- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.721
@simurgggg kaçıncı gün yerleşme düşüşü olur sen bilirsinarkadaşımız benim kafadan 5.gün test yapışıma bakılırsa
Dur dur düşme o hatayahaha şimdiden yapmak istiyorum :) hayırlısı kuzucummm
Keşkee ama biz yapamayız onu imkansızzbat a kadar beklesem keşke
doğru diyosun :) 3 güne yapmaya başlarımmKeşkee ama biz yapamayız onu imkansızz
sen bensin
sende ben
kafalar aynı bizim ah şu sabırsızlığımız olmasa ama işte hiç duramam ki nasıl durayım aklım hep orada
Bende başka bir erken gebelik testi var yarın sabah yapacağım canım çok sağolYerleşme akıntısı olabilir bende enfeksiyon sandım ama kaşıntı yanma batma kötü koku yoktu söyle yap predictor erken gebelik testi var onu al sabah ilk idrarla bak bende gözle zor görülür bir ikinci çizgi çıkmıştı
Tabi cnmA Afratafrac sizde testlerle takip etmiştiniz sanırım kapanan topıkte aradım ama bulamadım varsa atar mısınız testlerinizi
Ahh A Afratafrac nasıl özledim seni nasılsın kuzum nasıl gidiyorTabi cnm
💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞
@Afratafrac senin 9.gunde yaptigin testlerin duruyor mu, gun gun testlerini atmistin sanki diger topikte. Eger duruyorsa atar misin?www.kadinlarkulubu.com
Anladım canım sağlıkla kavuş bebişine inşallahCanım Belli hiç bir belirtim olmadı hatta bu ay gebelik beklemiyordum bazı durumlarda dolayı ama sadece sarı akıntım oldu ben reglimden 5 gün önce felan öğrenmiş oldum rüya gördüm ona dayanarak test yaptım . Ama adet günümden sonra kasık ve bel ağrım başladı beyaz sarı arası akıntı meme hassasiyeti özellikle uçları acıyordu
Aaa artık daha çok belliGunaydın arkadaslar testım az Mı koyulasıyor her gun yaptıgım ıcın mı bana az gelıyor acaba. Dpo 13 e göre koyuluk nasıl sizce? Ateşim de stabil gidiyor normal mi?
@melegim canmelisaa93 ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3315266 Eki Görüntüle 3315267 Eki Görüntüle 3315268
Ahhh kuzummAhh A Afratafrac nasıl özledim seni nasılsın kuzum nasıl gidiyorben hala belirti dinliyorum kendimde
Ahh canım büyümüşsünüz bile inşallah hayırlı sonuçların olacak inanıyorumAhhh kuzummDaha dün dedim ne güzeldi oradaki sohbetimiz ama iş güç halsizlik derken önceliklendiriyorsun internette gezindiğin süreyi bile. Bebişle ilgili bişiler okuyup öğrenmeye çalışıyorsun. Allahım sana ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda.
12 haftalık olduk. Dün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. İlk trimester i bitirdin diyebiliriz artık dedi.
Kan verdim bir de bu DNA tarama testi için sanırım en geç 2 haftaya sonucunu alacağız. İnşallah temiz çıkar, oradan gelecek sonuca göre içimiz rahatlayacak inşallah. Tabi bir de yanında cinsiyetini de öğrenmiş olacağız
Oh masallah bu ay hamile kalırsan ki insallah kalacaksınCanım ben soğan kürü yapıyorum, d vitamini magnezyum inofolic combi kullanıyorum, bir de avokado fındık ceviz badem kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorumsen neler yapıyosun ?
Ay lekelenmeden sonra beklemek çok zordur yaa inşallah guzel haberlerini alacağız yakındaAhh canım büyümüşsünüz bile inşallah hayırlı sonuçların olacak inanıyorumbenimde regl 5 gün kaldı bugün cuma lekelenme yaşadım sanırım test yapmayı bekliyorum bende midem bulandı 2-3 gün bugün daha iyiyim bakalım hayırlısı ne olacak
Hemde çokk zor kimyasalda böyle kanama yaşamamıştım yarın 5 gün olacak 5-6 gün sonra test yapın yazıyorAy lekelenmeden sonra beklemek çok zordur yaa inşallah guzel haberlerini alacağız yakında
Belirtiler yanıltabiliyor bazen ama lekelenme çok umut verici. İnsallah pozitifi göreceğizHemde çokk zor kimyasalda böyle kanama yaşamamıştım yarın 5 gün olacak 5-6 gün sonra test yapın yazıyorinşallah pozitiftir cumadan beri düne kadar midem bulandı baya bugün çok belirgin değil şimdiye kadar bulantım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?