💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahh kuzum keşke hiç böyle bi acı olmasa ama işte sınav dünyasındayız… bak ben 8 aylıkken kaybettim o kadar acı ki rabbim kimseye yaşatmasın.. başta olması daha iyi en azından hissetmeden , çok fazla hayal kurmadan..

annelık duygusu çok farklı ama zaman geçtikçe daha kötü oluyo insan, rabbim evladıyla sınamasın kimseyi..

bebeğimin yüzü gözümün önünden gitmiyo , gitmicek şuan tekrar nasip etti rabbim kardeşini ama zor kuzum sanki şuan o yaşadıklarımı yaşamamış gibi oluyorum sonra yaşadıklarım aklıma gelmiyo zor tarifi olmayan bi acı…

Kadınlara olan kuşum dikkatimi çekti
İş yapan kadınlara kuzucum girişmci kadınlarımıza
Ay ne hayırlı işi varmış kuzummm kadın girişimciler için di mi
Evet evet bebeğim aynen öyle ☺ Küçük küçük miktarlarla başlayıp yükseltiyorlar zamanla kozmetik yapanından tut hayvancılık yapan elişi yapan her işten kadınımız var

Ay ne güzel miş ya valla bende evde bunalıyorum ne iş yapsam diye düşünüyorum burda temizlik işi var ama ben yapamam onu

Bebeğimm Rabbim bir daha yaşatmasın çok zorr, kimseye yaşatmasın, evladıyla sınamasın kimseyi
Ama bak hayırlısıyla tekrar nasip oldu ve inşallah sağ salim kucağına alacaksın çok güzel anılar biriktireceksiniz yaşadığın acıyı birazcık da olsa unutturacak sana, yaralarını saracak senin minik kuşun, sende artık bebişini düşün ve kendini çok üzmemeye çalış yaşayacağınız güzel günleri düşün

Ay ne güzel miş ya valla bende evde bunalıyorum ne iş yapsam diye düşünüyorum burda temizlik işi var ama ben yapamam onu
Her yerde olmalı aslında bu tarz destekler kuzucum ya belki de vardır da bilmiyorsundur, bende eşimle tanışana kadar böyle birşeyden bir haberdim bütün illerde şubeleri de var mesela

Ahh canım benim moral kaynağım , çok şükür ki nasip etti, dilerim herkese nasip etsin.. bekleyen , annelik sevgisiyle isteyen herkese hep dua ediyorum…

Şimdi bile daha keseyi görmedim, kalp atışını duymadım , bi umut oldu bana varlığını bilmek , inşallah balım benim güzel şeyleri olur, sağ Salim kucağıma alırım,

ama korkuyorum her an bişey olucak diye rabbim hayırlsıyla nasip etsin inşallah Bernaaaa’mmm

Çok şükür kuzumm çok şükürr, amiinn
Yarın çok güzel haberlerle geleceksin biliyorum, doktorun sana her şey yolunda minik kelebeğin bak şuracıkta diyecek
Korkma, içini hep ferah tut canım benimm

Aaa kuzum çok üzüldüm bende dün sana bakmışım grubta hiç sesin çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun allahım inşallah saglıklı gebelik nasip etsin

Çok şükür kuzumm çok şükürr, amiinn
Yarın çok güzel haberlerle geleceksin biliyorum, doktorun sana her şey yolunda minik kelebeğin bak şuracıkta diyecek
Korkma, içini hep ferah tut canım benimm

Güzel kalplim benim Amin inşallah balım güzel haberler alıp hemen paylaşıcam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…