rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Ben de hamileyken acil bir durumda hastaneye gitmiştim ve özel bölgemde azcık uzamıştı tüyler. Karnımdan bakacağını zannederken 'iç çamaşırını çıkarır misin?' demişti. Doktor erkekti ve bakarken o kadar utanmıştım ki, O an istemsizce 'kusura bakmayın' demiştim. Doktor da hafif gülümseyerek 'yok canım işimiz bu' demişti.:KK23::KK42:

Şu hayatta kendimiçin yaptığım en iyi şey lazer epilasyondur.

Bembeyaz tenim ve simsiyah tüylerim vardı.

Verdim parasını seneler önce.

Acıdan ve yanıktan aklımcıktı.

Cihaz alex cihazdı. Çok yakıyordu.

Özellikle genital bölgeyi. Ama olsun değdi.

Şimdi tek tük çıkıyor jiletle alıyorum. Ama almasam da olur yani çok cılız kaldı.

Herkese tavsiyemdir alex lazer uygulaması.

Kendime de teşekkür edeyim burdan 😊

Ağdayı minik minik kesip kucuk bölgeler şeklinde alirsaniz ve çekerken bir elinizle derinizi gergin tutarsaniz asiri caniniz yanmaz. 🙄 Evde yapmak isterseniz tabi...

Onun disinda o bölgede akinti görmesi çok siradisi bir durum olmamiştir muhtemelen.
ilk ve son deneyişimdi bir kere o kağıdı çekemedim ve ağlaya ağlaya kesmiştim
benim için orda bitti evde bikini ağdası 😂😂😂😂

Bacaklarinizi açıp yatmaya utanmiyorsaniz akıntıdan niye utaniyorsunuz. Sonuçta doğal birsey. Sizi ayiplamak için yazmadım. Ama ben ağda yaptırmiyorum mesela çok utanirim. Yani benim için bu daha utanç verici
bu akıntı olayı ilk defa başıma geldi böyle görülmesini istemezdim her gidişimde mutlaka duş alırdım önce ama malesef olan oldu
düzenli olarak gittiğin bir yer olunca insan alışıyor ve sonuçta onların mesleği de bu..

birkaç kişi jinekologları örnek vermiş hatta belki görmüşsünüzdür
onlara açıp göstermek ne kadar normalse kuaförde açıp göstermek de bu kadar normal

sanki gösterince mıncıklatıyoruz veya karşı tarafın içi bir hoş oluyor gibi bi algı var bu forumda anlayamadım. lafım size değil bu ağda yaptırmayı ayıplayan birkaç mesaj okudum sadece

Özel bölgeye pudra kansere neden olabilir ,araştırın isterseniz j&j firması müşterulerinin kanser olmasından dolayı tazminat ödemış
bunu ilk defa duyuyorum 😱😱
ama bebeklere de pişik olmaması için poposuna falan pudra döküyoruz hatta elimizle her yere dağıtıyoruz
aynı şey değil mi ki

Amanım neler neler görüyorlar.
Ben eskiden her gittiğimde banyo mu yapar, baştan aşşa parfüm sıkardım.
Gide gele arkadaş olmuştuk neler anlatmıştı bana.
Akıntı sorun değil, bu işi yapan insanların asıl şikayet ettikleri pis gelinmesi, hijyene dikkat edilmemesi, adetli gelinmesi.
gerçekten mi ?😱 adetliye çok şaşırdım adetken de gelmezsin yani hahhahahah 😂😂
duş almadan asla gitmem
zamanım yoksa bile şöyle bi su dökünürüm ama sıcaktan mı terlemekten midir bilmiyorum akmış işte 😂

Son düzenleme:
Amanım neler neler görüyorlar.
Ben eskiden her gittiğimde banyo mu yapar, baştan aşşa parfüm sıkardım.
Gide gele arkadaş olmuştuk neler anlatmıştı bana.
Akıntı sorun değil, bu işi yapan insanların asıl şikayet ettikleri pis gelinmesi, hijyene dikkat edilmemesi, adetli gelinmesi.
Adetli gelen mi varmis 😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱

Neler okudum ben ya, yok bacaklarını ayırıp yatmak yok utanmak falan. Neden bukadar anlam yuklediniz ki? 3 dakka içinde biten bir temizlik işlemi, ne yapanlar sapık ne yaptıranlar utanmaz.
Isteyen kendi yapar isteyen yaptırır isteyen kıllı tüylü dolaşır. Insanları yaftalayıp yargılamak kadar ayıp olamaz ağda yaptırmak.

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
Canım o dediğin gibi insanlık hali duş almadan pis pis giden insanlar var hiç takma ben yaptırmıyorum ama utanacak bir şey yok ki içini ferah tut senden sonra kaç kişi gidiyor kadın belki de hiç söylemezdi ama ıslaklık olunca ağda tutmaz diye söylemiştir 🥰

Ağda yapıyorum. Bir ay sonra cıkıyor. Jileti çok önce bıraktım. Korona bitince lazere gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım bütün vücud için gidiyor bikini bölgesine sıra gelince de kendisi yapıyor kadını dışarı alıp ben de böyle düşünüyorum
Doğum yaparken de doktoru dışarı alıp kendisi yapsın
Tövbe ya ne kafalar var

Neler okudum ben ya, yok bacaklarını ayırıp yatmak yok utanmak falan. Neden bukadar anlam yuklediniz ki? 3 dakka içinde biten bir temizlik işlemi, ne yapanlar sapık ne yaptıranlar utanmaz.
Isteyen kendi yapar isteyen yaptırır isteyen kıllı tüylü dolaşır. Insanları yaftalayıp yargılamak kadar ayıp olamaz ağda yaptırmak.
Ne alaka yaptırmayan kıllı tüylü dolaşırmış ? Başka yöntemi yok sanki yaptırmayan kıl yumağı halinde geziyor. Sizin yazdığınız cümle çok iyi niyetli sanki. Ağdaya gitmeyen en mahrem bölgesini başka birine açmayı tercih etmeyen pis oldu. Sadece siz temizsiniz...

Ne alaka yaptırmayan kıllı tüylü dolaşırmış ? Başka yöntemi yok sanki yaptırmayan kıl yumağı halinde geziyor. Sizin yazdığınız cümle çok iyi niyetli sanki. Ağdaya gitmeyen en mahrem bölgesini başka birine açmayı tercih etmeyen pis oldu. Sadece siz temizsiniz...
Ben öyle mi dedim? Kimse kimseye karışamaz isteyen kendi yapar isteyen başkasına yaptırır isteyen hiçbirşey yapmaz dedim.
Başkasına yaptıran utanmaz değildir dedim. Sinirden mesajimi yarim yamalak okumuşsunuz.

Ben bir kere kuaföre gittim genital bölgem için o da düğünden bir gün önce :KK23: 2 ayrı şehirde 1 hafta arayla 2 kere düğünüm oldu ve düğün sonrası da balayı olayı vardı hiç uğraşmayayım,panik yapmayayım çıktı mı çıkmadı mı kafam rahat olsun dedim de gittim ama çok utanmıştım sanırım ilk olduğu için :KK45: Bende gittiğim de pudra sürdüler hem daha az acıyor o şekilde ki evde kendim yaparken de ağda öncesi pudra sürüyorum :KK59: Bu arada utanmana gerek yok şekerim insanlık hali o akıntı dediğin şey her an olabiliyor orada o an şakır şakır kadının eline akan bir şey yok sonuçta utanmana gerek yok ki sen mis gibi duşunu alıp gitmişsin :KK36: bu temizliğe önem vermeyenler utansın :KK30:

gerçekten mi ?😱 adetliye çok şaşırdım adetken de gelmezsin yani hahhahahah 😂😂
duş almadan asla gitmem
zamanım yoksa bile şöyle bi su dökünürüm ama sıcaktan mı terlemekten midir bilmiyorum akmış işte 😂
Akıntı sorun değil kafana takma hiç.
Örnek, yumurtlama gününde gidersin fazla akıntın olur.

kızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse :KK43: :KK43:
Gayet normal bişey kadının vücudu gereği

Back
X