- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.221
Yok anam aklıma gelen şeyse ben kapalıyım mervişe gelsinVallaha sizin gelebilmemihtimali çok yüksek
Hiç üzülmicem sizle aynı heyecanı yaşayacağım içinSende benim canımsıınpozitif testle gelirsin inşallah ama gelemesen de üzülmeden gel kasımda hep birlikte seviniriz
Kuzum rica etsem özelden atarmısın
Tm attımEvet kuzum
Amiinn bebeğimm hayırlısı olsunHiç üzülmicem sizle aynı heyecanı yaşayacağım içinsabah ola hayrola kuzumm
No no noYok anam aklıma gelen şeyse ben kapalıyım mervişe gelsin
Yarın ekleme yapıcam kuzum lısteyeTm attım
No no no
Ona garanti zatıYok anam aklıma gelen şeyse ben kapalıyım mervişe gelsin
Sağol kuzucum size de hayırlı geceler öpüyorum çokkkhadi git uyu minnoşum uyuyabilirsen Allah rahatlık versin
Mucuk mucukSağol kuzucum size de hayırlı geceler öpüyorum çokkk
Teşekkür ederim hoşbuldumYarın ekleme yapıcam kuzum lısteyehoş geldin aramıza
Ay uykum geldi ama ben daha Balık pişircemBanada öyle geliyor
Amin amiiinÇok zormuş kuzum Allah yaşatmasın kimseye ne sana ne bana bir dahailk bebişimdi bir de hiç tahmin etmezdim başıma geleceğini böyle şeylerin hep plan yapardım doğum için vs, kul kurar kader gülermiş dedim kendime bir daha planlı yaşama çok
NeeeAy uykum geldi ama ben daha Balık pişircem
Anladın kuzum.. benim çektiler kanamam var lekelenme olur demişlerdi birazda adet gibi kramplarım var inşallah bununla gelmiş geçmiştir dış gebelik operasyonu geçirmem[
kuzum bilmiyorum benim yarın sabah randevum ama beta yavaş yavaş düşüyor diye okumuştum hemen 0lanmıyormuş ama.. senin ne zaman olacak vakum ? Sen ama düşürüyor musun şu an canımcım yani kanamada geldi mi parça ? Ben baya düşürdüm çünkü gördüm sadece rahim de parça kalırsa vakum olucak ona da yarın bakılacak. Ben sana yazarım yarın bi öğrendiklerimi
Saat 10 oluyo benimki işten yeni çıkcak e adam eve gelince 11 açma uyutayım adamıNeeeneden bu saatte kızz saat kaç orda bilmiyorum da
Haaa benimki erkenden evde olduğundan herkesi öyle sanıyorum affet aşkımSaat 10 oluyo benimki işten yeni çıkcak e adam eve gelince 11 açma uyutayım adamı
İşte bi bu geç çıkması sorun diğer yönleri iyi ya mesela 3 gün izin haftadaHaaa benimki erkenden evde olduğundan herkesi öyle sanıyorum affet aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?