- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.401
Evet kuzum oyle haklisin ki inanamakta. Surec uzadikca tedirginlikler artiyor galiba. Aynen de oyle Allah'tan istiyoruz hayirlisiniİnşallah gelmeyecek kuzum regl falan. Sakin ol. Ben de kalp atışına kadar hiç inanamadım hamile olduğuma. Allah büyüktür ne kapılar açardua et sen
Kuzum sabah negatif çıktı testim ama regl olmadım henüz hiç anlamadım ya
1860 il e yaşadımkizlar kimyasal yasadiginizda beta en fazla ne kadar oluyor ornegin 1000in ustune ciktiktan sonra da kimyasal olabiliyor mu?
Burdayim diyo da burda kaliciyim 9 ay demio galiba kuzumKız daha ne olsun yaaaa ben burdayım diyoooo
Aa ben bu kadar ilerledikten sonra olmaz saniyordum.1860 il e yaşadım
1860 idi ertesi gün keseyi gördüm akşamına adetim basladiAa ben bu kadar ilerledikten sonra olmaz saniyordum.
Belli olmaz canım. Gec dollenme olduysa cikadabilir. Yumurtlama gununu biliyor musun? Takip yapmis miydinKızlar malesef kan sonucum negatif çıktı. Reglime 4 gün kalmıştı. Olsa çıkardı sanırım kanda dimi ? Şu zamandan sorma yükselme ihtimali var mı
canim hadi bir mucize insallahKuzum sabah negatif çıktı testim ama regl olmadım henüz hiç anlamadım yadakikasını da şaşmazdi ama
Güzel şeyler olacak inanEvet kuzum oyle haklisin ki inanamakta. Surec uzadikca tedirginlikler artiyor galiba. Aynen de oyle Allah'tan istiyoruz hayirlisini
Kuzum kese gorduysen o düşük oluyor. Kimyasalda kese hic oluşmuyor1860 idi ertesi gün keseyi gördüm akşamına adetim basladi
Ettim canım ayın 17 si yumurtlama 18 i çatlamaydıBelli olmaz canım. Gec dollenme olduysa cikadabilir. Yumurtlama gununu biliyor musun? Takip yapmis miydin
İşte gittiKuzum kese gorduysen o düşük oluyor. Kimyasalda kese hic oluşmuyor
11. Gun o zaman bugun. Yine de 2 gun daha bekle bence. Belki gec bulusmustur sperm ve yumurta ya da gec yerlesmistir. Ya da daha yerlesme asamasinda beta salinmamistir. Belirtilerin var cunkuEttim canım ayın 17 si yumurtlama 18 i çatlamaydı
Gelmesi de bazen bir nimet canim. Onu beklemek de zor olabiliyor. Ama gun icindeki ates anlamli mi onu bilemedimBenim bugün ateş 0.2 düşmüş ama daha adet ateşi değil. Dışarı çıktım eve döndüm merdiven çıkmıştım o kadar. Dedim hararet yapmışımdır bakayım ölçeyim, daha da düşük çıktı. Geliyor galiba
1000 üstü kimyasal duymadım hiç benim en fazla 53 oldu 33 43 53 56 oldu sonra zaten kimyasal oldu 1000 üstü sanırım düşük oluyor yada dış gebelik tabi regli olduysankizlar kimyasal yasadiginizda beta en fazla ne kadar oluyor ornegin 1000in ustune ciktiktan sonra da kimyasal olabiliyor mu?
İnşallah ama hiç umudum kalmadı şu an11. Gun o zaman bugun. Yine de 2 gun daha bekle bence. Belki gec bulusmustur sperm ve yumurta ya da gec yerlesmistir. Ya da daha yerlesme asamasinda beta salinmamistir. Belirtilerin var cunku
Kimyasal mı oldun ilk defa duydum1860 il e yaşadım
Insallah sağlıkla tekrar nasip olurİşte gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?