💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim bugün ateş 0.2 düşmüş ama daha adet ateşi değil. Dışarı çıktım eve döndüm merdiven çıkmıştım o kadar. Dedim hararet yapmışımdır bakayım ölçeyim, daha da düşük çıktı. Geliyor galiba

Gelmesi de bazen bir nimet canim. Onu beklemek de zor olabiliyor. Ama gun icindeki ates anlamli mi onu bilemedim

kizlar kimyasal yasadiginizda beta en fazla ne kadar oluyor ornegin 1000in ustune ciktiktan sonra da kimyasal olabiliyor mu?
1000 üstü kimyasal duymadım hiç benim en fazla 53 oldu 33 43 53 56 oldu sonra zaten kimyasal oldu 1000 üstü sanırım düşük oluyor yada dış gebelik tabi regli olduysan

11. Gun o zaman bugun. Yine de 2 gun daha bekle bence. Belki gec bulusmustur sperm ve yumurta ya da gec yerlesmistir. Ya da daha yerlesme asamasinda beta salinmamistir. Belirtilerin var cunku
İnşallah ama hiç umudum kalmadı şu an (( bütün belirtilerim vardı çok umutluydum. Olsa en azından bi 20 falan bile çıkardı belki sonucum ama direkt 1 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…