- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.381
Keşkeİnşallah gelmez kuzum
Kan vermediklerimi de dahil edersek 5 kuzum.Cnm 3 mü oldu senin kımyasal şimditestlerim aynı bnım kimyasallardaki gbi
Ama umudunu yitrme sakın
İnşallah gelmeyecek kuzum regl falan. Sakin ol. Ben de kalp atışına kadar hiç inanamadım hamile olduğuma. Allah büyüktür ne kapılar açarYarin son bi bakarim kuzum sonra birakirim artik. Genelde 2 gun gecikiyor regl boyle durumlarda. Pazar gunu gelse. Pazartesi zaten randevu aldim. 2. Gunu oluyor adetin hormonlarima da baktiririm
Doktora sordun mu kuzum pıhtı genelde hareketsız kalınca geliyoKeşkeama umutsuz vaka benimki ... bir de son 2 3 aydır inanılmaz kasık ağrım oluyor adetin ilk günleri dün gece hiç uyutmadı sağ kasık ağrım sebebini de bilmiyorum geçtiğimiz ay hastanelik oldun aşırı ağrım oldu yürüyemedim ve afedersin çok fazla pıhtı geldi
Hemen niye ümitsizliğe kapılıyorsun, hemen artmayabilir belki yarın koyulaşacak yine yaparsın yarına inşaAllahKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde @melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. @melegim can @bernaad T tweeetyyy @fnd_50 @edahandro bliiss Merveeee57 @beyons @melisaa93 @Tikabasa
Kuzum 32.günde 172 ile öğrendim ben. Sen bakma aile hekimine. Ayrıca bana da geç döllenme dendi. Sonra yakaladı gününü minnoşumKizlar merhaba. Konu açtım ama sizede sormak istedim. Beta 111 ckti. Son adet tarihim 25 agustos.aile hekimi dusuk cikmis dedi. 4-5 haftalk olmasi gerekirken 3-4haftalik cikmis dedi. Pazartesi tekrar kan vercem. Adet döngum 30-32 gun. Acaba gec dollenmemi oldu. Kafamda deli sorular
Gittim kuzum doktora bi şey göremedi ama ağrılar tekrarlayınca yazdım doktora, 2 ay deneyin olmazsa gel detaylı bakalım hem de klomen başlayalım dediDoktora sordun mu kuzum pıhtı genelde hareketsız kalınca geliyo
Kız daha ne olsun yaaaa ben burdayım diyooooKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde @melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. @melegim can @bernaad T tweeetyyy @fnd_50 @edahandro bliiss Merveeee57 @beyons @melisaa93 @Tikabasa
Anladım balım ihmal etme ya gerekirse farklı doktorada danışGittim kuzum doktora bi şey göremedi ama ağrılar tekrarlayınca yazdım doktora, 2 ay deneyin olmazsa gel detaylı bakalım hem de klomen başlayalım dedi
Bakıcaz artık kuzum teşekkür ederimAnladım balım ihmal etme ya gerekirse farklı doktorada danış
Neden kasımm
Evet hep stres hep stres ama üstüne düşmeyip tamamen akışına bırakma işini de doğru bulmuyorum. Ben elimden geleni yapayım takıntı haline getirmeden gerisi Allah’a kalmış diyorum. Bunu başarabilirsek olacak sankiGözlerim artık benle oyun oynuyor baktıkça çift çizgi çıkacak gibi deli manyak bişey oldum eviriyorum çeviriyorumTuvalette hayallere dalıyorum ya diyorum çift çizgi görmek nasıl bişeydir ki :) Üstüne düşmesek , umursamasak hamile çıkarız yeminle. Herşeyde böyle değil midir üstüne düşülen şey ya gecikir ya olmaz.. 2 aydır deniyoruz bi de uzun zamandır denesem ben iyice kafaları yerdim. Eskiden test mi varmış annelerimiz gecikince anlarmış herşeyi böyle takip etmek elimizde imkan olması da iyi değil bazen yaa.
Kıyamam hayal kırıklığı gerçekten çok zor insallah en kısa zamanda mutluluktan ağlayacağızDaha dün o ağlama işini hallettim çok şükürher ay bi hıçkıra hıçkıra ağlama seansı oluyor ... o yüzden pozitifi görünce muhtemelen yine hıçkıra hıçkıra ağlicam
Hee dur o zaman ya daha ay bitmemiş ümitsizliğe yer yok şimdi çıkmaz ki zaten1 ekim bat günüm 1 kasıma kaldım ondan canım
İnşallah kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip etsinEvet hep stres hep stres ama üstüne düşmeyip tamamen akışına bırakma işini de doğru bulmuyorum. Ben elimden geleni yapayım takıntı haline getirmeden gerisi Allah’a kalmış diyorum. Bunu başarabilirsek olacak sanki
Kıyamam hayal kırıklığı gerçekten çok zor insallah en kısa zamanda mutluluktan ağlayacağız
Insallahh cok tesekkr ederimKuzum 32.günde 172 ile öğrendim ben. Sen bakma aile hekimine. Ayrıca bana da geç döllenme dendi. Sonra yakaladı gününü minnoşum
Regli olacak gibi kasık ağrım var akıntım da kesildi olucam belli ya yani ha geç ha erken zamanında sağlıklı gelsin sters yapmıyorum o yüzdenHee dur o zaman ya daha ay bitmemiş ümitsizliğe yer yok şimdi çıkmaz ki zaten
Stres yapmıyosan sıkıntı yok kuzumRegli olacak gibi kasık ağrım var akıntım da kesildi olucam belli ya yani ha geç ha erken zamanında sağlıklı gelsin sters yapmıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?