- 4 Ekim 2023
- 2.425
- 1.695
- 53
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.241
Yaa çok üzüldüm Allah Bidaha yaşatmasın hemen iyileş ve tekrar sevindir bizi inşallahCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Yaa iyiymiş benimki de öyle cuma cmt pazar evde diğer günler de 4 te çıkıyor sürekli başımda gibi hissediyorum fazlası zarar ciddenİşte bi bu geç çıkması sorun diğer yönleri iyi ya mesela 3 gün izin haftada
Aaaa çok iymiş senin kininde ne iş yapıyoYaa iyiymiş benimki de öyle cuma cmt pazar evde diğer günler de 4 te çıkıyor sürekli başımda gibi hissediyorum fazlası zarar cidden
Bende bilmiyorum dermişimAaaa çok iymiş senin kininde ne iş yapıyo
Kadınlara olan kuşum dikkatimi çektiBende bilmiyorum dermişimbiraz değişik kuzucum ya bankacılık gibi bişey valiliğe bağlı çalışıyorlar destek kredisi veriyorlar kadınlara
Ay ne hayırlı işi varmış kuzummmBende bilmiyorum dermişimbiraz değişik kuzucum ya bankacılık gibi bişey valiliğe bağlı çalışıyorlar destek kredisi veriyorlar kadınlara
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim yaşatmasın tekrarınıemın ol aslında bu kadar erken bile olması ıyı aslında ilerleyen zamanlarda hissetmeye başladığında birşey olsaydı birde böyle düşün rabbım daha büyük acılar yaşatmasın rabbimin bir sınavı bu
İş yapan kadınlara kuzucum girişmci kadınlarımızaKadınlara olan kuşum dikkatimi çekti
Evet evet bebeğim aynen öyle ☺ Küçük küçük miktarlarla başlayıp yükseltiyorlar zamanla kozmetik yapanından tut hayvancılık yapan elişi yapan her işten kadınımız varAy ne hayırlı işi varmış kuzummmkadın girişimciler için di mi
Ay ne güzel miş ya valla bende evde bunalıyorum ne iş yapsam diye düşünüyorum burda temizlik işi var ama ben yapamam onuİş yapan kadınlara kuzucum girişmci kadınlarımıza
Evet evet bebeğim aynen öyle ☺ Küçük küçük miktarlarla başlayıp yükseltiyorlar zamanla kozmetik yapanından tut hayvancılık yapan elişi yapan her işten kadınımız var
Sabah bi test te ben yapayım diyorumKendimi çok şanslı hissediyorummmcanımsınnn o zaman ben yatıyorum sabah testimle görüşmek üzereee
Bebeğimm Rabbim bir daha yaşatmasın çok zorr, kimseye yaşatmasın, evladıyla sınamasın kimseyiAhh kuzum keşke hiç böyle bi acı olmasa ama işte sınav dünyasındayız… bak ben 8 aylıkken kaybettim o kadar acı ki rabbim kimseye yaşatmasın.. başta olması daha iyi en azından hissetmeden , çok fazla hayal kurmadan..
annelık duygusu çok farklı ama zaman geçtikçe daha kötü oluyo insan, rabbim evladıyla sınamasın kimseyi..
bebeğimin yüzü gözümün önünden gitmiyo , gitmicek şuan tekrar nasip etti rabbim kardeşini ama zor kuzum sanki şuan o yaşadıklarımı yaşamamış gibi oluyorum sonra yaşadıklarım aklıma gelmiyo zor tarifi olmayan bi acı…
Her yerde olmalı aslında bu tarz destekler kuzucum ya belki de vardır da bilmiyorsundur, bende eşimle tanışana kadar böyle birşeyden bir haberdim bütün illerde şubeleri de var meselaAy ne güzel miş ya valla bende evde bunalıyorum ne iş yapsam diye düşünüyorum burda temizlik işi var ama ben yapamam onu
Bebeğimm Rabbim bir daha yaşatmasın çok zorr, kimseye yaşatmasın, evladıyla sınamasın kimseyi
Ama bak hayırlısıyla tekrar nasip oldu ve inşallah sağ salim kucağına alacaksın çok güzel anılar biriktireceksiniz yaşadığın acıyı birazcık da olsa unutturacak sana, yaralarını saracak senin minik kuşun, sende artık bebişini düşün ve kendini çok üzmemeye çalış yaşayacağınız güzel günleri düşün
Öyle kuzum ama bura gevur ülkeHer yerde olmalı aslında bu tarz destekler kuzucum ya belki de vardır da bilmiyorsundur, bende eşimle tanışana kadar böyle birşeyden bir haberdim bütün illerde şubeleri de var mesela
Çok şükür kuzumm çok şükürr, amiinnAhh canım benim moral kaynağım , çok şükür ki nasip etti, dilerim herkese nasip etsin.. bekleyen , annelik sevgisiyle isteyen herkese hep dua ediyorum…
Şimdi bile daha keseyi görmedim, kalp atışını duymadım , bi umut oldu bana varlığını bilmek , inşallah balım benim güzel şeyleri olur, sağ Salim kucağıma alırım,
ama korkuyorum her an bişey olucak diye rabbim hayırlsıyla nasip etsin inşallah Bernaaaa’mmm
Canım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Onu unutmuşum kuzum sen sıkıldıkça kocana sar başka çözüm bulamadımÖyle kuzum ama bura gevur ülke
Aaa kuzum çok üzüldüm bende dün sana bakmışım grubta hiç sesin çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun allahım inşallah saglıklı gebelik nasip etsinKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
fnd_50 melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Çok şükür kuzumm çok şükürr, amiinn
Yarın çok güzel haberlerle geleceksin biliyorum, doktorun sana her şey yolunda minik kelebeğin bak şuracıkta diyecek
Korkma, içini hep ferah tut canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?