💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Durduralım birbirimizi o zaman 10 da anlaşıyo muyuz

İnşallah bunların hepsi bebiştendir kuzucumm ki öyle de görünüyorr Hayırlısıyla bu ay bebişine kavuşacaksın inşallahh
Hepimiz kavuşalım kuzum. Benim abimin 7 yıl bebeği olmadı. O kadar etkilendilerki evlendim dua ettim. Allahım önce onların olsun sonra benim çok üzülürler dayanamazlar dedim. Böyle hassass bi insanım. Şimdi yeğenim 11 aylık oldu bilee. Rabbim kimseye aratmasın. Hiç üzmeyelim kendimizi. Olsamda kasımdan devam. Mutlaka anne olacağız ve buna inanmalıyız

Küsüyor kötü davranıyormuşum neyse uyudu rahatım ses yapmıyımda uyanınca hadi sende yat diye darlıyor.
Sen de keyif yap madem fırsat bu fırsat ayyy bunlar son rahat geceleriniz olsun inşallah sonra bebiş uyutmasın siziiii

Yaa senin güzel kalbini severim Rabbim gönlüne göre versin bebeğimm en kısa zamanda sende bebişine kavuş inşallahh

Sen de keyif yap madem fırsat bu fırsat ayyy bunlar son rahat geceleriniz olsun inşallah sonra bebiş uyutmasın siziiii
Ay bakın müsaitken anlatayım size. Bizim yatak odası tuhaf konumdaydı annem çevirin yatağı beşik sığmaz derdi hep. Aman derdim anne ya boşver. 1 ay önce eşim birden 8 de kalktı hadi değiştirelim yönünü dedi. Annem diyor beşiğe yer açıldı. :) bizim evde böcek sorunu vardı gece giremezdim mutfağa. Eşime kızdım hep bak çöz bunu çocuk olunca girmem mama yapmaya dedim sonra slikonladı falan o da çözüldü. Benim D vitamini yerlerde sigortam da var yakındaki doktora gideyim dedim birden aldım randevu. Kadını araştırdım vasat yorumları. Bilgisayardan edemedm aradım. Bilgisayar üzerindende bi doktora randevu görünmüyor iyide bi doktor. Kız dediki burdan verelim. İyi dedim ver :) kadın o kadar iyiydi ki şimdi d vitaminine başladım çok iyiyim. Eşimin işini sevmiyordum patronu illegal iş yapıyor haram para. Tamam biz asgari alıyoruzda adamin işi haram. Evede geliyordu bazen o para korkuyorum. Çocuk olunca naparım diyordum bir de para stresi. Eşim ayrıldı ordan birdenbire ve başka yerde başladı Rabbime şükürler olsun.
Bizde bir çiçek var anneme göre zehirli. Çocuk olunca atın bunu burdan derdi zarar verir. sen aylardır açan çiçek geçen yamul kırıl hahaha attık büyümüyor anneme diyorum yakın bizim çocuk işi herhalde. Bu ay adette olsam üzülmicem her ay dahada yaklaşıyoruz hepimizz.

Yaa senin güzel kalbini severim Rabbim gönlüne göre versin bebeğimm en kısa zamanda sende bebişine kavuş inşallahh
Ne bileyim üzülmesin kimse kuzum ben anne babamla durum atarken bile arkadaşlarımdan anne babasını kaybedenlere gizliyorum çok hassasım. İstemem üzülmesin kimse. Rabbimde hazırlıyor. O biliyor en güzel zamanı. Biz yeterki umudu kesmeyelim

Kızlar var mı sizce adete 5 gün var ilk idrar değil yarın sabah tekrar yapicam başka bı markayla bu freely

Eklentiler

• IMG_20231014_224645.webp
    73 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20231014_224643.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20231014_224637.webp
    122,6 KB · Görüntüleme: 72
Bunlar hep işaret gibi değil mi ya bende her şeyin vaktinin olduğunu düşünürüm hep hayırlısı olması için. Bazen çok çok üzüldüğümüz bir şey iyi bir şeye vesile olabiliyor rahmetli annem nikahla ölüm vaktini şaşmaz derdi ama bence her şeyde bu geçerli. Sabretmek gerekiyor kuzum

Ne güzel yaa yerim seni
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin kuzucum

Yaa ne güzel anlattınn bebiş için her koşul sağlanmış çok şükür sıra artık gelmesinde inşallah en güzel en hayırlı vakitte kavuşursunuz yavrunuza hepimiz kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…