💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aaa kuzum çok üzüldüm bende dün sana bakmışım grubta hiç sesin çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun allahım inşallah saglıklı gebelik nasip etsin

Evet cnm 10 gün önce gittiğimizde kese zaten küçüktü 13 Ekim'de 6+2 olan bugün 6+5 olmuş bebek olusmus ama 3 gün içinde gelişimi durdurmuş ne yazık ki bugün normalde 8 haftalık olacaktı. Kısmet degilmis Allahın daha güzel planlari ve vardır bir bildiği Rabbim hayırlı zamanda inşallah nasip eder tekrardan

Amin canım amin inşallah kendini toparla hiç bekleme devam et hamile kalabliyorsun çok şükür dedigin gibi vardır rabbimin bir bildigi En kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah canım

Gecmis olsun Rabbim kolaylıkla hayırlı evlat nasip etsin insallah

Önceden binde bir cocugu olmayan insanları duyardık simdi o cok ki, dogal yolla kolaylıkla hamile kalanları duyunca sasırıyor insan, sizce neden, bize bunu yapan sey nedir acaba yedigimiz ictigimiz mi yoksa asıların etkisi mi gercekten

Yaa cnm bnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç yaşındasın ki neden geç kalmş hissettin birde ne zamndr bebiş için çalşyodn. Çok heyecanlı inşallah hepimiz senin yaşadğn sevinci yaşarz adetine 3 gün mü vardı cnm

Tekrar geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin
Bende 10. Haftamda kürtaj oldum Dr 2 adet dönemin geçtikten sonra korunma dedi benim de 3. Ayım bu ay korunmasız ilişki oldu bakalım hayırlısı hepimiz için

Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatif kasımda devam inşallah

Eklentiler

• IMG_20231025_065619.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 65
günaydın canım bende az önce yaptım batıma 2 gün var ve negatif çıktı benimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım hassaslaştı
Canım dünden beri ben de regl gelecekmiş gibi hissediyorum çok ağrım var 2 gün kaldı zaten. Sanırım erken gelecek benim gelsin de bitsin bi an önce yeni aya başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…