- 3 Ağustos 2016
- 71
- 36
- 3
- 23
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
Dedi ve kahkayı bastı. Bu onun son gülüşüydü nitekim Mune gözünün yaşın bakmadan defetti trolü..
Fake olmadığımı Nasıl kanıtlayacağım söyleyin yapayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedi ve kahkayı bastı. Bu onun son gülüşüydü nitekim Mune gözünün yaşın bakmadan defetti trolü..
Başka yerde oyna çocuğum hadii oyun parkı değil burası..
o zaman cevap ver !Papağan gibi tekrarlayıp durma...
bir sürü kadın üzerime geldiği için taktım kafaya bunu kanıtlamak istiyorum bi görev söyle yapayım?!Şahsen fake olmasam bunca lafa utanır giderdim. Hem fake değilim gelmişim namusumla konu açıyorum hem de 30 kadın üstüme üstüme gelmiş fake'sin diye bana demediğini bırakmıyor. Cidden bir dakka kalamaz alın sitenizi başınıza çalın derdim.
Sende garip bi fake cesareti var, ne bileyim töbe bismillah böyle kafayı sıyırmış, ipini koparmış deli dumrul gibisin.
o zaman cevap ver !
Sadece cevap ver dedim terbiyesizlik mi bu ? Küfür etmedim hakaret etmedim ama sen bana yerden bitme diyorsun kim saygısız?Sana buradan bir laf söylerim neye uğradığını şaşırırsın,terbiyesizlik yapma bana haddini bil yerden bitme seni...
o zaman cevap ver !
Sadece cevap ver dedim terbiyesizlik mi bu ? Küfür etmedim hakaret etmedim ama sen bana yerden bitme diyorsun kim saygısız?
bir sürü kadın üzerime geldiği için taktım kafaya bunu kanıtlamak istiyorum bi görev söyle yapayım?!
tamam peki özür diliyorum.. Lütfen soruma cevap verir misiniz?Emir kipiyle konuşulmaz önce onu öğren...
o zaman cevap ver !
tamam peki özür diliyorum.. Lütfen soruma cevap verir misiniz?
hopp küçük insan 14 yaş için dilin pek uzun..