- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.261
Hayır uyutmadı keşke uyutsaydı teşekkür ederimGecmis olsun canm benimde vakumla yaptı ama ben cok aci agri cekmedim uyutarak mi yapti
Aaa kuzum çok üzüldüm bende dün sana bakmışım grubta hiç sesin çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun allahım inşallah saglıklı gebelik nasip etsin
Amin canım amin inşallah kendini toparla hiç bekleme devam et hamile kalabliyorsun çok şükür dedigin gibi vardır rabbimin bir bildigiEvet cnm 10 gün önce gittiğimizde kese zaten küçüktü 13 Ekim'de 6+2 olan bugün 6+5 olmuş bebek olusmus ama 3 gün içinde gelişimi durdurmuş ne yazık ki bugün normalde 8 haftalık olacaktı. Kısmet degilmis Allahın daha güzel planlari ve vardır bir bildiğiRabbim hayırlı zamanda inşallah nasip eder tekrardan
Evet cnm 10 gün önce gittiğimizde kese zaten küçüktü 13 Ekim'de 6+2 olan bugün 6+5 olmuş bebek olusmus ama 3 gün içinde gelişimi durdurmuş ne yazık ki bugün normalde 8 haftalık olacaktı. Kısmet degilmis Allahın daha güzel planlari ve vardır bir bildiğiRabbim hayırlı zamanda inşallah nasip eder tekrardan
Problem yok evet ama eşim suriyede görevde ve üç ayda bir geliyor durum bu olunca bir araya gelinen günler kisitli zamandan giidyorKuzum okuyunca yazmak istedim. Neden tüp bebek? Bir problem mi var?
O yuzden zor olmuştur beni uyuttu çünküHayır uyutmadı keşke uyutsaydı teşekkür ederim
Yaa cnm bnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzum yaa canım benim. Artık istemiştim bebisi Allah kalbimi biliyor ya geç kaldım diye korkmuştum kendimi de suçluyordum bayağı. İnanır misin testi aldım elime bu sabah öptüm saçma ama dedim beni sevindir çok ihtiyacım var dedim öyle yaptım testikalbim pir pır şuan. Eşime de söylemedim kan testi yapıp öyle söylemek istiyorum supriz yapayım diyorum. Cuma falan veririm kanı o yüzden. Allah'ım herkese nasip etsin kimseyi,kimseye özendirmesin
Tekrar geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsinKızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..
Yap canım sen de severiz test yapmayıSabah bi test te ben yapayım diyorum
Canım çok geçmiş olsunKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
@fnd_50melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Günaydın. Sonraki testleriniz gönlünüzce olsun inşallah.Kızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Hepimizin olsun inşallahGünaydın. Sonraki testleriniz gönlünüzce olsun inşallah.
günaydın canım bende az önce yaptım batıma 2 gün var ve negatif çıktı benimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım hassaslaştıKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Canım dünden beri ben de regl gelecekmiş gibi hissediyorum çok ağrım var 2 gün kaldı zaten. Sanırım erken gelecek benim gelsin de bitsin bi an önce yeni aya başlayalımgünaydın canım bende az önce yaptım batıma 2 gün var ve negatif çıktı benimde adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım hassaslaştı
bu ay da mı olmadı kiCanım dünden beri ben de regl gelecekmiş gibi hissediyorum çok ağrım var 2 gün kaldı zaten. Sanırım erken gelecek benim gelsin de bitsin bi an önce yeni aya başlayalım
Gunaydin kuzucum hakkinda hayirlisi olsun... bir sonraki ay senin ayin olsunKızlar günaydın. Ben yine tahmin ettiğim gibi negatifkasımda devam inşallah
Yani benim umudum yok ama senin inşallah vardır canım benimbu ay da mı olmadı ki
İnşallah kuzummGunaydin kuzucum hakkinda hayirlisi olsun... bir sonraki ay senin ayin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?