- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #14.961
Ahahahah kızzz az daha bekle benceeeSon ilişkiden 6 gün sonra başlarım ben
Yok canım freely yazıyor inşallah doğrudurCanım evett görüyorum benLaboquick bu demi yanılacağını sanmıyorum
Aman bir 7 test daha alırım nolacakAhahahah kızzz az daha bekle benceee
Yaa geçen ay bende kullanmıştım da aynısı demek kii görüntü olarakYok canım freely yazıyor inşallah doğrudur
Ben 15 yaşımdaydım annem bizi bıraktı gitti bana davalar açıldı çok sıkıntılı bir boşanma süreci geçirdiler babamla. Ben o zamanlar hep dedim ki annem gibi bi anne olmicam bi de hep anne olamamaktan korktum. Şimdi dualarımda hep diyorum ki Allah ım sen beni annesizlikle sınadın anne olamamakla sınamaAy bakın müsaitken anlatayım size. Bizim yatak odası tuhaf konumdaydı annem çevirin yatağı beşik sığmaz derdi hep. Aman derdim anne ya boşver. 1 ay önce eşim birden 8 de kalktı hadi değiştirelim yönünü dedi. Annem diyor beşiğe yer açıldı. :) bizim evde böcek sorunu vardı gece giremezdim mutfağa. Eşime kızdım hep bak çöz bunu çocuk olunca girmem mama yapmaya dedim sonra slikonladı falan o da çözüldü. Benim D vitamini yerlerde sigortam da var yakındaki doktora gideyim dedim birden aldım randevu. Kadını araştırdım vasat yorumları. Bilgisayardan edemedm aradım. Bilgisayar üzerindende bi doktora randevu görünmüyor iyide bi doktor. Kız dediki burdan verelim. İyi dedim ver :) kadın o kadar iyiydi ki şimdi d vitaminine başladım çok iyiyim. Eşimin işini sevmiyordum patronu illegal iş yapıyor haram para. Tamam biz asgari alıyoruzda adamin işi haram. Evede geliyordu bazen o para korkuyorum. Çocuk olunca naparım diyordum bir de para stresi. Eşim ayrıldı ordan birdenbire ve başka yerde başladı Rabbime şükürler olsun.
Bizde bir çiçek var anneme göre zehirli. Çocuk olunca atın bunu burdan derdi zarar verir. sen aylardır açan çiçek geçen yamul kırıl hahaha attık büyümüyoranneme diyorum yakın bizim çocuk işi herhalde. Bu ay adette olsam üzülmicem her ay dahada yaklaşıyoruz hepimizz.
Benim test pazartesi gelecek heralde o zaman 8.gün oluyor bitane yaparım artıkkKız cidden ne zaman yapalım ya catlamadan 7 gün sonra mi başlasak ne diyon
İnşallah aşkım. Vucud ısım sabahtan beri böyle 3 aşağı 5 yukarı. Tabi bu akıllı saat yanıltırsa demek istediğim hasta olsam 37 buçuk falan olur enfeksiyonda bu enfeksiyon ateşi değilYaa ne güzel anlattınnbebiş için her koşul sağlanmış çok şükür sıra artık gelmesinde inşallah en güzel en hayırlı vakitte kavuşursunuz yavrunuza hepimiz kavuşuruz
Yarın sabah tekrar yapicam başka bir markayla çizgi çıkarsa pazartesi kan vericemYaa geçen ay bende kullanmıştım da aynısı demek kii görüntü olarakama çizgi belli gayet, tekrarlamaya devam et güzelce koyulaşsın inşallah
Banada haber ver canım testini yapıncaYarın sabah tekrar yapicam başka bir markayla çizgi çıkarsa pazartesi kan vericem
Peki o zaman yapalım gitsin ya bitsin ki bi daha kullanmaya ihtiyacımız olmayacak ne de olsa Allah ın izniyleAman bir 7 test daha alırım nolacakbu ay 4-5 tane ovu testi kullandım ordan kalan haklarımı gebelik testinde kullanayım
Valla 3 marka test aldım canım bu ay sadece freely de hassasiyet yazıyor 10mlU/ml diye diğer iki markada bişi yazmıyorYok canım freely yazıyor inşallah doğrudur
Canımm silik bir çizgii gördüm testinde inşallag vardır yaaAmin bitanem
Amin canım. Neyden korkarsak onu çekeriz sakın korkma ve kaygılanma. Bilinçaltını temizle ve anneni affet.Sen annem değilsin başka bir bireysin. Anneni affediceksin ki hayatın düzene girsin.Ben 15 yaşımdaydım annem bizi bıraktı gitti bana davalar açıldı çok sıkıntılı bir boşanma süreci geçirdiler babamla. Ben o zamanlar hep dedim ki annem gibi bi anne olmicam bi de hep anne olamamaktan korktum. Şimdi dualarımda hep diyorum ki Allah ım sen beni annesizlikle sınadın anne olamamakla sınama
Yok kuzum bu hastalık ateşi değil o yüzden inşallah düşmezİnşallah aşkım. Vucud ısım sabahtan beri böyle 3 aşağı 5 yukarı. Tabi bu akıllı saat yanıltırsa demek istediğim hasta olsam 37 buçuk falan olur enfeksiyonda bu enfeksiyon ateşi değil
Yani kesin sonuç verir mi cuma günü kan testim 2 çıktıValla 3 marka test aldım canım bu ay sadece freely de hassasiyet yazıyor 10mlU/ml diye diğer iki markada bişi yazmıyor
Annemle son zamanlarda konuştuk, affedemiyorum o ayrıAmin canım. Neyden korkarsak onu çekeriz sakın korkma ve kaygılanma. Bilinçaltını temizle ve anneni affet.Sen annem değilsin başka bir bireysin. Anneni affediceksin ki hayatın düzene girsin.
Canım bir de sabah ilk idrarla çekersin bir bakalım senin bata var mı dahaYani kesin sonuç verir mi cuma günü kan testim 2 çıktı
İnşallah canım adetime 3 4 günde olabilir yumurtlama testi yapmadım. Erken gebelikte değil yani emin değilim. Hemen böyle hayalet birşey oluştu gördüm çektim attım. Pazartesi olmazsam doktorum yok alırım. Nasip kısmet. Kalp çarpıntım var o neden bilmiyorum. Rabbim bilir doğru zamanıCanımm silik bir çizgii gördüm testinde inşallag vardır yaa
Testi atmadıysan şuanki durumu ne kurudukça belirginleşmiştir belki
Yarın 4 gün kalıyor one step diye bir test kaldı elimde yarın onunla yapicamCanım bir de sabah ilk idrarla çekersin bir bakalım senin bata var mı daha
Düşmezse ben bu ateşte duramam ki aşkım normal değilki. Normal seyrine gelmesi yanlış mı olurYok kuzum bu hastalık ateşi değil o yüzden inşallah düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?