💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bende başka bir erken gebelik testi var yarın sabah yapacağım canım çok sağol kaşıntı yoktu geldiği zaman ped takmıştım yerleşme kanamasından sonra takip edeyim diye sanırım o tahriş etti ve enfeksiyon olduğumu düşündüğüm için psikolojik kaşınma başladı bugün belim baya ağrıyor zaten. Mide bulantımda hafif var yanağımda da sivilce çıktı umarım regl olmayacağımdır

Anladım canım sağlıkla kavuş bebişine inşallah

Ahh A Afratafrac nasıl özledim seni nasılsın kuzum nasıl gidiyor ben hala belirti dinliyorum kendimde
Ahhh kuzumm Daha dün dedim ne güzeldi oradaki sohbetimiz ama iş güç halsizlik derken önceliklendiriyorsun internette gezindiğin süreyi bile. Bebişle ilgili bişiler okuyup öğrenmeye çalışıyorsun. Allahım sana ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda.
12 haftalık olduk. Dün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. İlk trimester i bitirdin diyebiliriz artık dedi.
Kan verdim bir de bu DNA tarama testi için sanırım en geç 2 haftaya sonucunu alacağız. İnşallah temiz çıkar, oradan gelecek sonuca göre içimiz rahatlayacak inşallah. Tabi bir de yanında cinsiyetini de öğrenmiş olacağız

Ahh canım büyümüşsünüz bile inşallah hayırlı sonuçların olacak inanıyorum benimde regl 5 gün kaldı bugün cuma lekelenme yaşadım sanırım test yapmayı bekliyorum bende midem bulandı 2-3 gün bugün daha iyiyim bakalım hayırlısı ne olacak

Canım ben soğan kürü yapıyorum, d vitamini magnezyum inofolic combi kullanıyorum, bir de avokado fındık ceviz badem kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorum sen neler yapıyosun ?
Oh masallah bu ay hamile kalırsan ki insallah kalacaksın bomba gibi bir bebek gelecek ben de inofolic combi kullanıyorum yumurtlama sonrası folidaysle devam edicem. Onun dışında aklıma geldikçe bal çörek otu kurunu içiyorum. Yumurtlama sonrasında avokadolarım hazır

Ay lekelenmeden sonra beklemek çok zordur yaa inşallah guzel haberlerini alacağız yakında

Ay lekelenmeden sonra beklemek çok zordur yaa inşallah guzel haberlerini alacağız yakında
Hemde çokk zor kimyasalda böyle kanama yaşamamıştım yarın 5 gün olacak 5-6 gün sonra test yapın yazıyor inşallah pozitiftir cumadan beri düne kadar midem bulandı baya bugün çok belirgin değil şimdiye kadar bulantım

Belirtiler yanıltabiliyor bazen ama lekelenme çok umut verici. İnsallah pozitifi göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…