatta suan yeni yerlesmis gibi enaz 1000 ile 2000 arasi gorulebilir sen 2 3 gunde bir kan tahlili yaptir s.ocagindan takip et yukselincede gidip keseyi gorrsun hayrli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?