💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cnm 3 mü oldu senin kımyasal şimdi testlerim aynı bnım kimyasallardaki gbi
Ama umudunu yitrme sakın

Bende her gördüğümde Allahım banada nasip et diyorum

Ayy bu mesajda vallahi kendimi gördüm son 25 aydır kurduğum hayaller
Bende en çok kocama söylediğim anı merak ediyorum
Ben de rahatlama ve mutlulukla çok ağlarım herhalde. Kursağımda duruyor zaten. Adet olunca ağlamıyorum ama o an bir olsa hüngür hüngür ağlayacağım sanırım. İnsallah en kısa sürede görürüz o günleri hepimiz

Yaa su pozitif görmek nasıl bir his o kadar merak ediyorum ki. Psikopat gibi hayal ediyorum kendimi ilk öğrendiğim anı
Gözlerim artık benle oyun oynuyor baktıkça çift çizgi çıkacak gibi deli manyak bişey oldum eviriyorum çeviriyorum Tuvalette hayallere dalıyorum ya diyorum çift çizgi görmek nasıl bişeydir ki :) Üstüne düşmesek , umursamasak hamile çıkarız yeminle. Herşeyde böyle değil midir üstüne düşülen şey ya gecikir ya olmaz.. 2 aydır deniyoruz bi de uzun zamandır denesem ben iyice kafaları yerdim. Eskiden test mi varmış annelerimiz gecikince anlarmış herşeyi böyle takip etmek elimizde imkan olması da iyi değil bazen yaa.

İşte kuzum biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten olduğu olacakmış aaa test yapayım yok ovulasyon testı yapayım dediğin gibi eskiden ovulasyon testimi varmış açtır açtır doğurmuş eskiler vallahi ya

Daha dün o ağlama işini hallettim çok şükür her ay bi hıçkıra hıçkıra ağlama seansı oluyor ... o yüzden pozitifi görünce muhtemelen yine hıçkıra hıçkıra ağlicam

Kızlar şaka maka bir de çok pahalıya geliyor ya ovulasyon testi, gebelik testi bilmem ne. Akıttığım paranın haddi hesabı yok kargosu bilmemnesi.. Artık kocama aldırcam ha yeter Ekmek su gibi harcanıyor. Dedim ya yumurtlama testlerine paraca harcamaktan yıldım termometre aldım diye.. Kadınlara herşey para para paraaa .Keşke böyle şeyler ücretsiz olsa;hep derim ped ,tampon, stick deodorant ücretsiz olsa diye. Bunlara gebelik testleri ve yumurtlama testleri de eklense

İ
Keşke öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…