- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.681
Erkenden yapmayacağım demiştim ama bilmiyorum bu ay çok yoğun duygular içerisindeyim kuzum. Eşimle kendimizi çocuk muhabbeti yaparken buluyoruz sanki anne babayızda onun tartışması sonra diyorum sanki hamileyim ama sus sendeHadi inşallahbir 4-5 gün daha sabredip erken gebelik testi yap canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Ay ne güzel ya eşinin de senin de gönlünüzdeki olsunErkenden yapmayacağım demiştim ama bilmiyorum bu ay çok yoğun duygular içerisindeyim kuzum. Eşimle kendimizi çocuk muhabbeti yaparken buluyoruz sanki anne babayızda onun tartışması sonra diyorum sanki hamileyim ama sus sendenolmuş suratına test yaptında bana mı söylemiyorsun dedi dedim al bak 9 gün var abartmaaa Ağustostada eylül ekimde olucak yaklaştık demişti. Ay kızlar düşer bayılırım salmıştım baya gratisten indirimde ped bile aldım
Kızlar bakar mısın silik de olsa çıktı gebelik olabilir mi
Canım lh testi o hcg değil yani gebeliği değil lh hormonunu gösteren testKızlar bakar mısın silik de olsa çıktı gebelik olabilir mi
Yaa umutlanmıştım bir anCanım lh testi o hcg değil yani gebeliği değil lh hormonunu gösteren test
Heyecandan ovülasyon testi olduğunu fark etmemişimCanım lh testi o hcg değil yani gebeliği değil lh hormonunu gösteren test
Aynen kuzum aynen düne kadar testlerim aşırı silikti koyulaşmıyo bileAh bebitom atladım mi naptim mesajınıben yarın başlayacağım ovulasyona bugün akıntım başladı çok şükür öncesinde yapmadım 13-14 u gibi pik bekliyorum kuzum ay çok heyecanlı haberdar edelim birbirimizi
EvetAcilde mi yaptırdın kuzum bu testi
Anladım canım teşekkür ederimCanım her labaratuvarın ölçümü farklı olur, hep aynı yerde takip yapmak daha doğru
Bnde miratech iyi diye duymuştum hassas diyolar hiç kullanmadım amaCanım kan sonucunu doktor gördü mü acayip olmuş aslında referanslari da aynı bende anlamadım
Ben 12. Gün test yapmıstım pozıtıftı iğne etkisi mi degıl mı emın olamadık keske takip yapsaydım dedimGünaydın kızlarrr çokkkk güzel bi gün olsun çatlatma iğnesinin 7.gününden selamlar dün olan bel ve kaşık ağrım şimdilik yok ateş takibine devam ediyorum hcg test takibi yapıp yapmamak konusunda kararsızım daha çok strese sokar gibi geliyor ama bi canım istemiyor da değilEki Görüntüle 3315265
Bence bir tık koyulaşmış canım birden daha koyu görürsün inşallah bak benimkini atimGunaydın arkadaslar testım az Mı koyulasıyor her gun yaptıgım ıcın mı bana az gelıyor acaba. Dpo 13 e göre koyuluk nasıl sizce? Ateşim de stabil gidiyor normal mi?
melegim can melisaa93 ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3315266 Eki Görüntüle 3315267 Eki Görüntüle 3315268
Bana bı tık koyulasmis gibi geldiGunaydın arkadaslar testım az Mı koyulasıyor her gun yaptıgım ıcın mı bana az gelıyor acaba. Dpo 13 e göre koyuluk nasıl sizce? Ateşim de stabil gidiyor normal mi?
Koyulaşmış canımGunaydın arkadaslar testım az Mı koyulasıyor her gun yaptıgım ıcın mı bana az gelıyor acaba. Dpo 13 e göre koyuluk nasıl sizce? Ateşim de stabil gidiyor normal mi?
Ayy ne iyi ettin de attınBence bir tık koyulaşmış canım birden daha koyu görürsün inşallah bak benimkini atim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?