💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hadi inşallah bir 4-5 gün daha sabredip erken gebelik testi yap canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Erkenden yapmayacağım demiştim ama bilmiyorum bu ay çok yoğun duygular içerisindeyim kuzum. Eşimle kendimizi çocuk muhabbeti yaparken buluyoruz sanki anne babayızda onun tartışması sonra diyorum sanki hamileyim ama sus sende nolmuş suratına test yaptında bana mı söylemiyorsun dedi dedim al bak 9 gün var abartmaaa Ağustostada eylül ekimde olucak yaklaştık demişti. Ay kızlar düşer bayılırım salmıştım baya gratisten indirimde ped bile aldım

Ay ne güzel ya eşinin de senin de gönlünüzdeki olsun indirimli pedler feda olsun
Benim eşim de bir şeyi ne kadar dillendirirsen zor olur kafasında beni çıldırtıyor bazen sen çok deşiyorsun her konuyu rahat ol diyor ama o da bana umursamaz geliyor siz en azından aynı frekanstaymissiniz maşallah

Kizlar iyi geceler benim bat 10 ekimdi bugun cok az kanamam oldu regl oldum sandim ama sonra kesildi bi anda devami gelmedi. Dün yani pazar günü de kaset test yapmistim negatif çıkmıştı. Bu gelen kan yerlesme kanamasi olabilir mi acaba ama pembe veya kahve degildi kırmızıydı. Kasık ağrım vardi kanama kesilince oda kesildi anlamadim aslinda yarin devami gelir diye düşünüyorum ama bi umut iste sorayim size dedim

İyi geceler kızlar , 2 aydır yumurtlama sonrası sağ kasık batması ve sol göğüs ağrısı yaşıyorum geçen ay negatiftim şu an zaten bata henüz 10 gün var .. yani bu kadar tesadüf mü sağ kasık batması sol göğüs ağrısı var mı başına gelen

Aynen kuzum aynen düne kadar testlerim aşırı silikti koyulaşmıyo bile bakalım ne zaman pik görücem bu ay bir sürü şey yapıyorum

Günaydın kızlarrr çokkkk güzel bi gün olsun çatlatma iğnesinin 7.gününden selamlar dün olan bel ve kaşık ağrım şimdilik yok ateş takibine devam ediyorum hcg test takibi yapıp yapmamak konusunda kararsızım daha çok strese sokar gibi geliyor ama bi canım istemiyor da değil

Ben 12. Gün test yapmıstım pozıtıftı iğne etkisi mi degıl mı emın olamadık keske takip yapsaydım dedim

Eklentiler

• AF7D3A8A-473B-489D-9915-80AA693FC92F.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 90
Bence bir tık koyulaşmış canım birden daha koyu görürsün inşallah bak benimkini atim
Ayy ne iyi ettin de attın 14. Gün birden koyulaşmış. Dün su gibi akıntım oldu sınra da silince kahveli acık pembeli akıntım oldu geceden beri bir daha gelmedi. Ateş nasıl sence normal mi düşecek diye ödüm kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…