💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin canim benim allahim merhamet etsin umarim sende yavruna kavusursun rabbim kucagini bos birakmasin saglikli buyusun yumilerin iyi yapmissim canim insallh tedavin cok cok iyi gecer mucizene kavusursun yuce mevlam yumirtaya can veren rabiimm duysun sesimizi yarin kandil kizlar hepbirlikte dua edelim birbirimize sifalandiralim topiği ..

A Afratafrac canım sana birşey soracağım. Topik başlığını şu alttaki bize ulaşın kısmından msj atarak mı değiştirdin? Ben de benim topiğin başlığını değiştireceğim. Ordan msj yazdım ama değişme olmadı da sen tecrübeliisin sana sormak istedim. Bir kaç daha mı bekleyeyim

Ay benim 6 yani düşüğünde düşüğüü. Bakmalarına çok sevindim teşekkür ederim.

Ayyy yuregim hopladi kizz dedim test yapti gordu valla cift cizgiyi. O alt satira gecene kadar saniyenin yuzde 1i kadar zamanda nasil mutlu oldum anlatamam ama o gun cok yakin bence kuzum hissediyorum. Yakinda diyeceksin
Ayyyy ya hayali bile güzel değil mi inşallah yazalım buraya birlikte

Canim daha 3 haftalik falan hatta suan yeni yerlesmis gibi enaz 1000 ile 2000 arasi gorulebilir sen 2 3 gunde bir kan tahlili yaptir s.ocagindan takip et yukselincede gidip keseyi gorrsun hayrli olsun

Canim daha 3 haftalik falan hatta suan yeni yerlesmis gibi enaz 1000 ile 2000 arasi gorulebilir sen 2 3 gunde bir kan tahlili yaptir s.ocagindan takip et yukselincede gidip keseyi gorrsun hayrli olsun
Cok sağol canım ama bana kimyasal gebelik gibi geliyor. Carsamba randevum var asmde kan vercem. Randevusuz verilmiyo bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…