💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen kuzum aynen düne kadar testlerim aşırı silikti koyulaşmıyo bile bakalım ne zaman pik görücem bu ay bir sürü şey yapıyorum
Günaydın canım bugun 15. Günüm benim de hala aşırı silik bakalım ne zaman göreceğizz. Neler yapıyorsun peki ?

Onuda atim kuzum benim ilk ögrendigim günler gibi gidiyor

Eklentiler

• 4D6714D8-6F28-42BB-9544-A1971BE5E54B.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar. Ovulasyon testi yapıyorum son üç testim fotoğrafta tarihlerle beraber var. Dün akşam tekrar ovulasyon testi yaptım, çok karın ağrım oldu şüphelendim acaba yumurtluyor muyum diye testi tekrarladım ve ikinci çizgiyi gördüm. En alttaki testi şimdi yaptım ve silik çıktı. Yumurtam çatlamış mı yani? Bu kadar çabuk olgunlaşıp çatlaması normal mi? Döngümün 16.günü bugün

Eklentiler

• 2486F7D6-D9FC-42A7-84ED-C658C7448FEF.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın canım bugun 15. Günüm benim de hala aşırı silik bakalım ne zaman göreceğizz. Neler yapıyorsun peki ?
Canım ben soğan kürü yapıyorum, d vitamini magnezyum inofolic combi kullanıyorum, bir de avokado fındık ceviz badem kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorum sen neler yapıyosun ?

Canım özel değilse belirtilerin nelerdi?
Canım Belli hiç bir belirtim olmadı hatta bu ay gebelik beklemiyordum bazı durumlarda dolayı ama sadece sarı akıntım oldu ben reglimden 5 gün önce felan öğrenmiş oldum rüya gördüm ona dayanarak test yaptım . Ama adet günümden sonra kasık ve bel ağrım başladı beyaz sarı arası akıntı meme hassasiyeti özellikle uçları acıyordu

Benimde dün oldu sarı akıntım ve korktum enfeksiyon diye böyle kusura bakmayın ama sperm gibi bu bi işaret mi ? Cuma günüde 2 damla soluk pembe ve kahverengi gibi lekelenme yaşadım test yaptım ertrsi gün negatifti bir daha yarın sabah yapıcam inşallah reglime bugün 5 gün var.

Yerleşme akıntısı olabilir bende enfeksiyon sandım ama kaşıntı yanma batma kötü koku yoktu söyle yap predictor erken gebelik testi var onu al sabah ilk idrarla bak bende gözle zor görülür bir ikinci çizgi çıkmıştı

Kızlar ateş ölçerken yumurta yerleşmesinden ne zaman sonra ateş düşüp gebelik varsa eğer yükselişe geçiyor acaba ilk defa deniyorum nasıl bişi anlamadım :)

çatlamadan sonra bi ateş yükseldi bugün düştü daha çatlamanın 3. günü belirti aramak için erken ama :)

S simurgggg kaçıncı gün yerleşme düşüşü olur sen bilirsin arkadaşımız benim kafadan 5.gün test yapışıma bakılırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…