- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #12.701
Koyulaşmış canım
Bana bı tık koyulasmis gibi geldi
Günaydın canım bugun 15. Günüm benim de hala aşırı silik bakalım ne zaman göreceğizz. Neler yapıyorsun peki ?Aynen kuzum aynen düne kadar testlerim aşırı silikti koyulaşmıyo bilebakalım ne zaman pik görücem bu ay bir sürü şey yapıyorum
15. Gün silik bile gördüyseniz kan verin direk iğnenin etkisi kalmıyor 15. Günde ben ilk aşılamadan sonra 11. Gün öğrenmiştim hamileliğimiGünaydın canım bugun 15. Günüm benim de hala aşırı silik bakalım ne zaman göreceğizz. Neler yapıyorsun peki ?
Oda da doğru bu seferde kafa karışıklığı olabilir ben 10.gün başlıyım o zamanBen 12. Gün test yapmıstım pozıtıftı iğne etkisi mi degıl mı emın olamadık keske takip yapsaydım dedim
Yaaa koyulaşmışGunaydın arkadaslar testım az Mı koyulasıyor her gun yaptıgım ıcın mı bana az gelıyor acaba. Dpo 13 e göre koyuluk nasıl sizce? Ateşim de stabil gidiyor normal mi?
melegim can @melisaa93 ve diğer arkadaslar
Eki Görüntüle 3315266 Eki Görüntüle 3315267 Eki Görüntüle 3315268
Aynen bence de önce negatifi gör ki iğnenin etkisinin gittiğini gör genelde 11.gun negatiflesiyorOda da doğru bu seferde kafa karışıklığı olabilir ben 10.gün başlıyım o zaman
Onuda atim kuzum benim ilk ögrendigim günler gibi gidiyorAyy ne iyi ettin de attın14. Gün birden koyulaşmış. Dün su gibi akıntım oldu sınra da silince kahveli acık pembeli akıntım oldu geceden beri bir daha gelmedi. Ateş nasıl sence normal mi düşecek diye ödüm kopuyo
Yüreğime su serpiyorsunuz hepinizden Allah razı olsun Rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin sizlere deYaaa koyulaşmışher gün yaptığın için direk farkedilmesşni bekleme canım ama bariz fark var ateşin de bunu destekliyor zaten
Sizinde 4 gün stabil gitmiş teşekkür ederim hep yatdımcı oluyorsunuzOnuda atim kuzum benim ilk ögrendigim günler gibi gidiyor
İnşallah saglıkla ilerler canım istiyorum ki hepiniz hamile kalın bebeklerinizi kucagınıza alın canım saglıklaSizinde 4 gün stabil gitmiş teşekkür ederim hep yatdımcı oluyorsunuz
Doğru söylüyorsun test yapmaktan biraz korkuyorum aslında o yüzden direk 12.gün yapayım demiştim ama bu seferde pozitif olursa dediğiniz gibi acaba mı kalacak içimdeAynen bence de önce negatifi gör ki iğnenin etkisinin gittiğini gör genelde 11.gun negatiflesiyor
Geçmiş miydi adetin yoksa herhangi bir rahatsızlık şikayetiyle mi gittin genelde bakmıyor aciller o yüzden soruyorum
Canım ben soğan kürü yapıyorum, d vitamini magnezyum inofolic combi kullanıyorum, bir de avokado fındık ceviz badem kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorumGünaydın canım bugun 15. Günüm benim de hala aşırı silik bakalım ne zaman göreceğizz. Neler yapıyorsun peki ?
Canım Belli hiç bir belirtim olmadı hatta bu ay gebelik beklemiyordum bazı durumlarda dolayı ama sadece sarı akıntım oldu ben reglimden 5 gün önce felan öğrenmiş oldum rüya gördüm ona dayanarak test yaptım . Ama adet günümden sonra kasık ve bel ağrım başladı beyaz sarı arası akıntı meme hassasiyeti özellikle uçları acıyorduCanım özel değilse belirtilerin nelerdi?
Benimde dün oldu sarı akıntım ve korktum enfeksiyon diye böyle kusura bakmayın ama sperm gibi bu bi işaret mi ? Cuma günüde 2 damla soluk pembe ve kahverengi gibi lekelenme yaşadım test yaptım ertrsi gün negatifti bir daha yarın sabah yapıcam inşallah reglime bugün 5 gün var.Canım Belli hiç bir belirtim olmadı hatta bu ay gebelik beklemiyordum bazı durumlarda dolayı ama sadece sarı akıntım oldu ben reglimden 5 gün önce felan öğrenmiş oldum rüya gördüm ona dayanarak test yaptım . Ama adet günümden sonra kasık ve bel ağrım başladı beyaz sarı arası akıntı meme hassasiyeti özellikle uçları acıyordu
Yerleşme akıntısı olabilir bende enfeksiyon sandım ama kaşıntı yanma batma kötü koku yoktu söyle yap predictor erken gebelik testi var onu al sabah ilk idrarla bak bende gözle zor görülür bir ikinci çizgi çıkmıştıBenimde dün oldu sarı akıntım ve korktum enfeksiyon diye böyle kusura bakmayın ama sperm gibi bu bi işaret mi ? Cuma günüde 2 damla soluk pembe ve kahverengi gibi lekelenme yaşadım test yaptım ertrsi gün negatifti bir daha yarın sabah yapıcam inşallah reglime bugün 5 gün var.
S simurgggg kaçıncı gün yerleşme düşüşü olur sen bilirsinKızlar ateş ölçerken yumurta yerleşmesinden ne zaman sonra ateş düşüp gebelik varsa eğer yükselişe geçiyor acaba ilk defa deniyorum nasıl bişi anlamadım :)
çatlamadan sonra bi ateş yükseldi bugün düştü daha çatlamanın 3. günü belirti aramak için erken ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?