💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben 15 yaşımdaydım annem bizi bıraktı gitti bana davalar açıldı çok sıkıntılı bir boşanma süreci geçirdiler babamla. Ben o zamanlar hep dedim ki annem gibi bi anne olmicam bi de hep anne olamamaktan korktum. Şimdi dualarımda hep diyorum ki Allah ım sen beni annesizlikle sınadın anne olamamakla sınama

Yaa ne güzel anlattınn bebiş için her koşul sağlanmış çok şükür sıra artık gelmesinde inşallah en güzel en hayırlı vakitte kavuşursunuz yavrunuza hepimiz kavuşuruz
İnşallah aşkım. Vucud ısım sabahtan beri böyle 3 aşağı 5 yukarı. Tabi bu akıllı saat yanıltırsa demek istediğim hasta olsam 37 buçuk falan olur enfeksiyonda bu enfeksiyon ateşi değil

Eklentiler

• IMG_9645.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 38
Aman bir 7 test daha alırım nolacak bu ay 4-5 tane ovu testi kullandım ordan kalan haklarımı gebelik testinde kullanayım
Peki o zaman yapalım gitsin ya bitsin ki bi daha kullanmaya ihtiyacımız olmayacak ne de olsa Allah ın izniyle

Amin canım. Neyden korkarsak onu çekeriz sakın korkma ve kaygılanma. Bilinçaltını temizle ve anneni affet.Sen annem değilsin başka bir bireysin. Anneni affediceksin ki hayatın düzene girsin.

İnşallah aşkım. Vucud ısım sabahtan beri böyle 3 aşağı 5 yukarı. Tabi bu akıllı saat yanıltırsa demek istediğim hasta olsam 37 buçuk falan olur enfeksiyonda bu enfeksiyon ateşi değil
Yok kuzum bu hastalık ateşi değil o yüzden inşallah düşmez

Amin canım. Neyden korkarsak onu çekeriz sakın korkma ve kaygılanma. Bilinçaltını temizle ve anneni affet.Sen annem değilsin başka bir bireysin. Anneni affediceksin ki hayatın düzene girsin.
Annemle son zamanlarda konuştuk, affedemiyorum o ayrı ama hiç böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin belki de annemi affetmeliyim ...

Canımm silik bir çizgii gördüm testinde inşallag vardır yaa
Testi atmadıysan şuanki durumu ne kurudukça belirginleşmiştir belki
İnşallah canım adetime 3 4 günde olabilir yumurtlama testi yapmadım. Erken gebelikte değil yani emin değilim. Hemen böyle hayalet birşey oluştu gördüm çektim attım. Pazartesi olmazsam doktorum yok alırım. Nasip kısmet. Kalp çarpıntım var o neden bilmiyorum. Rabbim bilir doğru zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…