Rezervasyon

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
sabah sabah bu ikinci konum olcak ama kafama bşy takıldı
Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Üzerinden iki gün geçti ben bugün arasam bana bilgi verirler mi sizce?

Son düzenleme:
Elif bu seferki kuruntunuz boş değil..
Tedirgin edici ama yanlışlık olmuştur muhtemelen..
Arasaydınız keşke kim ayırtmış yeri sorsaydınız
Aramadık,ben bugün aramayı düşünüyorum ama rezervasyonu eşim yapmış öyle görünüyo yani bana bilgi verirler mi

Acaba bazı dolandırıcıların yaptığı gibi ,bilmem ne marka kol saatinizi vs şurdan alabilirsiniz gibi mesajlar geliyor ya, acaba bu da onun gibi bir şey mi ??
Sitede kredi kartı gibi bilgileriniz varsa dikkatli olun.

Acaba bazı dolandırıcıların yaptığı gibi ,bilmem ne marka kol saatinizi vs şurdan alabilirsiniz gibi mesajlar geliyor ya, acaba bu da onun gibi bir şey mi ??
Sitede kredi kartı gibi bilgileriniz varsa dikkatli olun.
Yok kart ile ilgili hiçbirşey yok ödeme filanda yapılmamış sadece rezervasyon yapılmış eşim yapmış görünüyo yani,biz mesela bi yere gittiğimizde oradan bakıyoduk otele rezervasyon yapıyodu eşim ve bana aynı mesaj geliyodu bu olayda geldiği gibi yani

Eşinin tavrı nasıldı. Yani bu çok akıl karıştırıcı bi durum ana yine de yargısız infaz yapma. Ara yetkilileri direk sor böyle böyle bişey var bu konuya açıklık getirin diye. Ama çok kararlı ara mecbur ilgilenirler

Eşinin tavrı nasıldı. Yani bu çok akıl karıştırıcı bi durum ana yine de yargısız infaz yapma. Ara yetkilileri direk sor böyle böyle bişey var bu konuya açıklık getirin diye. Ama çok kararlı ara mecbur ilgilenirler
öyle yapıcam bugün ama eşime söylerler mi aradığımı çünkü bi suçu yoksa hiç hoş olmaz

Hmm burnuma hos kokular gelmiyor nedense
Benimde, çok kafam karıştı

ara bnce eşinin adını söyle ve iki oda ayırtmıştık çift kişilik de odaların birini iptal edicem de işte uydur bişeyler teyit al. ama ayırtılmış olsada eşin haberim yok dyo keşke sussaydın o tarihte eşin nereye gidecek bekleseydin yaaa

Şimdi bi site var baya bilinen bi site oradan otel seçiyosun resimlerine filan bakıyosun vs bende de uygulaması var ve eşimin hesabından giriyorum hep
Geçen akşam mesaj geldi uygulamadan çok uzak olmayan yurtdışında bi yerde bizim adımıza yer ayırtılmış ama iki oda ayrı ayrı gördüm çok şaşırdım tabi ve odalar çift kişilik neyse eşimi aradım haberim yok dedi gelince gösterdim oda şaşırdı, sonra iptal ettik rezervasyonu
Böyle bşy olabilir mi sizce yani benim bi arkadaşım, bazen bu site mail gönderiyo indirim olduğunda vs linke tıkladıysanız yer ayırtılmış olabilir dedi ama hiç duymadım öyle bişey bilgisi olan başına gelen var mı
Sinemaya bile kredi kartı ile ödeme yapmadan yer ayırtılmıyor. O uygulamayı derhal silin bence

ara bnce eşinin adını söyle ve iki oda ayırtmıştık çift kişilik de odaların birini iptal edicem de işte uydur bişeyler teyit al. ama ayırtılmış olsada eşin haberim yok dyo keşke sussaydın o tarihte eşin nereye gidecek bekleseydin yaaa
Odaları zaten iptal etti eşim şu an iptal yani ben arayıp rezervasyon yapılmış adımıza ama bi yapmadık böyle bişey nadıl olur diye sormayı düşünüyorum,bi arkadaşıyla ayırtacaktı belkide yanlışlıkla benim adım adıma yaptı kafam çok karıştı çok

rezervasyon dedıgınız sey yanlıslıkla yapılmaz, ya bırı hesabınıza gırdı ve rezervasyon yaptı sızın kart bılgılerınız ıle kı bu dusuk ıhtımal sonucta sızın adınıza yapılmıs, ya da esınız sızde habersız bır dolaplar donduruyor..
rezervasyon ıcın bır ton kımlık bılgısı kart nosu vs ıster ...
hepsını tek tek yazmanız ve onaylamanız gerekır...
ben sızın yerınızde olsam esınızı bıraz daha yoklardım...

Back
X