Rezil mi oldum ya:(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım.
Belki o kadar önemli değil ama beni utandıran bişeyle karşınızdayım.
Ben lisedeyim.Bugün 1 dersliğine en öne geçtim bir arkamda da yakın bir arkadaşım vardı.Yani bayağı göz önündeydik.
Neyse bizim aramızda bi espiri vardı sınıfa biri girdiğinde gülmemiz geliyordu.
Nöbetçi sınıfa sınıf defteri almaya geldi benim gülmem geldi arkamı döndüm arkadaşıma hafifçe güldüm ama sesim çıkmadı.o da güldü ama bayağı sesli güldü sınıf da sessizdi herkes duydu bize baktılar çok kötüydü
Diyeceksiniz neden gülüyon sınıfta çok saçma.biliyorum keşke arkamı dönmeseydim gülmeseydim.
İşte sınıftakiler farkedince bir kaç kişi bayağı tepki verdi ne oldu kim gülüyo falan diye.dövecek gibi bakıyorlardı.
Arkadaşım bişeyler açıkladı.Kız da olayı yanlış anladı kendisine güldük sandı sınıftakiler de kıza ayıp ettik diye kınadı bizi ama bayağı kötüydü utanıyorum kendimden en azından yaşarken kötü.
Okuldan gelince arkadaşımla bu nöbetçi kız sosyal medyadan takipleşiyormuş arkadaşım mesaj attı işte komik bişey oldu biz güldük sen geldin yazdı.Özür diledi falan.Kızı tanısam ve utanmasam ayrı bir özür bile dilerdim.
Neyse kız sağolsun anlayışla karşıladı hatta arkadaşımla normal konuştular.
Sınıftakilere de açıklamış arkadaş durumu ben utanıyorum kimseyle konuşamıyorum bile.
Bir çocuk madem bir hata yaptın neden daha açıklamaya çalışıyosun demiş.
İşte olay bu.Kızı hallettik de okuldakiler beni kötü bilicek artık.Hem de sadece bir yanlış anlaşılma.
Lütfen beni yargılamayın,olan oldu.Tecrübe ederek ders çıkardım bu olaydan
Yazma nedenimse biraz rahatlatıyor o yüzden burada paylaştım.bir arkadaşa daha anlattım sınıftakileri takma rezillik değil kızı halletmişsiniz zaten dedi.
Böyle şeylerde takıntılı bir insanım.Şuan boş mu konuşuyorum yoksa biraz utanç verici mi?

Bunda bir şey yok ki olabilir gülmek istemiş gülmüşsün bu kadar abartma. Bana bugün koca profesör noldu bana mı gülüyorsunuz dedi güldü hiç de aman rezil oldum demedim ne olacak insanlık hali bunlar.

Ortada üzülecek bir mesele yok.

Lise 1 misin? Kız ona güldüğünüzü düşünmüş olabilir ama gerekli açıklamayı yapmışsınız. Etrafa bi açıklama yapmaya gerek yok, için rahat edecekse bi kere yap açıklamanı:) ama boş ver boşuna üzülme küçük bişey hatta yarına herkes unutur. Herkes iyi de sen bi böyle yaptın diye kötü mü olcaksın saçmalama:) boş yere üzme kendini

Aslında taktığım şey bizimkilerin tutumu.Arkadaşımdan nefret ediyorlar nedenini bilmiyoruz ama okulun başında çok konuşuyordu hala kin besliyorlar bir ara çok karışıyorlardı kıza hatta şimdi bıraktılar ama hala kızın varlığı batıyor.Kız bu yüzden sınıf değişecek.
Aynı şeyi yaşamak istemediğimden kuruntu yapıyorum sanırım.

Hayattaki en büyük derdin bu olsun. Yıllar sonra bu günler aklına geldikçe buna mı bu kadar üzülmüşüm dersin.

Arkadaşım kıza mesaj attı hallettik onu.
Sınıfa da açıkladı da bi çocuk madem hata yaptın niye açıklama gereği duyuyosun ki dedi.
Ben açıklasam daha farklı bir cevap alabilirdim belki çünkü onu sevmiyorlar pek.

Konuyla alakasiz ama takip ederim seni ne cabuk 29 haftalik oldun zaman cabuk geciyor

Oradan oyle gorunuyor ama buradan zaman gecmiyor Daha 11 hafta var deliricem

Dövecek gibi baktılar ama ya tırstım
Bazıları unutmuyor ama arkadaşımdan nedenini bilmediğimiz bir şekilde nefret ediyorlar

Merak etme birsey olmaz. Basit seyler bunlar. Sen rezil olma hikayesi duymamissin hic.

Merak etme birsey olmaz. Basit seyler bunlar. Sen rezil olma hikayesi duymamissin hic.

Duymaz mıyım daha beterini yaşadım
Çok çok kötü şeyler de duydum
Buna üzülmemin nedeni herkes benden soğumasından korkmamdı ama şimdi daha iyiyim

Ben daha yeni 'hamileyim napıcam kafayi yiyorum' diye konu acmistim, simdi dogumuma 4 hafta kaldi
Karnima 'cik artik sikilmadin mi cik' diye bagirmis olabilirim ama iste hep yaklasan lohusa kafasi bunlar deliriyorum dogurmak uzereyim

Seni en iyi bn anlarım bi kızenim vr cenzyede bile gözgöze gelsek güleriz sen sınıftan bahseediyosun hemde dayımızın cenzyesinde bile güldük anlamsızca güleriz öle onla sadece ama cocuklupumzda onlara kalmaya gttigimde eniştem dayanamzdı evden aTacm derdi susmazsanz o derece yani bence biraz büyütüyorsn durumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…