💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah gelmez kuzum
Keşke ama umutsuz vaka benimki ... bir de son 2 3 aydır inanılmaz kasık ağrım oluyor adetin ilk günleri dün gece hiç uyutmadı sağ kasık ağrım sebebini de bilmiyorum geçtiğimiz ay hastanelik oldun aşırı ağrım oldu yürüyemedim ve afedersin çok fazla pıhtı geldi

Yarin son bi bakarim kuzum sonra birakirim artik. Genelde 2 gun gecikiyor regl boyle durumlarda. Pazar gunu gelse. Pazartesi zaten randevu aldim. 2. Gunu oluyor adetin hormonlarima da baktiririm
İnşallah gelmeyecek kuzum regl falan. Sakin ol. Ben de kalp atışına kadar hiç inanamadım hamile olduğuma. Allah büyüktür ne kapılar açar dua et sen

Doktora sordun mu kuzum pıhtı genelde hareketsız kalınca geliyo

Hemen niye ümitsizliğe kapılıyorsun, hemen artmayabilir belki yarın koyulaşacak yine yaparsın yarına inşaAllah

Kuzum 32.günde 172 ile öğrendim ben. Sen bakma aile hekimine. Ayrıca bana da geç döllenme dendi. Sonra yakaladı gününü minnoşum

Evet hep stres hep stres ama üstüne düşmeyip tamamen akışına bırakma işini de doğru bulmuyorum. Ben elimden geleni yapayım takıntı haline getirmeden gerisi Allah’a kalmış diyorum. Bunu başarabilirsek olacak sanki
Daha dün o ağlama işini hallettim çok şükür her ay bi hıçkıra hıçkıra ağlama seansı oluyor ... o yüzden pozitifi görünce muhtemelen yine hıçkıra hıçkıra ağlicam
Kıyamam hayal kırıklığı gerçekten çok zor insallah en kısa zamanda mutluluktan ağlayacağız

İnşallah kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip etsin

Kızlar malesef kan sonucum negatif çıktı. Reglime 4 gün kalmıştı. Olsa çıkardı sanırım kanda dimi ? Şu zamandan sorma yükselme ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…