- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 33
- 40
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.361
Bu kadar iyi tarif edilemezdi canım :)Gerçekten çok zor, yumurtlama dönemi bittikten sonra bata kadar geçen süre 5 yıl gibi geçiyor
Cnm 3 mü oldu senin kımyasal şimdiKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde @melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. @melegim can @bernaad @tweeetyyy @fnd_50 @edahandro bliiss Merveeee57 @beyons @melisaa93 Tikabasa
Bende her gördüğümde Allahım banada nasip et diyorumBende çok duygusalım, tabi Allah sağlık versin ve hayırlı sağlıklı evlat versin buradaki tüm bekleyenlere , artık dışardaki bebeklere bakıyorum eskiden hiç öyle değildim , bir tane olsun en azından inşallah hayırlısıyla canım
Cnm nasılsın nasıl gdıyorUmarım melisaya getirir aşkımbenim subata kadar çalışmalar durdu maalesef
Öyle kuşum bakalım Rabbim ne zaman nasip edicekVakti geldiğinde olacak canım bence biraz teslimiyet içinde olmak gerekiyor
Ayy bu mesajda vallahi kendimi gördümYaa su pozitif görmek nasıl bir his o kadar merak ediyorum ki. Psikopat gibi hayal ediyorum kendimi ilk öğrendiğim anı
Bende en çok kocama söylediğim anı merak ediyorumYaa su pozitif görmek nasıl bir his o kadar merak ediyorum ki. Psikopat gibi hayal ediyorum kendimi ilk öğrendiğim anı
Koca Danimarka ben TürkiyeBen kaçırmışım kocan nerde kız
Ayy bu mesajda vallahi kendimi gördümson 25 aydır kurduğum hayaller
Ben de rahatlama ve mutlulukla çok ağlarım herhalde. Kursağımda duruyor zaten. Adet olunca ağlamıyorum ama o an bir olsa hüngür hüngür ağlayacağım sanırım. İnsallah en kısa sürede görürüz o günleri hepimizBende en çok kocama söylediğim anı merak ediyorum
Gözlerim artık benle oyun oynuyor baktıkça çift çizgi çıkacak gibi deli manyak bişey oldum eviriyorum çeviriyorumYaa su pozitif görmek nasıl bir his o kadar merak ediyorum ki. Psikopat gibi hayal ediyorum kendimi ilk öğrendiğim anı
İnşallah balımmBen de rahatlama ve mutlulukla çok ağlarım herhalde. Kursağımda duruyor zaten. Adet olunca ağlamıyorum ama o an bir olsa hüngür hüngür ağlayacağım sanırım. İnsallah en kısa sürede görürüz o günleri hepimiz
İşte kuzum biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten olduğu olacakmış aaa test yapayım yok ovulasyon testı yapayım dediğin gibi eskiden ovulasyon testimi varmış açtır açtır doğurmuş eskiler vallahi yaGözlerim artık benle oyun oynuyor baktıkça çift çizgi çıkacak gibi deli manyak bişey oldum eviriyorum çeviriyorumTuvalette hayallere dalıyorum ya diyorum çift çizgi görmek nasıl bişeydir ki :) Üstüne düşmesek , umursamasak hamile çıkarız yeminle. Herşeyde böyle değil midir üstüne düşülen şey ya gecikkir ya olmaz.. 2 aydır deniyoruz bi de uzun zamandır denesem ben iyice kafaları yerdim. Eskiden test mi varmış annelerimiz gecikince anlarmış herşeyi böyle takip etmek elimizde imkan olması da iyi değil bazen yaa.
Kuzum benim negatif gebelik yok ama adeti bekliyorum gelsin güncellicem hemen
Daha dün o ağlama işini hallettim çok şükürBen de rahatlama ve mutlulukla çok ağlarım herhalde. Kursağımda duruyor zaten. Adet olunca ağlamıyorum ama o an bir olsa hüngür hüngür ağlayacağım sanırım. İnsallah en kısa sürede görürüz o günleri hepimiz
Kızlar şaka maka bir de çok pahalıya geliyor ya ovulasyon testi, gebelik testi bilmem ne. Akıttığım paranın haddi hesabı yok kargosu bilmemnesi.. Artık kocama aldırcam ha yeterİşte kuzum biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz zaten olduğu olacakmış aaa test yapayım yok ovulasyon testı yapayım dediğin gibi eskiden ovulasyon testimi varmış açtır açtır doğurmuş eskiler vallahi ya
Keşke öyle olsaKızlar şaka maka bir de çok pahalıya geliyor ya ovulasyon testi, gebelik testi bilmem ne. Akıttığım paranın haddi hesabı yok kargosu bilmemnesi.. Artık kocama aldırcam ha yeterEkmek su gibi harcanıyor. Dedim ya yumurtlama testlerine paraca harcamaktan yıldım termometre aldım diye.. Kadınlara herşey para para paraaa .Keşke böyle şeyler ücretsiz olsa;hep derim ped ,tampon, stick deodorant ücretsiz olsa diye. Bunlara gebelik testleri ve yumurtlama testleri de eklense
İnşallah gelmez kuzumKuzum benim negatif gebelik yok ama adeti bekliyorum gelsin güncellicem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?