• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil mi oldum ya:(

Seni en iyi bn anlarım bi kızenim vr cenzyede bile gözgöze gelsek güleriz sen sınıftan bahseediyosun hemde dayımızın cenzyesinde bile güldük anlamsızca güleriz öle onla sadece ama cocuklupumzda onlara kalmaya gttigimde eniştem dayanamzdı evden aTacm derdi susmazsanz o derece yani bence biraz büyütüyorsn durumu cnm

Onlar büyüttü ben değil bayağı kınadılar yani sanki ne

Arkadaşına neden bu kadar taktılar

Biz de anlamadık ki.Ama benim tahminimce bu arkadaş ilk geldiği zamanlar fazla gereksiz ve boş konuşuyordu çocukca hareketleri ve tepkileri falan vardı ve biraz yapışıyordu herkese itici geliyordu.
Sonradan düzeldi hatta içine bile kapandı kimseyle polemiğe falan da girmedi zaten şimdi sevilmeye başladı.
Ama hala bazıları sevmiyor.Kız kendi halinde biri oldu yine de karışmaya devam ediyorlardı sonra kızın gideceği haberini aldılar bayağı sevindiler alkışladılar kız dayanamadı ağladı.
O olaydan sonra bir çocuk özür diledi böyle olacağını bilmezdim dedi karışmayı kestiler bir süreliğine.
Ama hala kızın varlığı batıyor onlara o da kendini bu sınıfta mutlu hissetmiyor biri bir şey der diye fikrini bile belirtmeye çekiniyor.

Ah keşke senin yaşında olsam da böyle dertlerim olsa..zaman uçuyor bu günlerin kıymetini bil.böyle basit şeyleri takma kafana..

negüzel bir dert bu böyle :21:
bu kullandığın hesabı unutma bi 5 yıl sonra girip derdim buymuş deyip bigüzel keyiflen tamam mı.
rezil falan olmadın, haftaya kadar unutulmuş olcak zaten. :KK39:

En çok kizdigim davranış. Ben de lise de öğretmenim. Sınıfa bir nöbetçi girmeye görsün sınıftakiler ilk defa insan görmüş gibi davranıyorlar ne yapacaklarını bilmiyorlar. Nöbetçileri de havasından geçilmiyor bu arada. :)

ters yüz (inside out) filmi geldi aklıma, izlediniz mi.

kız okulun ilk günü, okulda ağlıyordu. bu da onun en önemli kişilik anılarından biri oluyordu.

ben de ağlamıştım bir kez okulda, saçma bir sebepten utanıp da, hala aklımdadır.

sizin de bu olay aklınızda kalacak muhtemelen, ama arkadaşların dediği gibi hoş dertler güzel dertler bunlar.
gerçek dünyada ne dertler var, Allah kötülerinden uzak eylesin sizi.

en önemlisi sınıfa gelen kız, ona durumu anlattığınıza göre çok da üzerine düşünmemeye çalışın.
sınıf arkadaşlarınız da bir iki gün konuşur sonra kendilerine başka konu bulurlar.

eğer tek bir olay yüzünden size bir etiket yapıştıracaklarsa da bu onların hatası olur.

lisede olur öyle seyler cok takilip uzerinde durma,nasil olsa arkadasiniz nobetci olan kizla konusup ozur dilemis ve konu kapanmis ;) sinif arkadaslarinizinda soylediklerine pek takilmayin,aradan bir kac gun gecer kimse hatirlamaz bile =]

Çok enteresan.

Genelde bütün sınıf içeri giren öğrenciyle alenen dalga geçme peşindedir, siz sessizce gülmeyi dert ediyorsunuz.

Güzel bir sınıfınız var sanırım, ama abartılacak bir şey yok.

Nolmuş anlamadım ki sadece gülmüşsünüz olay bu. Ne kadar elit bir liseymiş :D benim okduğum meslek lisesinde yamyamların arasında okusaydın hiç böyle sorunların olmazdı :D

Nolmuş anlamadım ki sadece gülmüşsünüz olay bu. Ne kadar elit bir liseymiş :KK70: benim okduğum meslek lisesinde yamyamların arasında okusaydın hiç böyle sorunların olmazdı :KK70:

Çok enteresan.

Genelde bütün sınıf içeri giren öğrenciyle alenen dalga geçme peşindedir, siz sessizce gülmeyi dert ediyorsunuz.

Güzel bir sınıfınız var sanırım, ama abartılacak bir şey yok.

Aslında hiç de elit ve iyi bi sınıf değil.
Hatta dün kapıdan bir parça kırdılar.Derslerde kimse konuşmaz.Ama hocalar olmadığı zamanlar bayağı farklılar biz kızların önünde bayağı sesli küfür ediyorlar.Bu onlara normal geliyor ama bizim ufacık yanlış anlaşılmamız suç.

Sizin sınıfta amma da tuhafmış. Biz gençken ota moka gülüyoduk. Gençlik işte. Hem onlara ne. Milletin avukatlığını yapıolar. Amannnn de geç.

Merhaba ablalarım.
Belki o kadar önemli değil ama beni utandıran bişeyle karşınızdayım.
Ben lisedeyim.Bugün 1 dersliğine en öne geçtim bir arkamda da yakın bir arkadaşım vardı.Yani bayağı göz önündeydik.
Neyse bizim aramızda bi espiri vardı sınıfa biri girdiğinde gülmemiz geliyordu.
Nöbetçi sınıfa sınıf defteri almaya geldi benim gülmem geldi arkamı döndüm arkadaşıma hafifçe güldüm ama sesim çıkmadı.o da güldü ama bayağı sesli güldü sınıf da sessizdi herkes duydu bize baktılar çok kötüydü :KK43:
Diyeceksiniz neden gülüyon sınıfta çok saçma.biliyorum keşke arkamı dönmeseydim gülmeseydim.
İşte sınıftakiler farkedince bir kaç kişi bayağı tepki verdi ne oldu kim gülüyo falan diye.dövecek gibi bakıyorlardı.
Arkadaşım bişeyler açıkladı.Kız da olayı yanlış anladı kendisine güldük sandı sınıftakiler de kıza ayıp ettik diye kınadı bizi ama bayağı kötüydü utanıyorum kendimden:KK43: en azından yaşarken kötü.
Okuldan gelince arkadaşımla bu nöbetçi kız sosyal medyadan takipleşiyormuş arkadaşım mesaj attı işte komik bişey oldu biz güldük sen geldin yazdı.Özür diledi falan.Kızı tanısam ve utanmasam ayrı bir özür bile dilerdim.
Neyse kız sağolsun anlayışla karşıladı hatta arkadaşımla normal konuştular.
Sınıftakilere de açıklamış arkadaş durumu ben utanıyorum kimseyle konuşamıyorum bile.
Bir çocuk madem bir hata yaptın neden daha açıklamaya çalışıyosun demiş.
İşte olay bu.Kızı hallettik de okuldakiler beni kötü bilicek artık.Hem de sadece bir yanlış anlaşılma.
Lütfen beni yargılamayın,olan oldu.Tecrübe ederek ders çıkardım bu olaydan
Yazma nedenimse biraz rahatlatıyor o yüzden burada paylaştım.bir arkadaşa daha anlattım sınıftakileri takma rezillik değil kızı halletmişsiniz zaten dedi.
Böyle şeylerde takıntılı bir insanım.Şuan boş mu konuşuyorum yoksa biraz utanç verici mi?
aynı şey başına gelince anlarsın

derdin pembe hali bu olsa gerek.sen olasım geldi ama ne mümkün :)
sizi eleştirenlere de ki kk da bir abla var lise hayatı boyunca bir kutu kolayı tam içememiş gülüp milletin yüzüne püskürtmekten.

Bi an bende lise yıllarıma döndüm ve gülümsedim teşekkürler küçük, bugünlerin kıymetini bil.

Back
X