- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #14.921
10 uzun değil mi ya ben göndereyim sana test bende çok varYa benim o kadar testim yokk10 da anlaşalım
Kaç tane var kız sende10 uzun değil mi ya ben göndereyim sana test bende çok var
Ay maşallah de kuzumEvde adam beni rahat bırakmıyor ki. 2 dakka işiyim dedim hey gelsene napıyorsun yazmış. Bazen diyorum adamı şikayet mi etsem 1 gün kafa dinlerim
PikSonumuz one çıktı ovu testinnn
Iste koca gibi kocaZaten ben bıraksam kocam bırakmaz yakamı sağolsun
En son 7 tane aldım 3 farkli marka bir set daha sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorumKaç tane var kız sende
Koca formdaymis baksana kuzumKız napsin kurutsun mu adamı sabahi degerlendirmisleryarın ya da öbür gün olur artık
Yalnız şu an benim daha fazlaEn son 7 tane aldım 3 farkli marka bir set daha sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorumgecen ay toplamda 16 test harcadım da
Yok kuzum ben de sendenim. Sabah degerlendirmistik. Yarin sabaha artik. Igne etkisi bu galiba biraz da yarin sabah 36. Saati oluyor ignenin. Bir de o zaman olsun dedim.Vayyy harika çıkmış yao zaman size kolay gelsin
İyi yapmışın canım bende ne ovu ne hcg var bu ay iyi tutuyorum kendimi çok şaşkınımBen de test aserdim. Ovu testi yaptim. Bakalim ne cikacak
Benim geçen aydan yandı ağzım 16 test nedir yani yok catlamadan 14 gün sonra adet geliyor zaten regli de tam gününde oldum günde iki test yaptığım olmuş bu ay sakin gideceğim inşallah yani pek sanmıyorum daYalnız şu an benim daha fazla10 tane freely var 1 tane birgebeningünlüğü
Ne zaman dur test yapim desen pik görüyorsun helal be
İnşallah bunların hepsi bebiştendir kuzucumm ki öyle de görünüyorrAşkım yaparım tabi. Benim ateş neden böyle oldu üşüyorum. 37 üstüne çıktı sanırım adet öncesi böyle olmazdım ki kanamam gelince üşürdüm. Ellerim ayaklarım dondu. Anlamadım. Hafif çizgi çıktı ama belirginleşmesi. Takvime göre 4 gün var ama ben döngümün 27. Günündeyim diye 1 gün var diye düşünüyorum bazen 1 2 gün geç çatlayınca sarkıyor. Battaniyenin altına girdim çok üşüyorum 36.8 di yükseldi herhalde
Kendi çıkmıyor 3 saat ben özlemiyorumAhahhahaah özlüyor demek kiii
Aynen kuzum ya. Artik nokta atışı yapabiliyorumNe zaman dur test yapim desen pik görüyorsun helal be
Amin bitanemAy maşallah de kuzumAllah muhabbetinizi arttırsın ne güzel işte maşallah
Hadi inşallah tutsunAynen kuzum ya. Artik nokta atışı yapabiliyorumigne etkisi de var bunda ama normalde de bugun yarin bekliyordum zaten
O zaman harikaYok kuzum ben de sendenim. Sabah degerlendirmistik. Yarin sabaha artik. Igne etkisi bu galiba biraz da yarin sabah 36. Saati oluyor ignenin. Bir de o zaman olsun dedim.
AmiinnnHadi inşallah tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?